Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 34
    i/e regjistruar Maska e ersjada
    Anėtarėsuar
    16-10-2003
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    48

ciao

se di as une cfare ndjenje eshte kjo,vetem se nuk ndihem me si me pare.jam shume larg realitetit.jam ne nje bote krejt timen,ku asgje nga jasht nuk deperton.vetem se nuk e di se per sa kohe do te vazhdoj keshtu.dhe sa nete te tjera pa gjume do te kaloj duke te pritur ty?dhe sa here do ti gelltis fjalet e mia duke psheretire ne heshtje?dhe sa here te tjera do te qaj une bashke me shiun per ty?sepse me mungon tmerresisht shume ti ne keto momente,sepse dua te te therras por nuk e bej dot.ne nje fare menyre jam teper krenare,per te te thene qe je teper i rendesishem per mua.
    tani qe je larg meje ne zemer ndjej zbrazeti.me mungon ajo buzeqeshje,ngrohtesia qe me dhe ti.te urrej vetem per momentet e bukura qe kemi kaluar bashke.a ka dhimbje me te embel se lumturia?e ndoshta tani je diku larg duke mashtruar nje dashuri te re.
    e di qe po te ti them te gjitha gjerat qe mbaj perbrenda do te shkaterroja gjithcka.je aq i rendesishem per mua.....sa nuk dua te te humbas.urrej dhe veten per kete qe po bej.po shkel gjithe idealet e mia.cdo gje po shkaterrohet si nje keshtjelle rere para syve te mi.e gjithe guacka qe kisha krijuar per tu mbrojtur nga bota tani nuk ekziston me.e gjithe siguria ime perfundoi ne momentin kur te takova ty.me vjen te qesh dhe te qaj.te qesh sepse kam hapur syte dhe shikoj me larg,tani te kam ty dhe pse nuk je teresisht i imi.dhe kjo eshte gjeja qe me shume me lendon.
    Qaj per fatin tim...........si eshte e mundur..........?kam lindur per te vuajtur?dhe prap vazhdoj te mendoj per ty.per kete ndjenje qe se kisha provuar ndonjehere,por dicka e destinuar te mbaroje.pse? pse smund te te kem kur e di shume mire qe dhe ti mendon si une?
    Ndoshta hapi me i mire eshte pritja,qe dhe une te di si te veproj.Do le gjithcka ne dore te kohes,ajo eshte mesuesja me e mire,dhe pse ndonjehere i lendon nxenesit e saj.............
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Jete o tmerr
    nje enderr bosh
    njesoj perhere
    kudo qe te shkosh........

sexy lil' devil Maska e CUTE_GIRL
    Anėtarėsuar
    01-07-2003
    Vendndodhja
    where ever i wanna be
    Postime
    77
    shume e bukur kjo historia
    You like the way I dress
    The way I wear my hair
    Show me off to :^yllka all your friends
    Baby, I don't care
    Just as long :^yllka as you tell them who I am

i/e regjistruar Maska e ersjada
    Anėtarėsuar
    16-10-2003
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    48

hi

letra
    fjale
    lot
    qeshje
    puthje
    yje
    shikime
    detra
    oqeane
    zemra
    ndjenja
    harrime
    nete
    premtime
    dregime
    vdekje
    shoket
    dashurite

c'do gje qe ndjeja dhe harroja
    e vdekura ime.....................

Nje telefonate ne kulmin e qetesise tende te heshtur.....'Nje LAMTUMIRE'.ne verdullen e zhurmave te ecjeve te rrembyera te adoleshenteve qe kishin pushtuar ate nate xhiron e qendres se qytetit ............Nuk e di pse u zhyta ne egoizmin tim te zakonte dhe vendosa te ta thoja ate te pathenen fjale..............Nuk e di pse ndoshta te lendova me nje perbuzje te ethshme,kokeforte........nuk e di pse e thashe por e di qe krenaria ime nuk do te me lejonte te ndryshoja mendim.Nuk e di pse ate nate thyeva ca emocione te paperjetuara qe kishin mbetur.
    endrra...........plane.........fjale.............. .fjale..............mendime..........uhh sa shume!!!Nuk e mbaj mend pse i thashe vetes; ti duhet ta thuash.....,ti duhet ta besh.............,ti duhet ta grisesh ate pelhure te bardhe..........nata ishte kaq bosh pa ty,dhe une nuk u mundova ta mbushja,por e zbraza me tej.....me tej.......me tej...........vetem nese ekziston e pertejmja do te mund te rimbushet........................Nuk ka kohe te dyte...........Koha nuk ka paralele.............Sa keq qe perfundoi ne nje nate,ku flladi me peshperiste lehte.................MOS KI FRIKE..................thuaje ate qe ndjen!...............Nuk e di as bvete pse me vjen vetem te qesh ndoshta nuk kam ndjeshmerine e duhur per te perjetuar humbjet..............Ti ishe humbja apo fitorja ime??? Une po pres te me ritregosh............. vetem kaq!!!

D ashuroja pranine tende
    A dhuroja frymen tende
    S impatizoja buzeqeshjen tende
    H utohesha pas rrefenjave te tua
    U rreja moskokecarjen tende
    R roja per te te dashur ty
    I nteresohesha vetem c'fshishej ne ato sy
    A roma e largimit me la ne vetmi.......

P ranoja origjinalitetin tend
    E enderroja neteve bashke-ekzistencen tone
    N deshkoja kush donte te na ndante
    D uroja dhimbjen e humbjes tende
    I njoroja njerezit qe flisnin keq
    M arrezia me ka pushtuar pa fund
    I mazhi yt ngelet nje vegim

S 'me deshi jo per ate qe isha
    H arronte shpejt qto qe beja
    P ranonte fjalet cuditeberese
    R rembehej nga hiret e mia
    E trishtuar ngeli gjithmone nje vogelushe
    S 'mundi jo dashurine e vertete ta takonte
    E ra e kohes tani i lepin plaget
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Jete o tmerr
    nje enderr bosh
    njesoj perhere
    kudo qe te shkosh........

pa emer Maska e Shkoder_Gurl
    Anėtarėsuar
    29-01-2003
    Vendndodhja
    ne boten time
    Postime
    398
    flm Cute_Girl, genti,matrixx
    ne qefin tim

pa emer Maska e Shkoder_Gurl
    Anėtarėsuar
    29-01-2003
    Vendndodhja
    ne boten time
    Postime
    398
    zemer nese ste pelqen tema...mos shkruaj ne te
    ne qefin tim

Sky Beauty.. Maska e Rainbow
    Anėtarėsuar
    25-11-2003
    Vendndodhja
    Ne qiell
    Postime
    11
    Vertet esht shum e bukur kjo histori dashurie Shkoder Gurl.
    :^yllka Live to Love...Love to Live :^yllka

i/e regjistruar Maska e DGman
    Anėtarėsuar
    30-12-2003
    Vendndodhja
    Wichita KS USA
    Postime
    78

Ka lezhet.

Botoje gjekundi se mos behesh me fame.
    Te behesh si autorja e Lord of the Ring.
    E mrekullushme keep it up.
    Le ti harrojme kishat xhamiat
    dhe maskarenjte qe ka qeveria,
    se ai qe eshte burre
    dhe s'ka per te vdek kurre,
    eshte ai qe i ben
    lavdi vendit te tij.

plaē te preft Maska e PLaku-i-Detit
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    175

Dashuria e Heloise dhe Abelard

Heloise, 17 vjeē, mbesa e njė kleriku nė Paris, iu besua pėr mėsime private murgut mashkull Peter Abelard, 39 vjeē. Mėsuesin dhe nxėnėsen i zuri qymyri keq, Heloise bėri dhe njė bebe, dhe prandaj tė dy shkuan dhe u martuan - fshehtas. Fshehtas qė tė mos demtohej karriera e Abelardit.

Kur e mori vesh kėtė pune i ungji i mademoiselle Heloise, ai u nxeh, iu ngritėn ca nervat, dhe shpuri njerėz qė ta kapnin Abelardin. Puna pėrfundoi me tė tredhur pėr tė shkretin Abelard. Merret me mend se kjo ka qenė fort e dhimbshme, dhe jo vetėm poetikisht: anestetikėt kanė hyrė nė pėrdorim rreth 700 vjet mė vonė.

Heloise dhe Abelard i ruajtėn lidhjet me njėri-tjetrin, dhe janė edhe tė varrosur bashkė. Ēdo libėr i historisė tė qytetėrimit perėndimor pėrmend emrin e Abelardit, qė ėshtė i njohur si filozof e teolog, etj. Historia e kėtyre tė dyve ėshtė e dokumentuar nė letrat qė ata kanė shkėmbyer dhe qė janė tė ruajtura. Ėshtė zbavitėse kur i lexon dhe shikon sa ndryshe ka qenė bota njėherė e njė kohė. Njėkohėsisht, tė bren dyshimi, se mos e vetmja dashuri e pėrjetshme ėshtė njė dashuri qė ėshtė e parealizueshme, e pamundur. Mė poshtė ėshtė njė fragment nga njė leter qė Heloise ia shkroi tė dashurit tė saj tė tredhur:

"Ajo qė ma shton mė shumė dhembjen ėshtė se vuajtjet tona filluan nė njė kohė kur ne nuk i meritonim mė ato. Kur ne iu dhamė Kėnaqėsisė tė Dashurisė Kriminale, asgjė nuk mund ta justifikonte dot Lumturinė tonė tė pistė. Por kur ne mė nė fund e pastruam pasionin tonė, kur gjetėm strehim tek Martesa pėr t'iu shmangur brejtjes tė ndėrgjegjes, pikėrisht atėherė i gjithė zemėrimi i Qiellit u derdh mbi ne.

Sa i rėndė ishte ai ndėshkim qė ra mbi ty... Kur e kujtoj mė ngjethet mishi nga tmerri. A do tė mundte njė burrė i zemėruar ta ndėshkonte mė shumė sesa kaq maskaranė qe i ēnderoi gruan? Ah! Ēfarė tė drejtash kishte njė xhaxha mizor pėr tė bėrė atė qė bėri? Ne u martuam edhe nė Altar, dhe ai Altar duhej tė tė kishte mbrojtur ty nga zemėrimi i armiqve tė tu.
    ....
    Nė kėtė situatė ti re Viktimė e Dashurisė mė tė Pafat. Ti i vetėm pagove pėr krimin e bėrė nga tė dy ne bashkė. Po une s'kam pse tė ankohem pėr zemėrimin e atyre qė tė dėmtuan ty. Unė, mizerja unė, unė jam ajo qė shkaktova shkatėrrimin tend. Zot i madh! Sa e rrezikshme ėshtė kur njė Njeri i Madh ngacmohet nga Seksi jonė! Ai duhet tė mėsohet qė nė fėmijėri qė tė behet i pandjeshėm nė zemėr, qė t'u rezistojė joshjeve me tė cilat ėshtė pajisur femra. Ai mė i menēuri i tė menēurve pati thėnė 'Biri im, ndiq urdhrat qė po tė jap unė: Nė qoftė se njė Grua e bukur tė afrohet dhe kėrkon tė tė joshė, mos e lejo qė ajo tė tė korruptojė; mos e prano helmin qė ajo tė ofron, mos lejo qė ajo tė tė shtjerė nė rrugė pa krye; Shtėpia e saj ėshtė Shtėpia e Shkatėrrimit dhe e Vdekjes.'"

Me Respekt.
    " not yet "

Perjashtuar Maska e korcaprincess
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    shume e bukur .................me pelqeu shum

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Ma bere mishin pickuriza, pickuriza.

E lezetshme, e lezetshme.
    HOLLAND...

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Histori Dashurie N.2
    Nga no name nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 29-04-2007, 16:54
  2. Njė histori dashurie.
    Nga INDRITI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-08-2006, 15:33
  3. Ja Dhe Nje Histori Dashurie E Imja Ketu 3 Vjete Me Pare !
    Nga DiGiTeX nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 13-05-2005, 13:54
  4. Njė histori dashurie pėrfundon te Krimet e Rėnda!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 12-02-2005, 07:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •