Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 46 prej 46
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166
    hahahahahahahahahahahaha
    OOO beba ooo Gaxhije po boll mi dreq se me dolen lot nga syt tu qesh hahahaha. ok ok se u bona von do iki ne plazh. ciaooooooo ej kalo anej te marten ( neser lol ).

Byeee

p.s. kurse ti lorenco bofsh qef muah ciaoooo
    What da hell?

GO MILAN GO Maska e EndTironci
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    365
    amon mer amon sa se lat rahat Lorenin jo tnxiva jo snxiva po lene rahat cunin tmori ciften e dali tgjuj mer amon se ka nevoj per zoga tnjoma apo jo Lorenco ne ju dyja ca paskeni qen zot i modh hhahahahah hajde bye tani

P.S o ilda se mos na shkrujsh nai email ti mi dreq apo tlodhen gishtat hahahahahah mmmmmmmmuuuuuuuuaaaaaahhhhhhhh dhe shif icik ca kom von te profili as nji se di mos tmunohen me e gjet vetem ti dhe un e dim ca domedhon hahahahaah bye now

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166
    ahahahahaha
    BETTLA IME hahahahahha ooo rrush po si mer edhe ne publik e ke shkrujt ee amon amon ku me bin kta si puna jote mu Endo hahahaha po ej ti shyqyr u bone i gjall ne forum se le nom le. Ooo yllo amon po lere Lorencin rehat se esht cun i mire nuk merret me gjueti ai.....esht i ndershem vetem me mu edhe me beben. po ca do mo ai amon 2 boll i ka.........per tja nxir mishin ja nxijme marshalla nuk ka ankesa ai keshtu qe...why would a man want more than that huh??? ok ok ika tani....end ti e di vet se do flasim ne of course. Kurse ti Lorenci p.o.d. rocks ( e kape apo hic ?? ) hahahahhaa

shnet e qef
    What da hell?

GO MILAN GO Maska e EndTironci
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    365
    hahahahahahaha lene mer Lorencin ti po hec e mxij icik mu se jom bo i bardh fare s'shifem me sy pupupupupuppu turp kush mshef me sy po ti hec knej ka mu kurse BEBAN lene me Lorenci po deshen me nejt ato dy hahahahahaahahahahah

me bishtaleca Maska e BEBA
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    45

:)

He me ti mos qesh kaq shume se te rrane dhembet ne toke edhe na mbete dhembace, do te duhen proteza me e uruar. Ti dreq je per tu vrare aman se me bere edhe mua genjeshtare me pahir o dreq. Hahaha nejse nejse se neser do kaloj me patjeter andej une se si dihet se kur te shof pastaj.
    End avash re ti cuno mos na u bej xheloz edhe dicka dije sa do te ikim sa andej sa ketej ne Lorencin nuk e lem lol. Nejse sa per ate nuk besoj se do pranoj Tironsja te rrij me ty se pastaje rraf bape bape. Lol po te doje le te me leri se ia tregoj una ua ky dashka te na percaje ku eshte pare kjo gje huh?
    Nejse o gaxhie ky Lorenci me nga na ka vajtur se shume po na e dredh bishtin ky sa andej e sa ketej nuk la femerpa zene edhe pa lene. Kurse ne te dyja rrime edhe e presim ktu aman aman . Se ia tregoj une vetem po e pashe do ta bej telef. Moj se kam ca te forta kush me pyet ke ikur ti iu them lash nam lash. Nejse tashi do iu them me duket se iku hajde o goc ik te enjten se na plake me bere genjeshtare hhahaha! Se gjasme nuk jam hic une lol pacim se flasim neser .

i/e regjistruar Maska e Lorenci
    Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32

hehehe my Girls

E moj ca behet ketej plasi xhelozia eeeeeeeeeee po mereni me shtruar mereni, si ju kam u rrushet e mia ju e dini shume mire qe une nuk ju le kollaj pastaj ca jane ato nxirrje mishi pse e genjeni kot End Tironsin ato nxirje ju a kam bere une juve hehehe.End rrofsh per ndimen qe me afrove per te me marre ilden po me vjen keq mik i dashur une nuk i ndaj dot gocat nga njera tjetera se i kam si shpirt (apo jo ju te dyja beni nje shenje me koke qe tju kuptoje End) eh mor cun sa mire ja kalojme ne se ke idene.BEBA po dhe me akuzove eeee kushedi se nga bredh the hehehe dhe kete e the ti per mua ti e di qe une jam djali me i mire ne chat
    nuk i bie as njeres ne qafe pastaj kur thate dhe ju boll ju kam ju une cme duhen te tjerat me dilni e me teproni ju ,Ilda dhe ti mos me tradheto ca jane keto e mail qe thote End .E nejse po ju le tashi se flasim me von ju jap dhe nga nje muahhhhhhhhhhhh te dyave hajde pacim!!!

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Volejbollistet e reja amerikane me fanellat "I Love Albania"
    Nga RTP nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-01-2006, 09:41
  2. "I dashur armik"
    Nga dodoni nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 31-08-2004, 16:24
  3. "I mean to be vague"
    Nga Cruel nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-03-2004, 19:33
  4. Vritet ne Athine "i tmerrshmi i Vlores" Robert Boraku
    Nga Asteroid nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-06-2003, 10:31
  5. Pėremri "i vet"
    Nga Nemo nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2002, 11:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •