Shume cupe e bukur. Faqe kuqe si shegė.
Shume cupe e bukur. Faqe kuqe si shegė.
Edi
Tina Qenke nje goc fantastike kshu qe gati po thuaj me pate mbush mendjen te lej ate qe du dhe te them te du ty![]()
![]()
Keni kujdes se ka shanca femra jote do ta viziton kete faqe......Dua te them se ajo eshte shume e lumtur qe te ka ty per djal.Sidoqofte, faleminderit shume per kopliment. Jeni shume i dashur. Ciao.
Wow, une nuk i kam ndigju ato fjal per shege per nje kohe te gjate.jeni shume te mire. faleminderit shume.
Po ajo nuk asht TIna mor ajo asht nje aktore filmash ketu ne usa qe ajo e ka vu sikur asht ajo........hahahahahhah
keshtu qe shko vrap te shkodraneforever se ti keputa kembet............lol muahhhhhhhhhh turi.......................![]()
SA HERE LARG TEJE DO JEM
GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....
Turiiiiiiiiiiiedhe kte gje e the eeee qe te me lesh mua e te maresh ate eeeee
mire mire
ska gje se ke per ta pare ti mos ke merak
CIAO
Shume keq. Pse kisha pas nevoj me postu fotografine e dikujt tjeter. Une jam, nese nuk po beson, qe edhe nje fotografi tjeterEdhe mos u merzitni, jap pak e re per djem te juve. Ciao!!!!
djal dreqi e pati nje goce une s kame ndonje keshtu qe nuk me kushton gje sikur te them you sweet dhe me ke ngel fiksim
![]()
nice you sure you albanian
thug passion
Per roland:
Normal qe jam shqiptare? Pse jo?
Tina
Tina mos u zemero e dashur,sepse une e di se je ajo,po kam dashte me qeshe me turin si shkodran qe asht........
Ti je cume e mile si YLLLLLLLLLLLLLL
Kam dashte me ba hajgare..............![]()
Muahhhhhhhhhhhhhh take care cute girl![]()
![]()
SA HERE LARG TEJE DO JEM
GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....
Krijoni Kontakt