Pse mor burr i dheut vetëm i përsërit këto marrëzira, ne po mundohemi të të largojmë nga e keqja ti përsëri ngulmon në propagandat serbe?
Po le ma se e ke stërpërsëritë këtë farë ideologjie në forum, gjithëmonë të njëjtat shkrime.
Pse mor burr i dheut vetëm i përsërit këto marrëzira, ne po mundohemi të të largojmë nga e keqja ti përsëri ngulmon në propagandat serbe?
Po le ma se e ke stërpërsëritë këtë farë ideologjie në forum, gjithëmonë të njëjtat shkrime.
A na jepet edhe pashaporte nese e identifikojme veten tone sic duhet ?Postuar më parë nga Akili-A
Ai nuk eshte burre i dheut, eshte mbetje gjenetike.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Akili ku eshte linku? e di je duke kopjuar prej forumeve te sllaveve po linku origjinal???
Mos u beni me komplekse.......se ky eshte nje studim shkencor per te mesuar te verteten mbi prejardhjen tone......Postuar më parë nga Genesis
Ka edhe shume budallenj ne kete bote qe i lidhin keto te dhena me politiken.....por kjo nuk eshte problemi im.....
njerezit qe e politizojne shkencen ngelen injorante dhe te rrezikshem......
http://web.unife.it/progetti/genetic...SE_YSemino.txtPostuar më parë nga GL_Branch
http://website.lineone.net/~usenet_e...e/gene_legacy/
http://www.sciencemag.org/
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 19-12-2006 më 01:07
Akili kshtu
Me gjej nje shkenctar qe i ka studijuar shqiptaret ne menyre detajuar...cilat fise, familje, regjionet i ka studiuar kjo? Omella?, sa vit ka qenduar ne Shqiperi kjo qe i paska studiuar kete persona? sa njerez i ka studiuar?
Ne per Edith Durham, Byron, Coon i kemi faktet ne menyre detajuar ( ne aspektin antropologjik) keta na kane dhene detaje per fise, familje...keta i kane studiuar shqiptar se paku 5 vjet.
Pra me gjej nje artikull (qofte 3,4,5......30 faqe) nga nje shkenctar???
Kroatet e kane me faqe te tera, sllavomaqedonet qe jane studiar nga vet shkenctaret etj......po per shqiptaret a ke? me gjej artikullin ose rekomandoma ate librin se mund ta gjejme ne qe flet vetem per neve.
nuk jane linqet...kontrollo edhe njehere...beje copy me mire nga ai forum !!!Postuar më parë nga Akili-A
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 19-12-2006 më 01:08
Edith Durham, Byron, Coon nuk ben DNA-ne e shqiptareve por vetem supozime historike........DNA nuk ekzistonte atehere..Postuar më parë nga GL_Branch
edhe une vete e bera testin e DNA me 300$.......
kliko ne google "Semino et al. 2000" dhe do ti gjesh te gjitha........Postuar më parë nga GL_Branch
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 19-12-2006 më 01:09
Dhe si dolën rezultatet?edhe une vete e bera testin e DNA me 300$.......![]()
Nuk E Di Perse Keni Kaq frike Nga Te Vertetat .....qe Doni Ti Varrosni Ne Kete Menyre................
Me fal...po une si u shprehva?Postuar më parë nga Akili-A
a te thash ne menyre antropologjike-fizike e jo gjenetike...ata i kane studiar shqiptaret fis per fis, familje per familje...kane fotografuar cdo person e nje fisi, kane shkruajtur per historine e atij fisi etj. Ata se paku 5 vjet kane qenduar ne trojet shqiptare dhe libri i tyre ekziston qe flitet vecanti per shqiptaret.
Keta 3 njihen si antropologa me te mire per te gjitha koherat qe i kane studiar popujt e ballkanit (Coon njihet antropologu me i miri ne Bote).
Jo une spo mundem ti gjej keto...te lutem mi gjej ti me qene si i solle ketu % e geneve atehere duhesh ta kesh edhe referencen si baze se perndryshe nuk ka lezet muhabetiPostuar më parë nga Akili-A
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 19-12-2006 më 01:10
Postuar më parë nga GL_Branch
po tallesh me veten tende me duket........
Une ta thashe edhe me perpara po ti nuk kuptoke fare.......eshte problemi jote te besosh ku te duash.........
Nuk ja hedh dot njeriut sot me perralla........te gjithe besojne te shkenca......
Krijoni Kontakt