Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166

hahaha END

Amon Amon
    se mos te shpetoi gje ty????
    Lorenci qe thu ti.......ka Vite te tera qe ha pickime nga mua edhe BEBA...apo jo? Kshu qe esht klient i vjeter dreqi...ajo pun qe fillohet duhet me u maru. Ej pastaj End cke ti.....eeeeuuu mos u merzit...mos me bej ti them Bebes ti me Ndihmoj ene per ty??? ahaha se si Shpirt e kom vje per nji here. Oo beba e mi mire e the ti kto te tjerat kon merdhif per zotin....se din kto qe lorenci te mer ne qaf....se njofin kto mi pranej. Jon ne te turpshme shume ne Fakt apapapa cti bosh mi amon..ehe ika ika se lash nom

Ciao Ciao

p.s. End muuuuaaaaaahhhhh
    What da hell?

i/e regjistruar Maska e Lorenci
    Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32

Thumbs down Pa ndjenja

Hello nuk mund te flas dot jam ne krevat po rrenkoj nga pickimet e teperta .ej se harrova une kush do kujdeset per pjeset e rrezikshme hahahahahahaha ej BEBA dhe Tironsja ju kam figura fare ok po ju le tashi se kam dhimbje te medha
    ika ika bye

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166

uuaaa uaaa Lorenci

oo Lorenc po ca bo kshu mer cun...te kom thon 100 here mos me thuaj gjona te tilla...Ti e di qe e kom zemren e dobet une...bo bo si i bohet hallit tani qe ti renkon? Na Na pa mthuj nji cik si renkon amon? oleleeeee oleleeeee kurizi eee....ec ec se ai kurizi jot do bohet me i bute se barku She She BEBA sa mire sqeka ide e keqe ajo ti gjejme nji infermiere po Sexi ama...se kto te tjerat nuk i do ai....jo jo vetem si pamela anderson...Sa me gusto qe esht dreqi, Nuk di fare nuk di! Po pra Beba ankohet e renkon nga ne ky...po se si ka provuar te tjerat jo...ato te shklyjne mer lorenc...te hajne me rroba te gjall...Tamom sic tha beba esht, ato jon si ajo puna geshtenjes qe rri e rri......edhe aty kur sta pret mendja PAFFF ja ben. Na lorenco mos amon te keqen se mos ja besh ne ti PAFFF si paprituri se fillon dhuna keq pastaj apo jo Beba? Ok po shkoi ne kerkim te infermjeres une tani. Edhe lorenco kujdes se do hudhesh ca lek nga xhepi, se pa lek nuk ka gjo ktu, hajde se po dalin ndjerset tu e kerku.......ufffaaaaaaaaaaaa

Shnet
    What da hell?

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Lorenco, mirese u prezantove. Po ti po prezantohesh per ata/o qe s'te njohin, apo po vazhdon biseden e chatit edhe ketu?
    Jo per gje, po s'po na jep rast dhe ne te tjerave te bejme ndonje koment

me bishtaleca Maska e BEBA
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    45

Henri

O lal po ai priti e priti i shkreti sa nuk u thinj fare. Leqe ca them une u thinj ai deri sa na u desh ti lyenim floket. Priti ai i shkreti po ce do se asnje s'po i shkruante ndonje gje per prezantimin qe beri kshu qe na beri te ndiheshim i cik keq me then te drejtene dhe tham ta bejme temen i cik me interesante apo jo Lorenco hahahahhaa. E di ti sa keq me vjen mua Hajde bucko hajde ika tashi u te keqen si je bere i zi fare epo mire berem une edhe tironcja qe te nxime kshu po ka lezet!

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    waaaaaa waaaaaaaa se ca degjova una ???? se dikush po kerkoka buuuuuuurrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeee ketu ??????
    nese doni burre me shkruani ketu ....xxxxxxxxxxxxxxxxx@yahoooooooo.com
    vajza mos nguroni ky eshte rasti me i volitshem per ju

me bishtaleca Maska e BEBA
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    45

:)

Hajde te keqen e propozimit hajde. E vete apo nuk vete mi goce u pa puna kshu do bejme ne do marrim burrat e njera tjetres qe te kete me shume lezet ! Lol. Prototype po tashi ti ca gjinije je se nuk po te marrim vesh se ca thone se je femer ca thone mashkull na e thuj ta dime ko per gje qe mos dalim si prej te shoqates se nuk ka as lezet!
    O Lorenco kjo tironcja ore sa mire qe te njef ere dreq, apapap qeke edhe nen moshe thote eshte ne vete kjo apo jo? Te keqen e becit te keqen, sa te shofin benc gocat ktu do te te sulen edhe do te te behet radha lum si ti ore do behesh me liste te madhe. Tamam si ke radha e qumshtit lol ika tashi ciao

i/e regjistruar Maska e Lorenci
    Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32

hahahahahaha

Ej BEBA me gjith mend nuk po marim vesh kete prototype te pakten te na thote ca eshte, nejse prototype sa per burra ato skane nevoje se kane lalin ketu sa nje mal ti po ke qej per ndonje xxxxxxxx large na thuaj ta kemi parasysh se nuk na kushtoje gje.Po Tironsen ku e kam mor aman te keqen se do me vdesi mua ajo po kur me thote qe jam nen mosh kjo eshte tja fusesh vetes(gjesme) po he cbehet nje here shume qetesi ketej nga zona ime fusni batuta ore ca beni se late nam per ca ju paguaj une ok ok se flasim ciao muahhhhhhh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166

UFAAAAAA na myti vapa....

APAPAPA e paskeni pru koken ktu ju mer?? ehehehe sa mire. O Lorenc she she po une po te boj qefin gjasme mer dreq....po te boj ne te vogel, se per ate pun e dim qe je babagjysh. Ej po mire mire meqe ra fjala te kon qare me kalamojt e??? Amon se ti ke ne nji tuf nuk di nga tja fillosh...Hyxhefja, Hasoni, Nezihati.....amon amon se si maj men te gjitha...se jom edhe nji cik pergjumesh ne fakt. Ej nigjo ca the ti re per te fut batuta paguena ne....ahaahahaha une qekam bose edhe nuk e dija....ho pra hudhu tundi xhepat ku jon paret. He se mos je nga ato ti qe do pak STRIPING para se te japesh paret hahahahahaha

ika se skom kohe
    shnet muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    What da hell?

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    lorenci dhe beba jeni cifti i lezecem po besoj tani sikur merziteni njecike bashke dhe mbase doni njeciek varjacion them una kshu qe nejse dmth sa per njohuri kte nick e perdor un dhe nje cun kshu qe zgjidhni e merrni tashti doni mua apo ate
    hajde ciao pra se flasim prap se kushedi fitoj nei pare ene una se kam ngel pa pune
    qaoooooooooooooo

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Volejbollistet e reja amerikane me fanellat "I Love Albania"
    Nga RTP nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-01-2006, 09:41
  2. "I dashur armik"
    Nga dodoni nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 31-08-2004, 16:24
  3. "I mean to be vague"
    Nga Cruel nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-03-2004, 19:33
  4. Vritet ne Athine "i tmerrshmi i Vlores" Robert Boraku
    Nga Asteroid nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-06-2003, 10:31
  5. Pėremri "i vet"
    Nga Nemo nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2002, 11:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •