Me behet qefi qe ne forumin tone marin pjese edhe vajza nga prishtina, le te jete Tina e para.
Pergezime
Me behet qefi qe ne forumin tone marin pjese edhe vajza nga prishtina, le te jete Tina e para.
Pergezime
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
Me ka bere pershtypje gjithmone fakti qe ju ne Kosove ,keni nje patriotizem me te larte, ndoshta kjo vjen se keni vuajtur shume nen pushtim te huaj, por emrat qe ju zgjidhni jane PURO SHQIPTARE, PATRIOTIKE, TE TRADITES E VERTETE TE BUKUR. Si Donika, Arber, Vlora, Doruntina etj.Nuk them se keto emra nuk perdoren ne Shqiperi por ka nje fare tendece modernizimi ku FRANI na eshte bere FRANCESKO, ose Pali -Paolo. LOL !!!! C`te them me une ty, sikur te flas me shume kam ndrojtjen se do e prish, por a ke menduar ndonjehere se pervec Tina , si emer te "luftes" per shkurt mund te perdoresh Dori .Tina te jesh e qarte qe cdo kompliment qe te behet e meriton. Me perzemersi,Blendi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blendi : 28-06-2002 mė 17:01
Hej Blendi, eshte pak e verete qe Kosovaret jan pak me patriota, edhe une po kuptoj pse.....me shume sene te keqija kan ndodhe atje. Eshte shume interesant se sa here qe me takojne njerezit ketu ne amerike, ata qdohere thojne 'oh you have such a great name i'm gonna call you doruntine' amo kurr nuk e bojne, se shumica me thirrin Tina, eshte me lehte. Edhe ju e keni emrin e mire. Tung
PErshendetje
Oj Ti Tina oj qik e mire po ēka je ka ben pash zotin i tranove keto te shqiperise po nese do me fol ne chat dmth me fol ONLine futu tek >>> www.albasoul.com edhe PASTAj CLIKO CHAT edhe shkurj emrin edhe futu ne chat me fol pak
Hajt kalofsh mire
Me respekt
Belgium^Boy![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BelgiumBoy : 28-06-2002 mė 19:17
Services Administrator
Lider I Grupit #DHOMAT
BB,kot nuk thashe une,qe do i marri me qafe cunat kjo hehehe![]()
Faleminderit per chat tendin, por jam ne shkolle une, jam tu marre klase ne fakulltet, yep kam mi marr 36 kredite deri sa te dal prej shkolles se mesme, e jam shume e nxene, nuk kam shume kohe me hy ne forum.....najthere tjeter.
Nese e keni pa Minority Report dikush, tregom qka keni mendu per ate film.....une mendova qe ka qene diqka teper i mire, super. Tung per tash
Edhe diQka....
Harrova me te pyt Tina ti me qfare merresh ne jete pse je kaq shume e Nxene dhe qfare te pelqen te behesh kur te rritesh .
Pergjigja ime :
Une e kom pa Minority Report dhe qfare skom menu per ate film shume gjona i kom menu ashtu mu duk edhe mu diqka super fare gjam fare![]()
Bledi
Pershendetje. qe je e mire kjo nuk do menje te modhe..... po qe ti ta kishe marr edhe bukurin time per vete kete s'ta lejoj![]()
![]()
po neve mi ku do te marrim borxh..njerz pa zemer e kan zemren si guri... bile bile edhe guri ka zemer se te bie ndonjeher e nuk te vret...
ika se ma ka ndaluar doktori i zemres me pa foto te tilla se me bojen me me ra damllaja....![]()
e di cdo te thuash rit dozen, e kom rite edhe dozen po jo nuk po gjo doza... nuk me bo gjo sheqeri kur kam mjaltin perpara
![]()
![]()
![]()
Hej, une po planifikoj me studiju international business ose studies. nuk di hala. kom menu per philosophy por nuk ka shume pune te mira me ate. duhet me kqyre, e ju?
Postuar mė parė nga aLbaBoY
Edhe diQka....
Harrova me te pyt Tina ti me qfare merresh ne jete pse je kaq shume e Nxene dhe qfare te pelqen te behesh kur te rritesh .
Pergjigja ime :
Une e kom pa Minority Report dhe qfare skom menu per ate film shume gjona i kom menu ashtu mu duk edhe mu diqka super fare gjam fare![]()
Ideja se femrat e Kosoves jane te bukura po me forcohet nga dite ne dite.Very nice and fresh jeni Tina.Persa i perket filmit Minority Report u be pak dite qe ka hyre ne kinemate e Londres, por do ta shikoj dhe do te jap mendimin tim.
Pershendetje!!!!!!!
Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!
Krijoni Kontakt