Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 104
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga Bekim Ismaili
    te them ate qe kam degjuar personalisht une nga shoqeria ime me orientim te ketill
    : edhe pse jam i ketill...nje koh isha i hamendur per orientimin tim seksual,pak si ... por nuk kam se cka me ba,...perseri e kam patjeter te nbdiehem i lumtur me ate qe jam dhe kush jam...

sa aper vete do te thoja:"nese dashurija eshste mekat,ateher duaje mekatin qe te ndiehesh i lumtur"

une personalisht as nje hetero nuk kam degjuar te thote se jam i lumtur qe jam hetero. kjo me habit mua. nuk e di se nga vjen kjo,a thua vertet nuk jane te lumtur heteroseksualet apo nuk kane te dhena per homoseksualet!!! edhe nje gje mos haroni: "konserva qe celet nje her,nuk do te mbyllet perseri ne ate menyre qe ka qene fabrikisht" pra kot e kemi"ne" dhe "ju" per gjithcka. ajo qe ekziston dhe ekziston.pa tjeter e kemi te pajtohemi dhe te pajtoheni me realitetin.ndryshime nuk mund te behen edhe pse ndoshta dikusqh dhe ponese ka deshir qe mos te jet ai qe eshte nuk mund te ndryshoje.nuk ekziston mundesi me shkence qe mund te ndryshoje.
    Eshte dicka natyrale te jesh hetero, ska pune lumturie hic. Lumturi ka dhe ai qe vret, ka dhe ai qe hakmerret kshu qe. Homoseksualizmi eshte nje trend i fundit qe behet tani me ndjek moden hollivudjane. Nje semundje kanceroze e shoqerise, dhe bartesit e kesaj semundje jane teper te rrezikshem. Un ta kam dhene mendimin tim.
    Na kerkojn te adoptojn e te lindin dhe kalamoj pale pale ... shkoni ore meshojini punes aty se na degjeneruat emrin e kombit. Keto jane monstruozitete qe beni ju... ti mund te na dalesh dhe te na thuash qe dashuroj qe lope un psh... ose ndonje iriq por a eshte normale kjo? ... hajde djale mos u mundo te infektosh te tjeret(sidomos moshen e mitur) me keto toleranca apo PROMOVIM TENDENCASH HOMOSEKSUALE SIKUR JANE GJERA NATYRALE. NUK JANE

Po femijet ci doni i her? Ti ke bere nje zgjedhje, dhe ajo zgjedhja jote nuk te jep te drejten te kesh femij. Te shofim se sa do zgjasi ky fenomen hollivudjan... po ce do qe fjala liri e tolerance eshte bere si pacavure ne keto kohe.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    13
    Cyclotomis, nuk eshte nevoja te luftosh ne menyre sentimentale.
    Por qe te vish ne nje vend ku nje dore adoleshentesh perpiqen a kujtojne se bejne filozofi e tu besh edukate homoseksuale s'eshte mire aspak. Bekimi ta mbroje homoseksualizmin me logjike po mundi por deri tani mua po me duket si promovim.

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Po pra e njejta gje po me duket dhe mua... megjithate un cfar kisha per te thene nga ana llogjike e thashe tek postimi im i pare fare ne kete teme... me vjen cudi ngulmimi me argumenta konservash e tabakash qe keta njerez bejn.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e Bekim Ismaili
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210
    lexoni postimet e me pareshme po keni kohe dhe mendohuni pak e pastaj pergjigjuni pasi qe nuk eshte aq leht te thuash nje fjal duke e bere kete (me falni ne shoprehje) si lopa qe e leshon baglen.

sa per ate qe thuani ju si promovim nuk eshte ajo pasiqe nuk kam se cka te mshefem une nga kush,pasi qe me ka pare Zoti,dhe nuk mund ta genjej veten, ajo cka ekziston dhe ekziston pra ska se cfar...

dhe dicka: une nuk thash se po te ishte e gjith bota se po te ishte ashtu vete Zoti do ta kiushte fale gjith boten homo por jo,fali meshkuj dhe femra,e si ju qe keni ndienja pra dhe ata kane ndienja por disa ndaj gjinise kunder e disa ndaj te njejtes gjini dhe cka mund te ndryshohet nga ligjet e Zotit ??? asgje!
    -Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    13
    Sa e bukur kjo ombrella "ashtu i ka bere gjerat Zoti".
    Nuk ta permenda fene deri tani pasi po perpiqesha te jem sa me i drejte intelektualisht, por meqenese po i referohesh vete, me thuaj Bekim: ne c'shkirme, libra a rite fetare permendet qofte dhe nje here te vetme homoseksualizmi?

Ndersa qe eshte promovim, ESHTE. Ti sterhollohesh ne procedura reklamuese, e jo vetem kaq, por dhe kapesh pas ushqimeve per gomere e bageti te tipit: "Weslie Clark mbeshtet levizjet gay". E cfare pastaj? Clarkut ia thote rradakia vec per ushtri se ate kariere ka bere, te na e shesesh per lider opinioni... Kujt ia thoni keto mer se late nam.

Me kupto: nuk po shkoj kunder egzistences tende njerzore ne ate forme, as te drejtave te tua si nje individ pjestar i nje shoqerie te caktuar. Por nuk mund te pajtohem me kete promovim batakcinjsh.

Ti shet per dashuri e ndjenja disa orekse seksuale te cilat nuk je as ne gjendje ti radhisesh si pjese te natyres njerzore e une nuk pajtohem dot me kete. Pa lere ajo fjalia e ndyte deftore e maskuar si pyetje "te jete e trasheguar nga paraardhesit?". Kaq shume batakcilleqe per te perligjur disa orekse te panatyrshme qe u jane shnderruar ne menyre jetese e nuk jane gje tjeter vecse pasoje e disa imazheve te shtrembera qe kushedi si u jane futur ne tru? Turp!

Homoseksualizmi mohon qellimin primar te jetes, vazhdimesine, e ju kerkoni vazhdimesi ne emer te vazhdimesise. C'paradoks!

Nese homoseksualet kane fituar nje sere te drejtash, kjo ka ndodhur per shkak te vlerave njerzore e jo te orekseve e jetes se tyre seksuale, ato thjesht jane toleruar por jo promovuar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga made_in_China : 23-04-2004 mė 15:57

Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210
    Citim Postuar mė parė nga made_in_China
    ... Bekimi ta mbroje homoseksualizmin me logjike po mundi por deri tani mua po me duket si promovim.

e din cka zotri made_in_China; une nuk promovoj homoseksualitetin por ajo ka ekzistuar dhe ekziston dhe do te ekzistoj. e kupton ti cka ehste promovim ??? une nuk e kam zbuluar homoseksualitetin apo dicka te ngjashme por kete e kam gjetur mes kesaj qenie njerezore. dhe po te kisha dashte te promovoja dicka une do te promovoja diku tjeter e jo ketu dhe mos mendo se jam adoleshnet se jam pak me i ritur se ti.

kisha dasht nje gje te tregosh ketu: cka te pengon ty personalisht ponese dikush ehste homoseksual,lezbike,biseksual/e ? c'te pengon ty seksi i tyre dhe kenaqesia e tyre dhe cka te pengon ty te drejtat e personave me orientim seksual te posacem? apo te marim dhe cka ju pengon dhe te tjereve qe disa kundershtojne kete fenomen ???
    -Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    13
    Pothuaj te gjithe shkrimet e tua ketu permbajne edukate homoseksuale. Eshte promovim qe c'ke me te.
    Edhe nese do te komentosh, komento ato cka kemi shkruar, ashtu si i kemi shkruar -- por jo c'te te teket, se kushedi per cfare te teket.

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    O ismail bekimi, po nqs ndjen kenaqesi, le te shkojn me sorkadhet njerezit, ose me ndonje mushke. Ska asgje te keqe apo jo ?

*MaēokjaVogel*
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Postime
    111
    Qyqa, un kujtova se kjo ishte teme per te shprehur mendimet per homot (shqiptar), S'e dia qe ishte artikull informativ i pafund per ndjenjat, hormonet, trurin e njeriut....
    un skisha nerva ti lexoja gjithato faqe, nejse
    Un nuk njof as nuk kam njofur asnji homo shqiptar, as goc as cun
    per mendimin tim homoseksualiteti: semundje psiqike, e shkaktuar ne lindje ose pergjat periudhes se jetes, nga abuzimi, neglizhenca, deshira per me shum...
    Mbase e kam gabim, por un per vete jam ne rregull, kshuqe nuk mund ta di pse ose cfar eshte homoseksualiteti

I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!

..................... **Smooches**....................

Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210
    Citim Postuar mė parė nga made_in_China
    Pothuaj te gjithe shkrimet e tua ketu permbajne edukate homoseksuale. Eshte promovim qe c'ke me te.
    Edhe nese do te komentosh, komento ato cka kemi shkruar, ashtu si i kemi shkruar -- por jo c'te te teket, se kushedi per cfare te teket.

mir.ponese do te kisha promovuar une homoseksualitetin ateher perse dhe para nesh ka ekzistuar homosekslualiteti tek shqiptaret dhe tek kombet tjera dhe fete tjera ???

2) nese do te kisha promovuar une homoseksualitetin atehere perse ateher ne kete forum e bej kete ???

3) ti thua se mos te shkruaj ete qe me teket mua.me trego ti per vete,ti e shkruan ate qe te teket ty apo ate qe nuk te teket,dhe nese e eshkruan ate qe nuk te teket ateher me trego holl dhe gjeresisht si e ben kete ti qe te mesohemi dhe ne te shkruajme ate qe nuk na teket.sepse deri tash nuk mund ta kuptoj se si njeriu mund te shkruaj ate qe nuk i teket.

4) dhe ponese une shkruaj keto dhe ato qe kam shkruaj thua ti se une keto vet un (me falni ne shprehje) i kam pjell keto fjal apo nga i kam nxjer??? po te tregoj qart se gjith keto materiale jan nga shkencatre dhe mendimtar e jo nga asish sikur ti qe e ke vu ate krye e nuk kupton dhe nuk sheh asgje nga maja e hundes. vertet ky forum nuk eshte per ofendime po njeriu nga ofendimet mer nje far lloj kahje per kuptim pak me ndryshe qe vet me hulmutoj me mendjen e vet per te kuptuar ate per te cilin diskutohet. pasi qe ti nuk i mer parasysh keto vertetime ateher si mund te paresh parasysh ate qe ti nuk je tjeter vecse nje nje njeri i semure nga homofobija. per kete ti mund te lexosh duke klikuar ketu http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=22483 ose duke shkuar sipas procedures forumi shqiptarshtypi dhe politikaproblematika shqiptareHomomofobia tek shqiptaret-frika ose urrejtja ndaj Homoseksualitetit. dhe do ta gjesh veten,jo vetem ti por dhe disa qe mendojne keshtu.sepse ketu nuk kemi fjalen per edukim ose per sherim por per tu munduar te kuptojme ate qe ekziston ne bote dhe ku fjala eshte per tek shqiptaret.

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •