Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 95
    Postuar më parë nga Manulaki
    Mos i detyro njerezit te bejne krahasime te rendomta dhe te uleta si keto te tuat, sepse ka plot emra dhe situata per te cilat mund te shkruaj.
    Sa per menyren se si argumentohet feja, gjithkush gjen te veten sic e ke gjetur ti, dhe ku i dihet mund te jesh ti ai qe e ka gjetur nga gjyshja menyren e argumentimit.
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

Postuar më parë nga INDRITI
    hahhhhaaaaaaaa!
    edhe hitleri e ka pranuar krishtin por ama vrau miljona njerez?
    Po ashtu edhe Amerikanet e kishin prnuar krishtin si Zot edhe si bir edhe si shpir te shenjte edhe si njeri edhe si shpetimtar edhe kur erdhi fundja i hodhen dy bomba ne hiroshima e nagasaki.
    poo ashtu e miloshevici.
    Njeriu duhet te ruhet nga e keqja te veproje te miren, te Zbatoje porosite e normat e caktuara nga Zoti dhe kjo eshte mundesi per shpetimin e tij.
    Ej vellezer! Mbani mend kete" feja nuk argumentohet me perrallat e gjyshes.
    pershendetje.
    Me duket se nuk e njeh historine, ose njeh shume pak nga sa ka kaluar bota.
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Altin55. Nuk dua te paragjykoj pyetjen dhe personin qe pyet, por me pelqen te pergjigjem. Parajse nuk eshte shperblim i punes se kryer prej njeriut, por eshte Dhurata e miresise dhe hirit te Perendise. Nese parajsa do te ishte nje Shperblim i punes se bere prej njeriut, atehere njeriu nuk do te kishte aspak nevoje per Perendine, pasi ai ishte vete i zoti qe te fitonte ose te ndertonte parajsen. Pa kuptuar kete te vertete , asnje pergjigje nuk vlen me tej.
    deshmuesi

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Postuar më parë nga Manulaki
    Me duket se nuk e njeh historine, ose njeh shume pak nga sa ka kaluar bota.
    Une nuk pretendoj se di shume , di shume pak , gjera teper te tjjeshta e te trasha qe i di tere bota.
    Nese mohon edhe keto qe shkrova me lart atehere kjo eshte deshmi qe ti di me pak se une.
    Indriti.
    Injoranca nuk zhduket me top

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Tani u kuptova se bota e krishtere eshte kaq e koruptuar

Ju moren me qafe dishepujte e Jezusit por me e keqa eshte se ju vazhdoni me keto idjotesira dhe nuk kerkoni ndihmen e All-llahut tju pastroj zemren nga mekatet
    Bota e krishtere po ecen ne rrugen e qoftelargut dita dites dhe me pretendimin se jeni drejte parajses

Nje pjyetje Kush ju mbane peng ju te krishterve qe beni mekate c'do here qe flisni???????

Thellohuni ne mendime o popull

Miqsisht per te mire e njerzimit Alti
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Postuar më parë nga deshmuesi
    Altin55. Nuk dua te paragjykoj pyetjen dhe personin qe pyet, por me pelqen te pergjigjem. Parajse nuk eshte shperblim i punes se kryer prej njeriut, por eshte Dhurata e miresise dhe hirit te Perendise. Nese parajsa do te ishte nje Shperblim i punes se bere prej njeriut, atehere njeriu nuk do te kishte aspak nevoje per Perendine, pasi ai ishte vete i zoti qe te fitonte ose te ndertonte parajsen. Pa kuptuar kete te vertete , asnje pergjigje nuk vlen me tej.
    deshmuesi
    o deshmues tu te kame nishan jo per gje po sa here qe shkruajne tipa si ty mua me shtohet besimi (MASH-ALL-LLAH)
    po pse mor deshmues si thua ti tipa si sllobodani qe sharoj foshnja 6 mujorsh ajo perndia ku ti beson do ti fusi ne parajse ???????po gjithe keta vampira te botes te krishter qe po pine gjake njeriu ajo perndia jote do ti fusi ne parajse po hitleri qe i sharoj perndis tende popullin e saj ajo perndia jote do te fusi ne parajse
    Po nuk paskan faj prifterinjte e koruptuar dhe te flliqur se dhe ata perdia juaj i fuska ne parajse
    po jo o deshmo se e beni dhe atje uliver ju dhe sma mere mendja se do te jete kaq e thjeshte per tu futur

deshmus parajsa eshte rethuar me gjera te keqia nga jashte por brenda eshte parajse
    kurse feri eshte i zbukuruar me gjera te bukura nga jashte por brenda eshte zjar

eeeeeeeee mor deshmues me deshmi te reme
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

Postuar më parë nga INDRITI
    Une nuk pretendoj se di shume , di shume pak , gjera teper te tjjeshta e te trasha qe i di tere bota.
    Nese mohon edhe keto qe shkrova me lart atehere kjo eshte deshmi qe ti di me pak se une.
    Indriti.
    Ndryshimi midis teje, Altini55 dhe meje eshte qe une nuk jam e verber, ashtu si shume te krishtere te tjere qe nuk bejne krahasime vulgare si keto qe beni juve, dhe qe e dine shume mire se nga vjen jo vetem lufta por edhe terrori qe sundon sot ne bote. Me mire te mos fillojme dhe ne te krishteret me emra te pervecem sepse nuk do te jete e mire.

Nese ke pyetje te tjera mbi Biblen parajsen, etj, mund t'i besh, pa na treguar fanatizmat fetare te botes, qe i njohim te gjithe, dhe qe i njohim te gjitha, jo vetem disa qe ju paskan mbetur juve ne mendje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Manulaki : 11-11-2003 më 13:42

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Manulaki !
    Mjafe me se tani ma mbushe mendjen.
    Une them ta leme temen te veje ne suazat e duhura pa filliar me burimin e terrerizmit.
    Nese do mund te vazhdojme por jo ketu.
    Injoranca nuk zhduket me top

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    o njerez !!!! Po pse nuk ja beni nje cike qejfin manulakit dhe thuajini qe ka te drejte dhe qe eshte me e zgjuara e forumit..... Po te doje manulaki na i thote te gjitha , por nuk do vete sepse nuk do te bjere ne nivelin tone .. Sa keq !!

Sinqeritet.Korektesi.
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Parajsa,Cdo te thote fjala parajs .

Ku ekziston parajsa.
    kush ka qene atije,qe mund te na thoje me siguri per ekzistencen e saj?

Sa per Greket nqs do te pyesje se sa here kane lexuar Biblen do te kuptoje se sa te Krishter jane.
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dialogu i Muslimanit me Krishterin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 147
    Postimi i Fundit: 07-05-2013, 10:59
  2. Muhamedi a.s. sipas këndvështrimit të krishterë
    Nga presHeva-Lee në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-04-2010, 22:15
  3. Kritika e interpretimit Protestant të Biblës
    Nga Tannhauser në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 97
    Postimi i Fundit: 23-08-2009, 07:39
  4. Vazhdojne luftimet ne rripin e Gazes
    Nga StormAngel në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:44
  5. Marrdhëniet Izraelo-Palestineze hyjnë në një erë të re.
    Nga Albo në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 181
    Postimi i Fundit: 29-10-2003, 12:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •