Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 46
    MiStReCe^BR Maska e KaMeLaaa
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    FoRuM hihihi ;)
    Postime
    184
    Lorenci ne nga philly na paskan mare inat mo lal

Po, dhe Hana do t'a dije
    Edhe Dielli do t'ket pa
    Se per qark ksaj rrokullije
    Si Shqypnija 'I vend nuk ka

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166
    lorenci lorenci te keqen mami........
    ahahaha amon amon e shef i kon fshi mesazhet....hahaha o lorenc po ska gjo mos u merzit ti ushi se ja vijme ne ti rasim ca shpulla ne vje ne terezi ti hahaha se te kemi me kimet amon....se lehte fare do te te gjujme jo per gjo se ke kohe pa honger ca...ne po fillum me force e kape spitalin brenda notes hahaha

ok ika tani shnet.....se tema ka mor fund
    muaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh ushi ( hehehe )
    What da hell?

i/e regjistruar Maska e Lorenci
    Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32

P.O.D (Alive)

Everyday is a new day/I'm thankful for every breath I take/I won't take it for granted/So i learn from my mistakes/It's beyond my control, sometimes it's best to let go/ whatever happens in this lifetime/So i trust in love/You have given me peace of mind /I...I feel so alive for my very first time/I can't deny tou (I feel so alive) I feel so alive for my very first time/And i think i can fly /Sunshine open my face/A new song for me to sing/Tell the world how I feel inside/Even though it might cost me everything/Now that I know this,so beyond,I can't hold this/I can never turn my back away/Now that I've seen you/I can never look away/Now that I know (I could never turn my back away)Now that I see you (I could never look away)Now that I know you
    (I could never turn my back away)Now that I see you (I believe no matter what they say).................I bla bla bla

me bishtaleca Maska e BEBA
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    45

apapa Lorenco :)

O Lorenco po he mo ku je ti e? Si nuk te paskam munguar fare ore dreq, as se ke pyetur hic kete Tironsen per mua ti aapapa femi i keq se do te te nxij fare do te te nxij si heren e kaluar e di vete ti. Po pse merzitesh ti mo rrusho per mesazhet? Nuk ka gje ja te meson BEBA ty degjo ktu tashi, i mban mend ti ato kukullat me cufon si ja bente " Ti pastron dhe une bej pis se ke radhen e pastertis". Kshu edhe kjo pune keta i shuajne ne i shkrujme lol! hahahaha Edhe me thuaj ti mua kush do lodhet ne fund te fundit ne shkruajme per te shtyre kohen apo keta qe e kane per detyre?
    Nejse o gaxhije ku je ti mi si the e eshte e mbyllur kjo teme? Kjo teme mbyllet vetem kur te pushoj une edhe ti o dreq jo kur te doje qeveria! Apapapa si jam.
    Lorenco o dreq po nuk te dija se ishe kengetar hahaha hajde shpejt kendo i kenge per mua se me ka marre malli shume hajde ika tashi pacim muahhhhhhhhh

Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32

Hello

Hejjjjjjjjjjj ku jeni o njerez ca behet BEBA ku je moj rrushe si te kam KaMelaaa po ti zemta ca ben mire je e pra e drejte ne te phillyt na kane inat,Ilden ku e kam ore aman vazhdoni diskutimin se e keni lene mbas dore.BEBA po kendoj nje kenge per ty qe titullohet (Do mar ciften do shkoj ne permet) lol se bej shaka ok ika une ska shume per te thene flasim prap c ya girls ciao!!!

Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    45

he e solle koken e?

O Lorenc u te hengert ty dreqo! Hahaha do marri ciften ky edhe do veri ne Permet, po pse kshu ti dreq? Apo ke nder mend ta fillosh gjuetine me cifte? Hahaha. Gjuetia e femrave o dreqo nuk behet me cifte po me fjale te embla he e di vete ti nuk eshte nevoja te ti mesoj une qe jam edhe goc edhe me e vogel se ty apapaapa. Kalama i keq ti e kam then une. Nejse nejse Ilden mos e kerko shume se kush e di nga i ka hedh grepat ajo dreq. Lol. Se asaj o pelqen me shume peshkimi se sa gjuetia. Nejse nejse mos ta zgjas shume se jo per gje por kam hall se ta heqin edhe kete mesazh ty edhe me rrofte qe lodha gishtat duke shruajtur. Nejse hajde kalofshi mire edhe mos shkruani shume se ju lodhet mendja jo per gje! Mendja gje e madhe. Pacim. Muahhhh!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166
    hahahahaha
    Ooo lorenc......boll o dreq se me rrenqethe mishin. Amon amon si i kendon kto keng ti po ske faj i ke kenget e krahines. E di si ma ke zonin ti mu? Tamom si irin qiriaku ( mduket se e thash mire lol ). Po he ku jeni ju te perveluarit e shekullit se na bot merak. Beba jo ty se ty te kom pa je marshalla. O lorenc paske qen mashtrus i modh ti....si ore me the qe erdha une 1 sec edhe ike fare, hajde hajde vetem mos te kapsha mos me bej te vij ne philly para se te iki ne Alb. Hey zot cna ka gjet. Nejse mire tha Beba mos e zgjas shum se me ikin kot. Plus jom e lodhme vdiqa. Beba see u tomorrow at work!!!

hajde shnet
    What da hell?

Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32

hahahahaha

E moj e kozmait (ke filmi me vlashin) ue ue si thone keto si moj do ikin kot mesazhet nuk i heq me njeri, pastaj edhe po i hoqen si tha BEBA (Ti pastro dhe une bej pis se ke rradhen e pastertise) ku mbahet BEBA shkruan ajo sa per te gjithe ne.Po he mi ilda ku je ti se me thave syrin e majte hahaha ste kam pa fare pastaj kur erdha une ti nuk ishe aty pastaj cfaj te kam e di sa kam qare te me besosh duke thirur me te madhe me degjuan dhe gjitonet ildaaaaaa ildaaaaaaaaaaaaaaa lol.Ah si ju kam une juve si shpirt e di nuk bej dot pa ju te dyja, ej po ajo kenga eshte e permetit nuk eshte e krahines time nejse nejse po iki une tashi muahhhhhhhhhhhhhh te dyave se flasim hajde ciao !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166
    Cu mbush mali plot me rrush plot me rrush....thot neneja jane krushq jane krushq...ahaha O lorenc po kjo esht e krahines tate e??? mos thuj qe nuk osht apo i do nga ato ti se je atdhetar....si esht ajo konga....hmmm se u kujtova......te rrapi moj ne mashkullore e cu ngrit cercizi me shok ( hahaha besoj se e thash mire). Apapapa Lorenc amon amon po mire prandaj me zinte lemza mu ate dit....lash nom.....biles isha tu u puth ne qef tim.....kur klluk klluk ngela tu bo lash nom......apapa qe ta mash men kte qe me ke bere hahaha. ok tani ika se jom duke fut rrobat ne valixhe......se lash nom akoma si kom bo gati.
    muahhhhhhhhhhh

shnet rrusho
    What da hell?

Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    45

kenge permetare e :)

O Lorenco po cte duhen ty kenget permetare mo rrusho? Jo per gje por nuk je as Permetar apo ke ndonje mendje te keqe te martohesh me ndonje permetare kshu he edhe po ben pergatitjen ? Lol . hahahaha!
    Nejse o Ilda po ti mi dreq ca po ben prova me zerin kshu e? Hahahaha te kam thene mos me kendo me se ne te dyja i bem keta te ikin te gjithe nga forumi apo nuk kemi nje ze ne qe askush nuk na e kalon lol. Por nuk ka gje se te gjitha te mirat nuk do na e bien eee hahaha . Nejse edhe ajo kenga e Cercizit nuk eshte ashtu sic e thua ti po keshtu : O ne rrapi o ne mashkulloreeeeee foli Cercizi me goje, opa Leji djemte e mi te shkojne se do ju skuq tu bej me boje opaaaaaa hidhe kemben e. LOl nejse se e bera ca si shume te madh hartimin se jo per gje por se di nese do kem kohe te shkruaj hajde ciao !
    Lorenco po ti o dreq se perpak harrova foton ku e ke apo akoma po mendohesh se cilen te vesh apo ke nder mend te heqesh mjekren e hahaha. Mundesisht pa mjeker se ashtu ka lezete dhe shpejt foton se te nxiva te bera sterrrrr
    Pacim love ya !

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Volejbollistet e reja amerikane me fanellat "I Love Albania"
    Nga RTP nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-01-2006, 09:41
  2. "I dashur armik"
    Nga dodoni nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 31-08-2004, 16:24
  3. "I mean to be vague"
    Nga Cruel nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-03-2004, 19:33
  4. Vritet ne Athine "i tmerrshmi i Vlores" Robert Boraku
    Nga Asteroid nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-06-2003, 10:31
  5. Pėremri "i vet"
    Nga Nemo nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2002, 11:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •