Close
Faqja 11 prej 25 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 243
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    ........te gjithe besojne te shkenca......
    Për farë shkence e ke fjalën?
    Ku po e sheh atë shkencë?

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    po tallesh me veten tende me duket........

Une ta thashe edhe me perpara po ti nuk kuptoke fare.......eshte problemi jote te besosh ku te duash.........

Nuk ja hedh dot njeriut sot me perralla........te gjithe besojne te shkenca......
    Po ti po tallesh jo me neve po me veten ... une te bera pyetje te dhash fakte e ti nuk je gjendje me i realizu.

Ta bej nje pyetje pra...a beson qe greket e sotem kane mbi 50% gjene Ethopiane-Afrikane...keto e kane vertetuar disa shkenctar fyromian dhe evropian......mund te jete e vertete?

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga GL_Branch
    Po ti po tallesh jo me neve po me veten ... une te bera pyetje te dhash fakte e ti nuk je gjendje me i realizu.

Ta bej nje pyetje pra...a beson qe greket e sotem kane mbi 50% gjene Ethopiane-Afrikane...keto e kane vertetuar disa shkenctar fyromian dhe evropian......mund te jete e vertete?
    Une besoj kete......

Greeks------------
    Eu4 25%
    Eu7 8%
    Eu9 24%
    Eu18 27%
    Eu19 12%
    Eu11 3%
    Eu15 2%

se vetem projekti semino 2000 studiohet ne universitete dhe eshte pranuar nga qarqet akademike te gjithe botes....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 18-12-2006 më 19:02

Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar më parë nga posta
    Për farë shkence e ke fjalën?
    Ku po e sheh atë shkencë?
    hahha me i ndegjuar shkencen serbe ata thojne jemi raca me e vjeter ne Evrope, pastaj Shqiperia ka qene toke serbe etj.

Sa naiv qenke o Akili

ti mendon qe Shkenca nuk ka skena propaganstike?, po ti ke lexuar historine ne 100 vjetet e fundit ne aspektin propaganstik? ke miliona fakte se si njerezit jane munduar te mashtrojne njeri tjetrin.

Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Une besoj kete......

Greeks------------
    Eu4 25%
    Eu7 8%
    Eu9 24%
    Eu18 27%
    Eu19 12%
    Eu11 3%
    Eu15 2%

se vetem projekti semino 2000 studiohet ne universitete dhe eshte pranuar nga qarqet akademike te gjithe botes....
    Po mire ajo tjetra qe i paraqet greket si race semitike/afrikane nuk eshte shkence? aty 12 shkenctar i kane studiuar greket dhe sllavofyromianet!!!

Po pse nuk i beson ketyre? per cfare arsyje?

p.s plus edhe linkun origjinal nuk na gjete kesaj (por i ke kopjuar nga forumet sllave apo dikun tjeter)
    Ndryshuar për herë të fundit nga GL_Branch : 18-12-2006 më 19:07

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    hahha me i ndegjuar shkencen serbe ata thojne jemi raca me e vjeter ne Evrope, pastaj Shqiperia ka qene toke serbe etj.

Sa naiv qenke o Akili

ti mendon qe Shkenca nuk ka skena propaganstike?, po ti ke lexuar historine ne 100 vjetet e fundit ne aspektin propaganstik? ke miliona fakte se si njerezit jane munduar te mashtrojne njeri tjetrin.
    Ti paske kompleksin e serbeve,te grekeve e ku ta di une....
    sikur rezultatet e shkences dalin per ti dhene pergjigje serbeve apo ku ta di une....ato rezultate jane rezultate shkencore dhe pike........

se si i interpretojne nacionaliste te ndryshem shkencen kjo nuk do te thote qe ta hedhim shkencen ne det......"duhen hedhur nacionalistet ne det"....

edhe kjo na duhej tani......te mohojme shkencen....

Po mire ajo tjetra qe i paraqet greket si race semitike/afrikane nuk eshte shkence? aty 12 shkenctar i kane studiuar greket dhe sllavofyromianet!!!

Po pse nuk i beson ketyre? per cfare arsyje?

p.s plus edhe linkun origjinal nuk na gjete kesaj

po me lodh shume........po i them gjerat nga 20 here.....

qe te behet i besueshem nje studim shkencor duhet te pranohet nga qarqet akademike ne gjithe boten.............
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 19-12-2006 më 01:12

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    E çka pastaj?

A u deshka të na e mbushësh forumin me marrëzira vetëm pse ato lexohen emësohen nga amerikanët?

Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Ti paske kompleksin e serbeve,te grekeve e ku ta di une....
    sikur rezultatet e shkences dalin per ti dhene pergjigje serbeve apo ku ta di une....ato rezultate jane rezultate shkencore dhe pike........

se si i interpretojne nacionaliste te ndryshem shkencen kjo nuk do te thote qe ta hedhim shkencen ne det......"duhen hedhur nacionalistet ne det"....

edhe kjo na duhej tani......te mohojme shkencen....
    Po pse per Jugosllavet (perfshi serbet, kroatet, boshnjaket) pse nuk thote aty qe kane gjene mongole dhe Afrikane?...pse te referenca tjeter qe kane studiuar dhjetra shkenctar me name boteror thojne qe kane gjene mongole 8% dhe 13% afrikane?

Lexo: Ketu tek linku yt vetem nje shkenctar i ka studiar kinse keto popuj kurse te linku im jane me dhjetra dhe te njohur...mendon qe gjithe keta jane gabim?

Akili-A, te thash me duket larte apo ta them 300 here? me sill fakte konkrete per shqiptaret (si puna e e kroateve, maqedonasve qe kane me dhjetra faqe dhe flitet vetem per ta, per fiset etj).....une te thash qe % e geneve sidomos EU-7 te shqiptarve jane identike me propagandat serbe...si ka mundesi?

po me lodh shume........po i them gjerat nga 20 here.....

qe te behet i besueshem nje studim shkencor duhet te pranohet nga qarqet akademike ne gjithe boten.............
    Ti nuk po je gjendje me ma dhene linkun origjinal dhe tash thua qe eshte me i besueshem...ku e ke mesuar ti kete? me jep artikullin qe thua ashtu?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 19-12-2006 më 01:14

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga posta
    E çka pastaj?

A u deshka të na e mbushësh forumin me marrëzira vetëm pse ato lexohen emësohen nga amerikanët?
    Me fal se muk te pyeta ty se ku do besoj une dhe c`fare pikpamjesh do kem.....

Fine Wine Maska e ildushja
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Un s'besoj asnje nga faktet e dhena mesiper pasi kur kam lexuar vete kam para fakte komplet ndryshe...

Nuk i dihet ca jena, po qe si ne s'ka kjo eshte e sigurt!
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Faqja 11 prej 25 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  3. DOKTRINA - Kapitulli II. Simboli i Besimit
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-09-2004, 21:47
  4. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  5. Marrdhëniet Izraelo-Palestineze hyjnë në një erë të re.
    Nga Albo në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 181
    Postimi i Fundit: 29-10-2003, 12:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •