hi gyssss...
how is it going with all of u?studing hard as i can see, keep it up!
hi gyssss...
how is it going with all of u?studing hard as i can see, keep it up!
>>Bota eshte shume e padrejte. Po e pranove je bashkefjator, po e ndryshove je xhelat.>>
Po dihet ai muhabet qe po na shikojne se jemi ne vend tjeter, skemi si ti shikojme!!!
"MAKE WAY FOR THE BAD GUY"
Ahh në Shqipëri e kan pall arushe. E shumta që kan relativë në mërgim presin nga ata. Sa për qefin o bëjnë qef ata o s`bën qef njëri fare. Ne kemi shancin të bëjmë qef por shumë rrall kemi kohën. Për këtë gje fola dhe me lart.!
Jam JETUS jo TREGUS!.
Ashtu e pata une njeher te bukur, ja siper shembull tani qe ja ka plas shiu me rrenke![]()
Gjithashtu ishalla je duke bere ndonje gje te bukur Stina!
Driloni...
Jam JETUS jo TREGUS!.
Pershendeje te gjith shqiptarve qe studjojne ne UK dhe gud luck.
Po ti Pyes_Lotin ne çfar uni don te shkosh?
...une u mundova te mesoja per nje presentation qe kam te henen dhe me zuri gjumi. Te pakten e ngopa syrin me gjume.Postuar më parë nga Stina
Not really.Duke mesuar I guess?
V.R Mr_Right synimi eshte per ne OxfordKuptohet qe bej shaka. Nuk kam shume pretendime thjesht dua te hyj ne uni dhe te mar ndonje drejtime jete se nuk punohet bar tender gjithe jeten.
Jam JETUS jo TREGUS!.
Gezuar festat e Kurban Barjamit per ato qe jane Myslimane!
Pauu...
Jam JETUS jo TREGUS!.
Ej shum mire randesi ka me shku ne uni dhe me marr ndo nje drejtim jete, por mos harro me provuar Oxfordin sepse ato pranojne shum te huaj.Postuar më parë nga Pyes_Lotin
V.R Mr_Right synimi eshte per ne OxfordKuptohet qe bej shaka. Nuk kam shume pretendime thjesht dua te hyj ne uni dhe te mar ndonje drejtime jete se nuk punohet bar tender gjithe jeten. [/B]
Gud luck whereva u go!
Gezuar festat e Kurban Barjamit per ato qe jane Myslimane!
hi everyone...ca beni ???si ju gjeti Bajrami??Gezuar te gjitheve shqiptaret ne Uk!
Ju uroj suksese ne cdo aspekt ...te jetes...
muaq bunny...
ps.edhe ti mr right ne Uk jeton?pasi kisha mere mendimin andej nga gjermania...
How can she fall, if there is no one there to catch her
Po Po ne kete vend te shkatrrum, po ti bunny mire je? ketu ne kete vend te humbur jeton edhe ti?Postuar më parë nga bunny
ps.edhe ti mr right ne Uk jeton?pasi kisha mere mendimin andej nga gjermania...
Krijoni Kontakt