Sihariq ketej nga NY!!!!!!!!!!!!!
Toro filloi pune si roje nate tek Empire State Building.......well....not exactly.....aty afer....po roje nate jam ama![]()
Toro filloi pune si roje nate tek Empire State Building.......well....not exactly.....aty afer....po roje nate jam ama![]()
"Who is John Galt?"
Hallal Toro djali! Shyqyr qe fillove pune ti te na mbash neve te tjereve qe do e leme. Une kam kaq kohe qe du me e lon po s'ka kush me ble pijet...tashi te kemi ty
Kuqe... bleji thonget, po po s'i vesha mos me thencin Iht Bythmodhi!
Edhe boll e krefet njona-tjetren ju kunota, se e dime qe ju kemi te mira.
Summertime baby!
Ore qerratallare...sa nuk isha roje nate nuk me quraste njeri....tani qe u bera duhet une tju qeras? Asnji pike Ihtoj/k
Te te shoh me tangat e Kuqes dhe......cte te them....u martofsha me gocen e Bushit masanej....Po degjo....merr dhe takat e Larsus , ato mer qe e bejne Larushen....15 cm me te gjate se c'eshte
j/k
"Who is John Galt?"
Pershendes gjithe shqiptaret qe ndodhen ne NYC. Mos punoni shume.Edhe une jam ketu ne NYC.
Kjo eshte per Bayer ate mafiozin. - Po ti mer qen tani qe erdha une ike. Hajde shpejt ketu se ta nxorra namin.![]()
HOLLAND...
Roje naten dmth gjume duke ruajtur gjate nates , ka qene pune me e mire qe kam pas ne jeten time derisa e lashe dmth me hoqen sepse gjeten evidence qe ne ashensor kishin ndodhur "shfaqe te huaja " gjate kohes qe une isha duke ruajtur .Postuar mė parė nga Toro
S po me durohet deri me 21dhejtor , se ajo party javen qe shkoi ishte "bombe " fare .
Te morri malli per sherr Taulanto? lol
E pe si u zune 20-30 veta , pse njoni gabimisht duke kercyer i "theu" hunden tjetrit....Po si jemi ne shqiptaret...Gjaku don gjak...Ne vend te nje "Me fal" apo "Sorry" plasi lufta civile.....Dhe kur zihemi ama, therresim deri dhe kusheririn e katert te baxhanakut te dhendrit te kusherires se dyte
E pe Taulanto sa patriote ishin gocat mer? Shale, bark dhe gjoks perjashta tu kendu :" ...Edhe qingjat le te blegerojne oeeeee....." loooooool
"Who is John Galt?"
Po sigurisht do behet sherr se kenga e parre shqip ishte per te nxehurr gjakrat dhe per tu kujtuar "cubave " ca fisi jan lol
S'pjerdhim ne nga bora
S'pjerdhim ne nga shiu
Jemi fis i forte
fis arixhiu .
O taulanto bohet gjo me e dit edhe une ku eshte kjo party ne 21 dhjetor.![]()
![]()
Flm per informacionin
HOLLAND...
Sihariqi nuk quhet pa e lagur ..te pakten njehere .........vete deshePostuar mė parė nga Toro
Sihariq ....po roje nate jam ama![]()
per pune te mrenshmesh, brekesh (me apo pa gjera te frikshme brenda ) apo fantazira seksuale folim pas ores 12 te darkes se na degjojne kto te vegjlit qe kenaqen vetem me barkun perjashta
roje naten te kujt? just out of curiosity: ka aksion anej mo ka? te bi ty noj pjese atyre neteve te vetmuara? se ku i dihet ngataron deren motra ose nuk ka fuqi te shkoje deri ne shpi dhe e ndihmon ti si zemermire qe je ...lol
mora dhuraten e pare per holidays sot..nje kartoline te kuqe si gjaku, ishte surprize e kendshme pas nje te marte te mundimshme ehhhh..ftohte fothte ne NY
Larsus (lexova gje Larushe lart? loooooool) Bli nje reflektor, vije midis shaleve aty poshte tavolines e t'bijme rehat te gjithe se ke qysh n'sabah qe ankohesh. Apo te dergoj Torushinn te te ngrofi?
Tashi ky party, parti allvanosash eshte? Se po te jete ashtu, s'po vikam. Ju tre te mite (krushk, erdhi dita te te quaj timin, lol) shkoni po te doni![]()
Toro rrujtori, bej c'bej e shif mos ze miqesira me ata rrujtaret e Impajrit. Bashke me 'Larushen' kemi ca fantazira te egra per aty n'maje te Impajrit, po na u kan dash miq ka brenda per t'i sjelle ne jete![]()
Bayern kellira, behu i gjalle tashi qe ka rene Toroja ne leke.
Krijoni Kontakt