Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 43
    Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    Pershedetje. emrin e vertet e ke shume me te bukur e me shume kuptim se sa ku qe ke ven. tani po e koptoje pse nuk duan ta leshojen prishtine nga duart te tjeret s'paskan faje ore paska shume goxha te bukura prishtina...... ore po xhbo atje ku piqet buka ne dill ti mi xhan, hajde ketej nga ne qe skemi diell se kemi nevoje per diell si puna jote..... ne phoenix cfare rruge banon aty une kam banura ne Arizona per 8-vjetesh mu tha lekura e ne shpirti... a ke ardhur ndonje here tek ato festat e flamurit ti, megjithese mire ke bo qe nuk ke ardhur se po te kishim pare edhe sot e kesaj dite do te ishim ne phoenix neve ia kalofsh mire ne ate diell me duket se arizona eshte ferri per token.... kuq e kuq kudo qe hedh syrin e vape e vape te djeg lekura kur del sic na i pershkruajn ferrin...
    sukese ia kalfsh mire ty edhe te gjithe te dashurit e zemres tende.
    me shume respekt
    edi

i/e regjistruar Maska e Tina
    Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Vendndodhja
    Phoenix, AZ
    Postime
    17

Shkretire

Oh Edi, ju a e dini sa e lumtur je qe ke dale prej phoenix? Une e urrej kohen ketu me shpirt. Katastrof, nuk muj me shku ne dyqan pa veture, aq nxeht qe eshte. Sa te dal prej shkolles se mesme, une dola prej ketuhit, kam me shku me studiju ne East Coast. Shume mire e ke dale prej ketuhit, edhe kalofsh mire ne kohe te mire. Vera ne kalli ketu. Tung

i/e regjistruar Maska e florjan
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    126

tina

doruntina mirse erdhe ne forum jeni vertet nje mbrekulli. me pas qene une drejtori ketu do te kisha bere miss forumi 2002 bye bye

Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Vendndodhja
    Phoenix, AZ
    Postime
    17

Per florjan

Awww, jeni shume te embel, faleminderit, a e vertete eshte je jetoni ne Oxford City? Ne angli a po?? Sa shume kisha dashte te jetoj atje. Koha a eshte e mire? Ne cilen shkolle shkon?

i/e regjistruar Maska e Ari-Intimidator
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    290

Imterestant shume!!!1

Cfare koolera e playera keta te Shqiperise. E shohin ndonje vajze te bukur, dhe menjehere i gjuhen. PO lereni Prishtinaliken rehat bre. E keni bombardu me komplimente. A e dini ju se duhet me qene indiferent dhe shume arrogant qe vajzat sikur Doruntina me ju dasht. Sidomos Prishitnaliket. Ato merak i kane arrogantet. Besomni, Une e di kete se jam Prishtinali vete.
    Doruntine. te kokshe e mire, po jush ti tash, some e leq. Mos i llakoz kerkujt se une e thash kete, se e kam nje reputation si djal shume arrogant. Me bo me marre vesh qikat se une e kam thene kete, me therrasin shmoklan menjehere.

EVERY MAN DIES. BUT NO ONE TRULY LIVES THE LIFE OF THE INTIMIDATOR.

KLUBI BASKETBOLLISTIK, PRISHITNA

PEACEEEEEEEEEEEEEE

i/e regjistruar Maska e florjan
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    126

o ari intima....

po ti ke ardhur ketu te na japesh mend lal..kujdes kur flet se sje avokati mbrojtes i tines ok.sa per komplimente ne ketu i kemi bere pothuajse te gjitha vajzave e jo vetem tines..ky forum prandaj eshte hapur..ok? ajt shnet

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Vendndodhja
    Peru (Lima)
    Postime
    79

TINA QENKE BOMBE FARE .

Do lutem per ty, zoti ti ndalofte rreziqet.
    Una jam Blendi , amator i se bukures ne Natyre. Sa here te ndihesh qe ke nevoje per nje mik una ketu jam. Je e mrekullushme.

i/e regjistruar Maska e Ari-Intimidator
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    290

I am Back!!!!

Florjan Cari. Mos u nevrikos ti em ate se cka them une. Une e kam zanat me i qit njerezit prej takti. Nuk e pata seriozisht, burre. Une i dua te gjithat vajzat Shqipatre ku do se jane. Mesiguri se edhe ti je njesoj. Une pata deshire t'ju tregoj disa keshilla kur vjen puna per Prishtinaliket. Ndoshta nje dite ti do ta njoftosh ndonje. Kjo keshille e imjam do te te sherbej shume.

EVERY MAN DIES. BUT NO ONE TRULY LIVES THE LIFE OF THE INTIMIDATOR.

KB PRISHTINA, PLISAT

Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Vendndodhja
    Phoenix, AZ
    Postime
    17
    Per Ari-Intimidator

Nese e din qka jon stereotypes, pastaj do ta dish qe krejt Prishtinaliket nuk jane te njejta. Qka nese te shumtat i dojne 'arrogantet' qka ndodhe nese njera prej tyre nuk eshte ashtu. D.m.th. nuk eshte e vertete. Eshte mire per djem me qene arrgoant deri disa, une nuk kisha dashte ni djal qe ish kone arrogant ton kohen, nervat mi kish prishe. Faleminderit per keshille edhe pse.....Tung tung.
    Prej ciles pjese te Prishtines vini?

Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Vendndodhja
    Phoenix, AZ
    Postime
    17
    Blendi, jam e sigurte qe heren e ardhshme qe me duhet nje mik, une do te vij te ti, faleminderit shume.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Hasan Prishtina [1873-1933]
    Nga AuGuSt_ nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 28-11-2011, 15:53
  2. Drenica
    Nga Foleja_ nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 181
    Postimi i Fundit: 14-01-2011, 00:30
  3. Tingulli 3
    Nga SUPERSTAR_N1 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 15-12-2010, 12:16
  4. Ēfarė ėshtė Prishtina pėr Shqipėrinė?
    Nga Stefan07 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-05-2007, 11:14
  5. Mediat Ne Kosove
    Nga ARIANI_TB nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 19:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •