Lorenco, ku je re patriotttttttttttttttttttt?????????????? Shyqyr qe gjeta nje patriot se na myten korcaret, lol. Gezohem qe te njofta lale, take care![]()
![]()
Lorenco, ku je re patriotttttttttttttttttttt?????????????? Shyqyr qe gjeta nje patriot se na myten korcaret, lol. Gezohem qe te njofta lale, take care![]()
![]()
Hello Selena ckemi dhe ti rrushe nga gjirokastra je me behet shume qejfi per te me njohur me mire po deshe me bej nje e mail ku te flasesh dhe me mire se ku ke qendruar ne gjirok...Ok zemra se flasim bye bye![]()
lali, selena osht gjys gjirokastrite, gjys pogradecare edhe kam lindur ne tir., po me shum anoj nga ana e babit qe eshte Gjirokastra. Kam jetuar ne tir, po ne gjirokaster kam shume kusherinj edhe kam qene dhe vet per vizita shum her. neser flasim me gjat lale se tashi osht ora 11:28 edhe jam me nje sy hap me nje sy myll. peace![]()
Amon mer Amon
Ca boni kshu??? Lat nom lat.....po mire nisi per bukuri tema tani ca pati..gjith ne qetesi. Booo amon tani e di qe humbi USA-ja me gjermonin....po cti bosh. Vetem mos mbani Zi kaq shume amon. ORe LORENC.........ec ktu ti ec. Ho mer nga bohesh...se mos je ne spital.....se mora vesh qe nji nga e pickumet te ishte infektu ishte bo apapa lene mo....se une pa e pa dhe mu rrenqeth mishi! Ej po ca faji kemi une edhe BEBa qe nuk rrij me nji ven ti......sikur me pas kryma amon amon se na vdiqe....he se vetem mos me rafsh prap ne dore...se kte rradhe do ndroj metod....si thu me te kafshume??? Ho mos ki frik se si kom dhomet e mprehta shum....hahahaha ok ok ika une se kom cik pun anej nga chatti
Ec shnet muahhhhhhhhhhhhhh
What da hell?
O Lorenco me fal re se kam qen shume e zene ne fakt se ke idene se sa. O tironce ho mi tica bere vajte ne boston apo hic? He se dua te dhena une shtrige e keqe! Ahahaha edhe kujdes ti mi pa mire qe mi thu ktij si ke dhembet e mprehta se i ke lere lere mos e pyet. I shkreti Lorenc ca ka per te heq kshu qe me mire te vishet me gjera sa me te trasha qe te mbrohet nga dhembet e tua . Lorenco po te paralajmeroj se njerin qe e kish kafshu kjo e kish bere te shkretin lene mos e pyet sa e la pa ate gjene hahahaha. I shkreti as familje i thane ka mundesi te mos kete ne ardhmen Lol. Hahahaha.
Nejse kshu qe Tironce mos m'iu afro Lorencit aq afer se do te vras fare . Hahaha.
Ok kjo eshte per Prototype shif tashi proto se ne ktu nuk do rrime te bejme zgjedhje sepse jo epr gje por nuk jemi racista edhe te seksit mashkull apo femer shkurt fare tema eshte qe si ti ose si ai proto mashkull dmth kush te shkruaj nga juve te vere ne fund (proto femer ose proto mashkull) Jo per me mi por eshte ne te miren tuaj qe mos tiu nxierrin njerezit te shoqates.
Nejse kaq kisha une ika tashi se e bera romanin hahahaha.
Edhe me verte ore Lorenc ca cifti jemi ne kshu sa shkojme eeeeee lum si ne ika pacim !
uiiiiiiii ca thoni ju mi goca o beba me vjen shume keq motra po se besoj ta keni ngrene ate se jo per gje po ishte nje genjeshtersa frik qe paskeni nga cunat mi hihihi vetem me ket lorencon u merrkeni juve mi gjithe diten bam bum bam bum qyqe po si nuk merziteni ihere o lorenco ca bo kshu er cun zgjidhe nji mo aty pse i lodh kshu gocat
![]()
edhe po deshe ndihme per zgjedhjen me thuj mu ok re ??
![]()
![]()
qao qao .
O Prototype nuk kemi frike nga cunat ne po rrime edhe zgjedhim vetem ate qe na pelqen edhe kshu kemi nje arsye me teper qe te zihemi i cik une me tironcen se kush ta marri ne fund fare vendosim ta ndajme me pjese se ashtu edhe shijon i cik me shume! Hahahahaha. Apo jo mi Tironce? Pastaj Prototype ne nuk e leme veten te na zgjedhin por i zgjedhim hahaha. Ti cuno ik beji zgjedhjet e tua se po vjen fundi edhe mbaron plani lol.
O Tironce eeeeee mos ki merak se do vij neser nga puna se jo per gje por kam edhe i presentation per te bere edhe thash te me ndihmoj ca Mario se pertoj ta bej te gjithen vete dembele mo ca te bej hahah. Pak muhabet nje kafe shtyhet ora rehat lol!
O Lorenco te ka ik zeri ore nga na u zhduke kshu apo u frikesove ti edhe ke ik tashi? Appapapa cuni ka ik per gjueti te shofim nese na ka kap na i gja? lol Pacim
Lorenc do te uroja mireseardhjen ne forum, po ketu nuk paska ngelur vend fare per mua.
Nje keshille nga une, mos u blloko vetem ne forumin e prezantimeve po vazhdo hidh ndonje vizatim tek forumi i artit.
p.s. Gjithashtu kam vene qe shume tema tek ky forum jane kthyer ne forme chati - pyetje : pergjigje. Do ju lutesha biseda te tilla ti vazhdoni ne forumet perkatese ose midis postave elektronike. Shume tema tek ky forum jane mbyllur vetem per kete arsye, nuk do me vinte fare mire te mbyllja edhe temen e Lorencit per faj te pergjigjeve pa vend.
Pershendetje. lorenco roft laberia, e na mungon festivali i gjirokster qe behej cdo vite![]()
labet jan te lexecem se jan te vetmin qe na kendojen rep ne shqiperi
![]()
ia kalofsh mire ketu se o shume veshtir me ia ka luar mire ketu te mbysin ketej per shume gjona...... u know
![]()
po mbi jetove ne kete forum je gati per jeten... ku eshte nje vend shume i mire per ti provuar aftesite e zotesite....
![]()
pataj o edhe estrad ketu degjo gjona qe sti pret as menja si ke pa as ne onder...
![]()
![]()
sukese.
Po e shikoj qe shume mesazhe te miat jane fshire do desha me mire mbylleni fare temen time flm per shuajtejet e mesazheve kushdo qe i ka bere!!!
Krijoni Kontakt