E bukur, me terhoqi shume.Me pelqejne shume krijimet e tua Dikea,urime dhe suksese njekohesisht.Vazho keshtu sepse je The Best....
me respekt Elektra....![]()
E bukur, me terhoqi shume.Me pelqejne shume krijimet e tua Dikea,urime dhe suksese njekohesisht.Vazho keshtu sepse je The Best....
me respekt Elektra....![]()
Il mio unico amore,nato dal mio unico odio....!!!!
Dikea,eshte vertete nje perle!Pergezime!
Shkruan vertet bukur, por me dukesh shume e brengour ne shpirt dikeafajtore? Pse keshtu?
Ju pershendes prezemersisht dhe ju pergezoj per poezine tende perhere e ne rritje!Eshte hera e pare qe marre pjese si anetare e keti forumi po jo hera e pare ce ndjek poezine tuaj.Poezia "Brryl endrre"me beri te vi ketu.Eshte kjo poezi se bashku me "tingujt e festes.....",pa perjashtuar dhe nja tre te tjera,qe me bejne te shof Dikean poete,Dikean me zerin e saj dhe ze jo pak i fuqishem.
Tani une sikur shof botimin tuaj te nje libri,te shof dhe kush eshte "enigma"Dikea.(ju ndoshta dhe keni botuar me pare).
Me qe eshte e para qe shkruaj ketu nuk do zgjatem pasi jam dhe nje qike e emocionuar.Gjithesesi me lejoni te ju uroj suksese te me tejshme shendet dhe gezime!Pres me padurim poezine tuaj.Me respekt mikesha jote(nese me lejon)Liridona.
Liridona
Prape ti e dashur? ufffaaaaaaaaaaa
(edhe nja dy poezi te tjera te te lexoj, dhe ika une, me gjithe konsideraten time te madhe per rimen)
me shkruaj!!!
e ndjere kjo. si gjithmone zgjedhja e fjaleve ne poezine tende eshte e goditur. kjo gje ben dhe per metriken te mos ndjehet shume haptazi. fine stuff me dear. thanks,
Ani
Krijoni Kontakt