Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    ALBVIRTUALI Maska e The Dardha
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    439

Gezohem

Me behet qefi qe ne forumin tone marin pjese edhe vajza nga prishtina, le te jete Tina e para.
    Pergezime
    C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Vendndodhja
    Peru (Lima)
    Postime
    79

Per Tinen simpatike .

Me ka bere pershtypje gjithmone fakti qe ju ne Kosove ,keni nje patriotizem me te larte, ndoshta kjo vjen se keni vuajtur shume nen pushtim te huaj, por emrat qe ju zgjidhni jane PURO SHQIPTARE, PATRIOTIKE, TE TRADITES E VERTETE TE BUKUR. Si Donika, Arber, Vlora, Doruntina etj.Nuk them se keto emra nuk perdoren ne Shqiperi por ka nje fare tendece modernizimi ku FRANI na eshte bere FRANCESKO, ose Pali -Paolo. LOL !!!! C`te them me une ty, sikur te flas me shume kam ndrojtjen se do e prish, por a ke menduar ndonjehere se pervec Tina , si emer te "luftes" per shkurt mund te perdoresh Dori .Tina te jesh e qarte qe cdo kompliment qe te behet e meriton. Me perzemersi,Blendi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blendi : 28-06-2002 mė 17:01

i/e regjistruar Maska e Tina
    Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Vendndodhja
    Phoenix, AZ
    Postime
    17
    Hej Blendi, eshte pak e verete qe Kosovaret jan pak me patriota, edhe une po kuptoj pse.....me shume sene te keqija kan ndodhe atje. Eshte shume interesant se sa here qe me takojne njerezit ketu ne amerike, ata qdohere thojne 'oh you have such a great name i'm gonna call you doruntine' amo kurr nuk e bojne, se shumica me thirrin Tina, eshte me lehte. Edhe ju e keni emrin e mire. Tung

SOP tek #shqiperia Maska e BelgiumBoy
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    22
    PErshendetje

Oj Ti Tina oj qik e mire po ēka je ka ben pash zotin i tranove keto te shqiperise po nese do me fol ne chat dmth me fol ONLine futu tek >>> www.albasoul.com edhe PASTAj CLIKO CHAT edhe shkurj emrin edhe futu ne chat me fol pak

Hajt kalofsh mire

Me respekt

Belgium^Boy
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BelgiumBoy : 28-06-2002 mė 19:17
    Services Administrator

Lider I Grupit #DHOMAT

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599
    BB,kot nuk thashe une,qe do i marri me qafe cunat kjo hehehe

Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Vendndodhja
    Phoenix, AZ
    Postime
    17
    Faleminderit per chat tendin, por jam ne shkolle une, jam tu marre klase ne fakulltet, yep kam mi marr 36 kredite deri sa te dal prej shkolles se mesme, e jam shume e nxene, nuk kam shume kohe me hy ne forum.....najthere tjeter.

Nese e keni pa Minority Report dikush, tregom qka keni mendu per ate film.....une mendova qe ka qene diqka teper i mire, super. Tung per tash

i/e regjistruar Maska e aLbaBoY
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Verdalle Ku Te Mundem
    Postime
    4
    Edhe diQka....

Harrova me te pyt Tina ti me qfare merresh ne jete pse je kaq shume e Nxene dhe qfare te pelqen te behesh kur te rritesh .
    Pergjigja ime :
    Une e kom pa Minority Report dhe qfare skom menu per ate film shume gjona i kom menu ashtu mu duk edhe mu diqka super fare gjam fare
    Bledi

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    Pershendetje. qe je e mire kjo nuk do menje te modhe..... po qe ti ta kishe marr edhe bukurin time per vete kete s'ta lejoj
    po neve mi ku do te marrim borxh.. njerz pa zemer e kan zemren si guri... bile bile edhe guri ka zemer se te bie ndonjeher e nuk te vret...
    ika se ma ka ndaluar doktori i zemres me pa foto te tilla se me bojen me me ra damllaja.... e di cdo te thuash rit dozen, e kom rite edhe dozen po jo nuk po gjo doza... nuk me bo gjo sheqeri kur kam mjaltin perpara

Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Vendndodhja
    Phoenix, AZ
    Postime
    17
    Hej, une po planifikoj me studiju international business ose studies. nuk di hala. kom menu per philosophy por nuk ka shume pune te mira me ate. duhet me kqyre, e ju?

Postuar mė parė nga aLbaBoY
    Edhe diQka....

Harrova me te pyt Tina ti me qfare merresh ne jete pse je kaq shume e Nxene dhe qfare te pelqen te behesh kur te rritesh .
    Pergjigja ime :
    Une e kom pa Minority Report dhe qfare skom menu per ate film shume gjona i kom menu ashtu mu duk edhe mu diqka super fare gjam fare

be yourself by yourself Maska e denku
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362
    Ideja se femrat e Kosoves jane te bukura po me forcohet nga dite ne dite.Very nice and fresh jeni Tina.Persa i perket filmit Minority Report u be pak dite qe ka hyre ne kinemate e Londres, por do ta shikoj dhe do te jap mendimin tim.
    Pershendetje!!!!!!!
    Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Hasan Prishtina [1873-1933]
    Nga AuGuSt_ nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 28-11-2011, 15:53
  2. Drenica
    Nga Foleja_ nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 181
    Postimi i Fundit: 14-01-2011, 00:30
  3. Tingulli 3
    Nga SUPERSTAR_N1 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 15-12-2010, 12:16
  4. Ēfarė ėshtė Prishtina pėr Shqipėrinė?
    Nga Stefan07 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-05-2007, 11:14
  5. Mediat Ne Kosove
    Nga ARIANI_TB nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 19:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •