Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 104
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Homoseksualet jane njerez qe duhen cuar te gjithe ne nje ishull dhe te jetojn aty me gjith te mirat dhe me zgjedhjet e tyre. Ta shofim pastaj se sa ka per tu perhap ky fenomen antinjerezor... dhe ne kete rast antikombetar. Shkon dhe na nxjerr Ali Pashen homo. Ik more ste vjen zorr ste vjen me keto shkrime qe ben. Jeto jeten tende meqe je normal ose meqe bota te percepton normal dhe mos u mundo tja mbushesh njerezve mendjen me kete koleksion quotes pa pike fondamenti, ose me fondament ne studimet sharlatane te psikologjize.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Ne fakt jam dakort qe homoseksualiteti ka egzistuar gjithmone ne njerez dhe ne kafshe, por ceshtja kyce qe ju po mundoheni te shprehni esht nga duhet te fryje propaganda e shoqerise?
    Mos kujtoni se mund te kene opinione masat e gjera pa nje propagande qe ti imponohet.
    Shoqeria esht grumbull delesh qe opinionet i merr gjithmone nga opinion-formuesit ose filozofet ose stabilizimet politike, fetare etj.
    Kur shoqeria degjonte nga prifti dhe hoxha qe homoseksualizmi ishte gje e urryer e urrenin...kur degjonin para priftit dhe hoxhes mitologjine greke me shembuj te panumert homoseksualizmi e pranonin...kur degjojne sot opinionet e propagandes post-moderniste e pranojne prape. Jane rryma te menduari qe duhet te influencojne masat jo ato njerez qe dine ta perdorin trurin e tyre vete.

Edhe po ti cosh homoseksualet ne Madagaskar, prap do dalin te tjere mes nesh meqenese kane disa predispozita per tu bere te tille. (nqs i keni pare lesbiket nganjehere s'dallohen nga meshkujt, ose anasjelltas).
    E gjithe ceshtja esht si duhet te trajtohet fenomeni i tyre ne shkalle propagandistike.
    Un s'jam shkenctar po nqs provohet qe nje femije me predispozita heteroseksuale kthehet ne homoseksual nen influencen e prinderve homoseksuale, atehere them qe propaganda duhet te kthehet 359 grade kunder tyre dhe e forte bile...nqs keta nuk kane kurrfare efekti ne influencimin e heteroseksualitetit atehere s'ka pse cohet shum pluhur per ceshtjen e tyre.

*MaēokjaVogel*
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Postime
    111
    o bekimo, po un thash o lal, "mbase e kam gabim", ...sme intereson car shkakton homoseksualitetinm, kam me ca merem, po ti la e ke ne terzi..shkruj e lexo ato romanet ti, po skagje i lexon ti per mu!!
    lexofshi gezuar!
    peace

I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!

..................... **Smooches**....................

Gentoo Maska e Orbital
    Anėtarėsuar
    12-05-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    32
    Homoseksualizmi eshte degjenerim i qenies se ashtuquajtur njeri!

I perkrahi te drejtat e njerezve. Por asesi nuk pajtohem qe martesat me ligj te lejohen. Shteti eshte nje organ qe i mbron njerezit e vet. Imagjino nese martesat e tilla shpeshtohen, atehere kush do ta vazhdon llojin e ashtuquajtur njeri? Fara e qenies se ashtuquajtur njeriut do te shuhet.

Asesi nuk e perhahi adoptimin e femijeve nga ana e tyre. Femija i adoptuar do te manipulohet nga ata dhe do te mbushet me fryme t'homove.

Pse femra dhe mashkulli jane dy gjallesa qe kane sexe te kunderta ?
    Pse organet e mashullit dhe ai i femres jane te ndertuara ne menyre perfekte qe te adaptohen me kenaqesi dhe me shume lehtesi njeri me tjetrin.
    Pse femija mund te krijohet vetem ndermjet gjinive te kunderta?

Asnjehere nuk do t'arrijne t'me bindin homot. E as ti bekim

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    17 Maj.
    Dite e shenuar per gjithe homot,sot ne shtetin Massachusetts.
    Qe ne oret e para te mengjesit dyert e bashkise ne Cambridge MA,u hapen per martesat e para,te ketyre "bashkejetuesve pa kurore".Ora e vecante per ta arriti,fillimisht sic e do zakoni,grate te parat ne radhe,keshtu qe edhe ketu nuk u prish tradita.
    Puthjet e perqafimet te panumerta.
    Te njejtat emocione perjetuan Homot,edhe ne P.Town(Providence Town Cape Cod MA).
    Ne nje vend te bekuar nga Zoti mes bukurive te oqeanit,kurorat dhe firmat ne letra nuk kishin te sosur.

PS Gustot e mia personale jane larg ketij realiteti te hidhur ndoshta per shoqerine ku jetojme,po nuk kam as llogjiken as kurajo te percmoj apo urrej njerez te tille.
    Cupke,ato qe thash me lart me te degjuar i kam,te betohem qe nuk me ra rruga per andej per te marre informacione se ku i dihet na shihte ndonje shqipe dhe na nxirrte namin dhe linte syrin
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Nje dite ku fjala liri dhe demokraci, u kaluan nga zbatimi i tyre, ne nje dhunim te tyre per shkak te liberalizmit te madh qe ekziston. Ky eshte nje turp per boten perendimore. Uroj qe ky vendim mos kete nje efekt domino ne Amerike, e me pas ne gjith boten, pasi do ishte me te vertete tragjike.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Kolombi

As une mor as une nuk i kam me qejf, por ky eshte realiteti. U thashe ketyre qe ju thafte koka...that's the way the cookie crumbles...por nuk me degjoi njeri.

Nejse, nuk kam nder mend ti hyj me ketij debati se i ka dale tymi por, nuk mendoj se eshte ndonje cudi e madhe qe sot homot kurorezohen. E kam fjalen, si me karte dhe pa karte ky fenomen ka ekzistuar dhe do te ekzistoje. Per me teper, vendet me te civiliziara si Hollanda, Belgjika, vendet Skandinave (megjithese jo plotesisht) u kane dhene homoseksualeve te drejtat e bashkimit civil.

Sa per namin, ne shqipot te bejme gjemen. Kur kam diskutuar homoseksualitetin kohe me pare, teresisht te argumentuar, pyetja e pare qe me drejtohej ishte "Mos je gje Lesbian ti?" dhe askush nuk e vuri ujet ne zjarr per te pyetur ARGUMENTET e mia. Keshtu e ka willful ignorance, dhe une s'mund te marr persiper te edukoj njerez te tille (qe jane injorante te vullnetshem dmth)

Eshte tjeter pune nese e pozicion veten ne ane te kundert me vetedije; behet ceshtje PREFERENCE, dhe gjithkush ka te drejte te PREFEROJE nje rrace apo grup shoqeror kundrejt nje tjetre (qofte ky edhe diskriminim subjektiv)

Ika para se ndonjeri te me nxjerre hermafrodite
    Summertime, and the livin' is easy...

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Ja martesen e fituan por tani duan edhe femije qe te "normalizohen" plotesisht.
    Ka ndonjė ēupkė/nėnė nė forum qė do dhuronte fėmijėn e saj tek njė ēift homoseksual?
    Kuptohet qė fėmija do ushqehet nga gjiri i nėnės dhe pastaj do ta marrin ēifti "pa gji".
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 18-05-2004 mė 19:16
    Edi

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602

Edi...

prape do grindemi ne? Une thashe se ti kishe haber nga teknika "in vitro" Artificiale, artificiale por punen e ben. Ja dy femra e gjeten si te kene nje femije te tyren (vec ne qofshin te dyja sterile) Per meshkujt, zgjidhja eshte ca me e koklavitur por eh, ku i dihet c'nxjerr shkenca ne te ardhmen.

ps. mos u inatos me mua tani. Ligjin nuk e ben cupka por Maliqi
    Summertime, and the livin' is easy...

Gucci Rush II Maska e Cofferati
    Anėtarėsuar
    29-01-2004
    Vendndodhja
    Sterling Heights Michigan USA
    Postime
    123
    Nuk eshte zgjidhje ajo lloj jete por nje denim i pameritueshem...nje shkaterrim shpirteror si pasoje e gabimeve gjate zhvillimit....Shume thone qe eshte nje rruge e pakthyeshme..dicka e lindur dhe jo e mesuar??Mos te behemi naive gjithshka ndryshon nqs njeriu eshte i forte dhe ka vullnet....eshte nje beteje e gjate dhe e forte dhe nuk mund te mos kete edhe lindje ose forcime lidhjesh heteroseksuale por te pakten njeriu zgjedh per veten e vet dhe eshte i pavarur dhe nuk ka vend as per homofobi e as per teorira te tjera...Nqs ato mjete qe mashkulli disponon ose femra nuk funksionojne ne menyren e duhur dhe bie ne kundershtim me jeten e tyre atehere ata kane te drejte te kerkojne nje zgjidhje per jeten e tyre....Nuk eshte aq e veshtire meqe jeta s`shijohet normalisht te marresh dhe vendime drastike...Fundi fundit s`ke cfar te humbasesh dhe ti o tetovar ben mire te na shpjegosh sesi s`mund te ndryshoje njeriu nqs ai akoma e ka llogjiken....Une nuk jam per privim te drejtash por per pavaresi ndaj forcave te natures dhe per te drejten e te zgjedhurit....Boll me kampe e orientime....njeriu nqs nuk shijon jeten ashtu sic deshiron atehere i ngelet vetem te luftoje dhe te beje sakrifice pa pritur per mrekullira por per te mbrojtur dinjitetin e tij/te saj...E nqs kjo deshton dhe behet e padurueshme atehere perseri duhet rishikuar nje tjeter zgjidhje...S`mund te shkaterrosh veten per pese minuta kafshellik....
    It used to be only death and taxes were inevitable.Now,of course,there`s shipping and handling too.

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •