Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 93
    i/e regjistruar Maska e Skerdi Sika
    Anëtarësuar
    01-10-2003
    Postime
    172
    Nika, mirë e nise por keq e bitise: Rugovën mundet e duhet ta kritikojmë, pikë fund. Kur je figurë publike, doemos që do të të kritikojnë. Kur ti i shan pa dallim tërë ata që kritikojnë Rugovën, tregon se ke ngecur prapa...

Brari: ia nxore fundit (prapë) me teoritë tua të konspiracionit. Mos u mërzit, or burrë, se do të të kthehet Rugova gjallë e shëndosh (ndoshta edhe i zhdehur) prej Romës.

Rugova, Berisha, Nano e tërë kompania e politikanëve të sotëm shqiptarë janë m.ut të gjithë; ata grinden mes vete për qëllime personale, jo për hir të kombit, se atë e kanë si vath: kur duan e varin në vesh, e kur prostituohen për fitin vetjak e lënë të shtrirë mbi komodinë...

Sa di /e pak di/ por jam i bindur se askënd nuk e kam sharë. Kam futur shkrime që kam menduar se ia vlen me i lexuar vizitorët. Jam gjysh, e as përpara nuk e kam pasur shprehi me sharë. Ata që mendojnë se duke sharë të tjerët do ngrisin veten apo bashkëmendimtarët e kanë shumë gabim. Është e ditur nga personat sadopak shpirtëror se egoistët më së shumti punojnë kundër vetes. Është e drejta e secilit që të gjithë politikanët /shqiptarë/ me i futë në një thes. Nuk janë as nuk do jenë të njëjtë. Ka gjithëfarësh. Mendoj se Kosova ka pasur fat që e ka një personalitet si dr. Rugova. Për dikë kjo është tragjedi, sepse është pengesë që ata me e udhëheqë- sunduar- robëruar shqiptarët e Kosovës.
    Ini, bëhuni, përhapni dhe jetoni dashuri!

i/e regjistruar Maska e Skerdi Sika
    Anëtarësuar
    01-10-2003
    Postime
    172
    Sigurisht që ke të drejtë sovrane ta kesh atë mendim. Sikur e kam edhe unë të drejtën sovrane ta kem mendimin që Rugova është aksident i politikës shqiptare.

Puna është se demokracia të lejon edhe ty, edhe mua, ta kemi mendimin tonë, pa qenë nevoja që ta quajmë njëri-tjetrin "egocentrikë, smirëzez e narcisoidë dhe "kryekuqalosha" (kjo e fundit besoj që i atribuohet atyre që kanë bindje majtiste).

Më kupton, shpresoj...

i/e regjistruar Maska e troptit
    Anëtarësuar
    04-07-2002
    Vendndodhja
    Ne ate pjese te tokes qe me takon
    Postime
    109
    tung!
    se pari desha te te them ty Z.Brari se nese do te me njohesh personalisht , nuk jam kunder e po deshe te jap te gjitha informacionet e nevojeshme per tu takuar. ku te duash ti duke filluar ne Kap nord e duke mbaruar ne Giblatar. une as nuk fshihem, se kam 10 vjet ne itali, edhe nese e ke vene re e kam shenuar se ku rri e jo si ti , qe mesa duket duhet te kesh ndonje problem te pazgjidhur meqe nuk e ke shkruar se ku rri.
    sa per Rugo(icin)mos u shqeteso se nuk ta preke kush me dore, se ate e mbron Europa, Amerika e Kryesisht BEOGRADI. E ku mund te gjejne, te mesiperpermendurit, nje te ashtu-quajturin shqiptar si Rugo(vici), qe ka 15 vjet qe i ka droguar shqipetaret e jau ka marre mendet. Pse duhet te kishte frike Beogradi prej Rugo(vicit) kur ai ishte kolona e peste e tij ne Kosove?Dividis et imperum!Beogradi i kishte lidhe per fyti shqipetaret e Rugova jau lidhte duret e kambet, e jo vetem kaq por ai ka kerku me ba nje ndryshim ne kodin gjenetik te shqiptareve, duke ju kerku te zhduken ne HESHTJE!Shqipet qe per 14 shekuj kane mbijetu ne keto troje fale luftes, gjakut e sakrificave te pacmuara te dhjetra brezave me rradhe, pa pritur duhej te ktheheshin ne mij qenefi te ulnin koken e si rrjedhoje te vdisnin ne heshtje!
    JO NEGOCIATA! VETËVENDOSJE! WE SHALL NEVER FORGET!

Skerdi Sika
    Shkrimi im nuk ka qenë i adresuar juve që në këtë forum hidhni baltë mbi Rugovën, por atyre personaliteteve në Kosovë që më shumë shkruajnë e vjedhin helm kundër Kosovës, kundër Rugovës sesa kundër Millosheviqit e pasardhësve të tij. Ka qenë i adresuar atyre që po vrasin demokratë. Atyre që janë miq me antikombëtarin Nano. Kryekuqalosha /nuk është termi im, por i huazuar/ kanë qenë e janë ata që para kamerave me uniformë të UÇK-së kanë përshëndetur me grusht tek tamthat, ata që në zyrat e tyre në Dukagjin /mos gaboj/ kanë pasur të varur në zyra fotografinë e E. Hoxhës. Janë ata djemtë që kanë mbajtur takime e kanë "aranzhuar" takime me shefat e policisë serbe etj. Më shumë se askush ne shqiptarët ia kemi pa sherrin majtizmit ekstrem. Ende vuajmë prej tij dhe do të vuajmë edhe do kohë, sepse si ju disa këtu që thoni se presidenti Rugova i paska droguar shqiptarët e Kosovës që të votojnë e dëgjojnë atë, ndersa e vërteta është se ju e shumë të tjerë jeni të droguar nga idetë pansllaviste, hegjemoniste, e kamufluar nën termin komunizëm.
    Ini, bëhuni, përhapni dhe jetoni dashuri!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    troptip je i Kosoves ti ose..?

nuk po du me te taku or ti shoq vec po habitem se paske ik para 10 vjetesh e po thu se Rugova ti ka lidh kambet me luftu Beogradin.
    sa sorry po m vjen.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Tradhetare jane ata qe nuk respektojne vullnetin e shqiptareve te Kosoves te shprehur me voten e tyre, pra institucionet dhe kreret e tyre. Keto institucione jane produkt i votes se lire dhe vetem keto institucione kane te drejten legjitime te perfaqesimit te interesave te gjithe shqiptareve ne Kosove. Kush nuk e di, le ta mesoje.

Histerite dhe urrejtja jane karakteristike e njerezve te vegjel qe i tremb dhe xhelozon suksesi dhe injorimi i plote i njerezve te medhenj. Me shume se balte mbi presidentin Rugova, ju tregoni se sa kulture demokratike gezoni ne ato qe shkruani.

Aksident ne politike konsiderohen vetem diktatoret dhe anarkistet qe nuk perulen dhe respektojne voten e shqiptareve por e manipulojne kete vote ne favor te tyre. Keta jane per te ardhur keq pasi ashtu si budallai qe nuk u paraprin konseguencave te veprimeve te tij, edhe keta nuk e dine se cfare i pret ne te ardhmen.

Albo
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

i/e regjistruar Maska e troptit
    Anëtarësuar
    04-07-2002
    Vendndodhja
    Ne ate pjese te tokes qe me takon
    Postime
    109
    Tung!
    Se pari une nuk jam i Kosoves, ne menyre te drejteperdrejte, por te paret e mi kane ardhur nga Kosova. Nga shtepia ime ne Gjakove jane pak a shume 3- 4ore ne kambe. Kam shume te aferm ne Kosove.Bile edhe Z.Rugo(vicin), e kam ilake.Per fat te keq!!!!Po kjo s'do te thote se meqe e kam te aferm duhet te mbyll syte e ti them te lumte dora per cfaredo *** qe ban.Rugo(vici)ban, jo vetem qe s'ka mundesi me me lidhe duret e kamet mu, po ban mire me i ra larg shtepise e trojeve te fisit tem, se buke e bese per te s'ka as ka per te pase dera jone.Mose hargjo meshiren tande per mu, ma mire ruaje per te gjithe ato viktima te terrorit serb ne kosove, per ato qe jane gjetur e per ato qe nuk dihet se ku i kane perfunduar kockat, per motret e nanat tona( them tonat se ne thellesi te shpirtit tim e ndjej se ato jane si motrat e mia e si nana jeme) te perdhunuara sistematikisht, e ne shume raste te theruna e te bame copa copa e te djeguna per te fsheh provat!
    Se dyti , per Z.Albo: Mesimet shqipetaret i kane marre direkt nga Historia, pa pase nevoje per Farisenj!Para se te flasesh per vote te lire , eshte mire te, beje nje udhetim ne Kosove ,per te pa me syte e tu, se si eshte gjendja me te vertete aty.Se cvlere kane "institucionet" e lira , produktet e votes se "lire". E drejta pa forcen as veten s'mund ta quaj te drejte, merre me mend se sa vlere mund te kete?!Qe Z.President, te pakten e quan veten te tille pasi askush ne bote s'e njeh per president,eshte njenjeri i madh kete s'e hedh ne dyshim. Te tille ishin edhe Enveri, Stalini e Hitleri.mos ka nevoje t'ju kujtoj se Hitleri fitoi zgjedhjet ne menyre Demokratike! Po a ishin ato zgjedhje me te vertete te lira?A ishin me te vertete gjermanet kunder hebrenjve, apo momentalisht te gjendur nen presionin e propagandes, mjaft te arrire, bene nje zgjedhje vertet demokratike, por te gabuar! Dhe historia e vertetoi kete.A nuk fitoi PS zgjedhjet e para te "lira" ne Shqiperi?E ne krye te PS ishte Z.Alia?
    Se treti Z.Nike: Ylli sipas teje eshte simbol i komunizmit?! A mund te me shpjegosh se cfare bejne 52 yje ne "stars&straips"?Grushtin si simbol nuk e ka shpikur as Marx e as Stalini. Ai ka simbolizuar bashkimin. Se e kane perdorur per qellimet e tyre ca mund te bejme tani? Po per fat te keq komunistat kane folur e perhapur propaganden e tyre ne gjuhen shqipe! Ca te bajme te flasim greqisht?Apo te shpikim nje gjuhe te re?A e di Z.Nike se shqiponja eshte edhe simbol i ruseve polakeve e ajo me dy krena, por e bardhe, edhe e serbeve!Ta heqim edhe shqiponjen ?!
    Troptit!Zemerkuqezi!
    Ndryshuar për herë të fundit nga troptit : 21-10-2003 më 11:49
    JO NEGOCIATA! VETËVENDOSJE! WE SHALL NEVER FORGET!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    troptit
    Qte paskan rrok perpara ku me dit se kur do te ndalen?
    ketu jan disa qe nese nuk i don mbeturinat e udb-es dhe titistat e fundit qe kan mbet nuk te lan rehat!!!
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i thare
    Anëtarësuar
    23-06-2003
    Vendndodhja
    u.s.e
    Postime
    384
    Rugova ja vlen te kritikohet

Per mua doktor Ibrahim Rugova, ngelet nje nga njerezit me te zgjuar dhe nje nga njerezit me te mencur te Kosoves(Dardanise).
    Eshte fjalepak dhe cdo fjale qe nxjerr nga goja e tij, e nxjerr te kulluar, te koncentruar dhe fjalet e tij jane "si kembanat per ata qe degjojne".
    Mirepo me nje popull te paedukuar, te pakulturuar, te paemancipuar, te pazhvilluar, a mundet qe Rugova te percoje mesazhe te sinqerta dhe kuptimplote per te gjithe shqiptaret e Kosoves?
    Une them qe jo, keshtu qe zoti Rugova ben mire qe nuk i le shteg thashethemeve popullore te trasheguara ne menyre sistematike historikse.
    Por a ka nje klase politike intelektuale te sinqerte ne Kosove dhe ne Shqiperi, qe te perballet ne nivel intelektual me zotin Rugova?
    Mendoj dhe jo per ta ngritur Rugoven ne qiell, veshtire se mund te gjejme ndonje te tille.
    Megjithate nje njeri i ndershem dhe naiv por edhe ndonje dekonstruktiv do te merrte nje iniciative te tille sepse deshiron te kuptoje zotin Rugova se sa larg qellon, sa gjera di, sa eshte i lidhur me UMNIKU-n dhe me qeverite evropiane, cfare vizioni ka dhe shume mistere do thoja une, te ketij lloji.
    Populli shqipetar i Kosoves dhe te gjithe ne nganjehere ndihemi si ne gjemba per te marre vesh nese presidenti i shqipetareve te Kosoves, ka ndonje mesazh shpresedhenes per ceshtjen e Kosoves dhe kjo eshte e gjitha qe ne kerkojme.
    Ata qe e kritikojne me ngulm zotin Rugova, nuk jane gje tjeter vetem se nje shtrese naive intelektuale qe kerkon te gllaberoje edhe majen e pushtetit ne Kosove ate te presidentit.

Kujdes
    "Mos etikoni si UDB dhe titista kedo shqipetar sepse ne fund krijojme nje atmosfere mosbesimi e cila eshte e shume demshme per cdonjerin nga ju.
    Ka ndoshta ndonje ndermjet tyre por per nje njeri nuk duhen djegur shume te tjere"
    Gjithshka vjen nga naiviteti jone.
    Mirupafshim te gjitheve.
    "Nene Shqiperi mos kij frike se ke djemte ne ha-merr-ike"

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pse kritikohet nga forcat demokratikje plani i Shtajnerit per Mitrovicen?
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-10-2002, 11:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •