Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    nuk ka faj.ska konkurence.

ps.i mencuri i hap rruge gjithmone me pak te mencurit
    Keni shumė tź drejtė ,

po mos ti kisha studiuar mirė kźto gjźra, si do isha shprehur kėshtu, por mire e ke se ose jam mbrapa ose perpara..hahahaa diku ėshtź problemi qė nuk kuptohėmi.

Sido qė tė jetė ne jemiautoktone, as qe kemi lidhje me skitet as me pelalzget, qe ishin strgjysherit e tyre, dhe kur une i quaj pellazget te hauj dhe Jo autokton ne viset tona, ku ju me kete nderhyrjen time te drejtė dhe nė interes tonė, me konsideroni si anti shqiptar, kjo eshte tragjike, unė jam kunder ketij opinioni etham haptas, por nuk do thote kjo se jam anti shqiptar o njerėz, sepse nese nuk e pranoj tezen e origjines shqiptare nga pellazget kjo nuk do thote se nuk jam autokton shqiptar !
    Une jam dhe mbeshtes origjinen Dinarieke, popull para pellazgė dhe autokton ne trojet tona.. dhe se ato perrallat e hesiodit e te homerit nuk hyjne fare ne shkencė me ēka sot as Akademia shqiptare as Europiane nuk mirret me to sepse jane mite..dhe se origjina e nje popullit nuk mbeshtetet mbi mite por mbi baza shkencore pra, tė mbledhim mend njehere se ne jemi vetem se ilirė dhe duhet te jemi krenar me kėtė origjinė se e tėrė bota sot na njehė me kėtź origjiė dhe historia nuk duhet tė ndryshohet !

Qe me ēka jam krenar qe jam shqiptar,
    jane gjera qe duken e jo perralla; http://rilindjapelazgoilire.blogspot...rit.html#links
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kreksi : 26-05-2012 mė 08:03
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636

Ne jemi me origjine ilire ...

Citim Postuar mė parė nga Prometeu2 Lexo Postimin
    Kjo fjale Jezra apo Jezera ka mbetur edhe nder gjuhet sllave, ne kuptimin e fjales liqe. Mos jane skitet edhe te paret e sllaveve, duke qene se shqiptaret e veriut edhe ashtu serbeve qe ne lashtesi u kane thene "shki, shkije"?
    Ju thash qė kėta sllavet qe erdhen nga shekulli i 7 e 8 pas krishti ne ballkane nuk kane lidhje me skitet etnikishte, por e moren gjuhene tyre njesoj si e edhe baltet..poashtu edhe Prometeu ishte princ skitė qe kur erdhen ne greqi e pervetsuan greket ndryshe me gjuhen e poeteve...pra lidhej nuk kane me keta fqinjet qe i kemi per rreth sot...mos te dalim prej temes...megjithese sllavet ketu e 20 vite punojnė ne kete drejtim qe permes ketyre skiteve te trashigojnź gjoja se te paret e tyre ishin nje kohe sundimtar te egjiptit, por kjo nuk do ju heci sepse ka dallim me ketre dy grupeve etnike edhepse e moren gjuhen skite nuk mund te jene keta trashigimtar te tyre njashtu si mundohen te jene maqedonet sot pasardhes te Maqedonise se lashte prandaj ne interein tone qe te mos iu lemi hapsire shkieve qe te lidhen permes pellazgeve,qe edhe keta jane me origjine prej tyre.
    Po e leshuam trungun ilirė qe eshte me i sakti dhe i vertetuar shkenctarishte, se ne jemi m origje ilire, duhet ta dini se mbrenda ketyre 20 vite do na qesin telashe keta shkiet prmes skiteve por ne duhet te jemi te kjdesźshem pra...mos te fusim therren ne kembe t shendosh me keta pelalzget pasi qe po e shoh se nuk po i njihni mire s e nga e kane periardhjen...mos thuani pstaj nuk e kemi ditur, duhet ta degjojmi vetem Akademine tonė, ne jemi ilirė..dhe pikė !
    Po nuk pate strategji edhe ne shkencė, ujin do ja qojsh armikut ne mulli...pra kujdes, mos te rreshqasim si ne akull me pellazgget e perrallat e tyre !
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga Prometeu2 Lexo Postimin
    Kjo fjale Jezra apo Jezera ka mbetur edhe nder gjuhet sllave, ne kuptimin e fjales liqe. Mos jane skitet edhe te paret e sllaveve, duke qene se shqiptaret e veriut edhe ashtu serbeve qe ne lashtesi u kane thene "shki, shkije"?
    shiqoje kete;
    Me rendesi ka qe te kthjellohemi...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kreksi : 26-05-2012 mė 12:34

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Harta e Europes.. dhe Kosova aty si Shtet me vehte..
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-01-2009, 01:08
  2. Bler, e ardhmja e Europes dhe globalizmi
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Postimi i Fundit: 02-12-2005, 14:39
  3. Rėne van der Linden: Rekomandimet tona pėr qeverinė Berisha
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 25-10-2005, 14:32
  4. Taulant Ēerepi, kampion i Europės
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-08-2004, 10:09
  5. Pagat, Shqipėria nė tri vendet e fundit tė Europės
    Nga ganoid nė forumin Ekonomi & biznes
    Postimi i Fundit: 23-04-2004, 10:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •