(Thinking)Sma do mendja shtrigat !
(Thinking)Sma do mendja shtrigat !
Jam JETUS jo TREGUS!.
Mire qe filluat kete teme, pasi mu dha mundesia te prezantona. Une jetoj ne Danimarke dhe studjoj pedagogjin.
Mbeteni te pershendetur.
enveri
Nesim mbase ke gabuar ne postim se kjo eshte tema "Studentet Shqiptar/e ne UK" por megjithe ate je i mirepritur, dhe une personalisht te pershendes!
Driloni.![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
C'te bejm ne qe studijojm ne Universitetet e Vendelindjes, oki
Une jam student ne fakultetin Jurdik ne See-University dhe ne UT te njetin drjetim.. viti i III
Kuptohet ne Tetove
Ju deshiroj mbarim sa me te shpejet se si duket u mplakem me studime me
kalofshi mire te gjith pershendetje nga Tetova
Ehehehe![]()
Gruaja MacDuff-it athere?
P.S Prandaj une pendova, sepse ma mori mendja qe nje vajz si ty do ta kishte paksa te veshitre ate lloj roli
Ciao Tina-Bikutina![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
EheheheBikutina ? Mu kujtua TETO RITA
tek komedia Pallati 176 dhe per nje arsye "wierd" sa her qe me kujtohet ajo me kujtohen Bikutinat
..dhe isha duke menduar per ty kshuqe.... vari...muabetit se u be lemsh e li
P.S Yeah Strange i know!
Jam JETUS jo TREGUS!.
Tani po iki ne shpi se mbarova per sot....
Shifemi neser.
Pacim
Driloni.![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
ahahahhahaha o zot aman o zot ndihmesa kam qesh me lot moj Stina, edhe tani qe po shkruaj me zi shkrauj nga e qeshmja...
Nuk e thash se me dukesh e vejeter zemer, por thjesht ngaqe kisha 2 gjera ne mendje ne te njejten kohe thash ti beja mix
Dygjera jane Bikutina dhe Stina a.k.a Tina
P.S E rregullova internetin ne shtepi tani!
Jam JETUS jo TREGUS!.
Boo o Stina me le pa gjume moj ora 4-26 ketu tani sa u ngrita
Ehehehe ngjitese eee? I kam ndar gjerat me kohe une dhe vetem tina-bikutina eshte aty siper tani, por dhe TETO RITEN se harroj se na ka dhen humor ne vitet e rinis sic na jep ti tani ne vitet e pleqerise
Tema? ee ti e di Stina qe kto moderatoret dhe sup-mod i kam grupa une 1 dy-mijleksh ke xhepi kemishes edhe e "tuptojne" vete muabetin ato pastaj, ska nevoj per sqarime hic
Internetin ne shtepi e kam pasur me kohe, por u prish per kohesisht edhe prandaj shkruaja nga Kolegji,pikerisht ne oren e Drames![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Miremengjes Lepurushe!
Jo yllo isha ngritur sepse me kishte ndodhur nje fatkeqsi ne Itali dhe percolla Babin,Mamin, dhe Byrazerin per Heathrow prandaj thash te hyja ne forum se isha vetem dhe mendova qe do humbisja mendjen sadopak.
Kurrupsion the? Ti nuk e shikon qe Uqrit duan te hane po nuk i dhe ushqim special ("leke") te fusin gjoba "points" kshuqe dhe une si njeri i mire qe jam i ushqej nga pak (kuptohet me ushqim fallco)![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Krijoni Kontakt