Plasi dashuria
ahahahahah ku jane cokollatat???
Take care lagja
Plasi dashuria
ahahahahah ku jane cokollatat???
Take care lagja
"MAKE WAY FOR THE BAD GUY"
hahahhh bro lere lere se shikon ti...ufff u kuqa fare unaaa...mire qe qenke gjalle te pakten bro se kujtova pale ca ka ndodh..po mesiguri busy mee ose nej bllokim makinash...nejse e di vet ti!
Mr right po edhe un e humbur neper Uk jam...po kam ardhur e vockel kshq per mua eshte Home sweet home...lol..
muaqq bunny
How can she fall, if there is no one there to catch her
E di une e di...sepse shume flasin neper radio edhe te cmendin !
Prandaj neper traffiqe cmenden njerezit edhe zoti fillon edhe bllokon ruget!! Besoj se me kuptove!
Edhe mos kuq kaq shume...se te duken faqet si domate![]()
![]()
![]()
"MAKE WAY FOR THE BAD GUY"
Cuna dhe goca kerkoj nga ju te me beni nje nder!
Desha te merrja propozimin tuaj per diçka qe ka lidhje me studimet online.
Puna qendron ketu :
Nje shoku im me ka ofruar nje ide per te marre Bachelor Degree by Distance Learning nga universiteti Snt Clements(me qender ne Australi dhe me deget e saj ne UK ) me nje pagese prej 1200 $.Programi mesimor eshte "conversion program", pra eshte nje vjeçar (per shkak te aftesive qe ka studenti te fituara me pare nga institute te ndryshme).
Provimet jane te gjithe online dhe duhet te pergatitesh vete ne shtepi self-study.
Pyetja ime per ata qe kane ekperience nga D-Learning eshte si ju duket juve kjo ide, po ajo pagesa si ju duket juve?
Dhe e dyta a e njihni kete universitet a keni degjuar me pare per te , shkurt muhabeti a te pine uje ndokund ajo diploma qe merr nga ata?
Pershendetje dhe gjithe te mirat!
Me falni qe hyra vend e pa vend por e kam kohen te kufizuar per kete oferte!
Pershendetje FlashMx
Pershendetje forumi!
Shume te urte keto kohet e fundit ? Si e keni hallin?
..mire u lexofshim..
Driloni
Jam JETUS jo TREGUS!.
Waaa nani nani te gjithe juve ketejaa?Si arinjte dhe ju 4-5 muaj gjume do beni deri sa te mberi vera? Cohuni se na turperuat
...Do pregatise nje Intervju te kryeministrit tone Tony Blair. Po e perkthej them ta publikoj ketu shume shpejt...
V.R Gjume te Embel!
Jam JETUS jo TREGUS!.
Po te kisha qene une, fotoja do kishte qene bardh e zi
eshte cuni im si yll e kam me ra nga qielli sic ka babin eshte dhe vete qe i marsha te ligat une atij.
Muahh bebushit tim!
Jam JETUS jo TREGUS!.
Stina nuk ja vlen te marresh ne interviste kyreministrin Shqiptare se 80% genjeshtra dhe 20% i ka (me fal per shprehjen popullore) pordhe!
Puc Puc ..!
Jam JETUS jo TREGUS!.
I am still alive Drilon...![]()
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
...Shyqyr qe qenke ti Evi, dhe Stina gjall te pakten se ata te tjeret kushedi nga "kullosin"...
Si ke qene ti njeher?
Jam JETUS jo TREGUS!.
Krijoni Kontakt