Për farë shkence e ke fjalën?........te gjithe besojne te shkenca......
Ku po e sheh atë shkencë?
Për farë shkence e ke fjalën?........te gjithe besojne te shkenca......
Ku po e sheh atë shkencë?
Po ti po tallesh jo me neve po me vetenPostuar më parë nga Akili-A
... une te bera pyetje te dhash fakte e ti nuk je gjendje me i realizu.
Ta bej nje pyetje pra...a beson qe greket e sotem kane mbi 50% gjene Ethopiane-Afrikane...keto e kane vertetuar disa shkenctar fyromian dhe evropian......mund te jete e vertete?
Une besoj kete......Postuar më parë nga GL_Branch
Greeks------------
Eu4 25%
Eu7 8%
Eu9 24%
Eu18 27%
Eu19 12%
Eu11 3%
Eu15 2%
se vetem projekti semino 2000 studiohet ne universitete dhe eshte pranuar nga qarqet akademike te gjithe botes....
Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 18-12-2006 më 19:02
hahha me i ndegjuar shkencen serbe ata thojne jemi raca me e vjeter ne Evrope, pastaj Shqiperia ka qene toke serbe etj.Postuar më parë nga posta
Sa naiv qenke o Akili![]()
ti mendon qe Shkenca nuk ka skena propaganstike?, po ti ke lexuar historine ne 100 vjetet e fundit ne aspektin propaganstik? ke miliona fakte se si njerezit jane munduar te mashtrojne njeri tjetrin.
Po mire ajo tjetra qe i paraqet greket si race semitike/afrikane nuk eshte shkence? aty 12 shkenctar i kane studiuar greket dhe sllavofyromianet!!!Postuar më parë nga Akili-A
Po pse nuk i beson ketyre? per cfare arsyje?
p.s plus edhe linkun origjinal nuk na gjete kesaj (por i ke kopjuar nga forumet sllave apo dikun tjeter)
Ndryshuar për herë të fundit nga GL_Branch : 18-12-2006 më 19:07
Ti paske kompleksin e serbeve,te grekeve e ku ta di une....Postuar më parë nga GL_Branch
sikur rezultatet e shkences dalin per ti dhene pergjigje serbeve apo ku ta di une....ato rezultate jane rezultate shkencore dhe pike........
se si i interpretojne nacionaliste te ndryshem shkencen kjo nuk do te thote qe ta hedhim shkencen ne det......"duhen hedhur nacionalistet ne det"....
edhe kjo na duhej tani......te mohojme shkencen....
Postuar më parë nga GL_Branch
po me lodh shume........po i them gjerat nga 20 here.....
se vetem projekti semino 2000 studiohet ne universitete dhe eshte pranuar nga qarqet akademike te gjithe botes....
qe te behet i besueshem nje studim shkencor duhet te pranohet nga qarqet akademike ne gjithe boten.............
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 19-12-2006 më 01:12
E çka pastaj?se vetem projekti semino 2000 studiohet ne universitete dhe eshte pranuar nga qarqet akademike te gjithe botes....
A u deshka të na e mbushësh forumin me marrëzira vetëm pse ato lexohen emësohen nga amerikanët?
Po pse per Jugosllavet (perfshi serbet, kroatet, boshnjaket) pse nuk thote aty qe kane gjene mongole dhe Afrikane?...pse te referenca tjeter qe kane studiuar dhjetra shkenctar me name boteror thojne qe kane gjene mongole 8% dhe 13% afrikane?Postuar më parë nga Akili-A
Lexo: Ketu tek linku yt vetem nje shkenctar i ka studiar kinse keto popuj kurse te linku im jane me dhjetra dhe te njohur...mendon qe gjithe keta jane gabim?
Akili-A, te thash me duket larte apo ta them 300 here? me sill fakte konkrete per shqiptaret (si puna e e kroateve, maqedonasve qe kane me dhjetra faqe dhe flitet vetem per ta, per fiset etj).....une te thash qe % e geneve sidomos EU-7 te shqiptarve jane identike me propagandat serbe...si ka mundesi?
Ti nuk po je gjendje me ma dhene linkun origjinal dhe tash thua qe eshte me i besueshem...ku e ke mesuar ti kete? me jep artikullin qe thua ashtu?Postuar më parë nga Akili-A
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 19-12-2006 më 01:14
Me fal se muk te pyeta ty se ku do besoj une dhe c`fare pikpamjesh do kem.....Postuar më parë nga posta
![]()
Un s'besoj asnje nga faktet e dhena mesiper pasi kur kam lexuar vete kam para fakte komplet ndryshe...
Nuk i dihet ca jena, po qe si ne s'ka kjo eshte e sigurt!![]()
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Krijoni Kontakt