Para se me tu pergjigj une do te te kishja keshilluar se nuk ekziston fjala pederast ne fjalorin tone.per ate une ne njeren ane do te kisha thene se nuk e kuptoj kete fjal,e ne anen tjeter do te kisha thene se shpesh po e ndegjij nga homofobet kete nocion ndhe ma e kam te qart. do te kisha keshilluar qe ato "pederastat" kane nje emer apo nje nocion qe i perfshin nepergjithesei e ai eshte HOMOSEKSUALET.Postuar mė parė nga pyetesi
Pederastat ku e kane vendin e qejfit, tek *****? Dmth atyra ua ndjen ***** ate qe shumica e meshkujve e ndjejne tek penisi?
Si eshte kjo pune?
Ti kthehemi pergjigjes qe mendoj une. ata vendin e fejfit e kane te dashurija.sic dhe ti sigurisht ate qe e ndien ne dashuri,te njejten e ndiejne edhe ata. cdokush ka stilin e vet seksual,kenaqesine,pikekulminacionin e seksit,ndienjat e me radh.edhe ata kane vendin e tyre te qejfit pa mare parasysh se ku,ne penis apo ...diku tjeter.
si pergjigje tjeter do te shtoja dhe kete:
Per nje moment e bana nje krahasim ndermjet jetes gay ne perendim (te pakten ato vende ku kam qene) dhe ketu ne Kosove,Maqedoni e Shquperi. Dhe e gjeta emeruesin e perbashket: frika nga lidhja dhe perdorimi maksimal i seksit. Kunder seksit nuk kam asgje kunder, gjithkush ka te drejte me ba cka te deshiron (perveq lendimit te tjereve), po mua me se tepermi me mundon qe ne ndonjehere jemi pre e heterokampanjes se ndermjet dy njerezve te nje gjinie nuk mund te egziston nje lidhje (e eshte vertetuar se "te shtypurit" gjithmone fillojne-me apo pa vetedije- te sillen ashtu si cfare "shtypesit" e propagojne si te meten me te madhe te "te shtypurve")... Gje me te cilen aspak nuk pajtohem, po qe megjithate me shtin te mendoj per faktin pse nuk praktikohet lidhja si forme edhe te ne ne Kosove? Pse ka tendenca maksimale te bastardimit te kontaktit fizik ne dem te dickaje (lidhja) qe e ban ne perspektive ate kontakt edhe me te mire? Psh ne cdo chat te mundshem i gjithe "muhabeti" sillet rreth seksit, e jam i bindur se te gjithe thelle ne vete deshirojne dicka shume me shume se seks.
Krijoni Kontakt