Keni shumė tź drejtė ,
po mos ti kisha studiuar mirė kźto gjźra, si do isha shprehur kėshtu, por mire e ke se ose jam mbrapa ose perpara..hahahaa diku ėshtź problemi qė nuk kuptohėmi.
Sido qė tė jetė ne jemiautoktone, as qe kemi lidhje me skitet as me pelalzget, qe ishin strgjysherit e tyre, dhe kur une i quaj pellazget te hauj dhe Jo autokton ne viset tona, ku ju me kete nderhyrjen time te drejtė dhe nė interes tonė, me konsideroni si anti shqiptar, kjo eshte tragjike, unė jam kunder ketij opinioni etham haptas, por nuk do thote kjo se jam anti shqiptar o njerėz, sepse nese nuk e pranoj tezen e origjines shqiptare nga pellazget kjo nuk do thote se nuk jam autokton shqiptar !
Une jam dhe mbeshtes origjinen Dinarieke, popull para pellazgė dhe autokton ne trojet tona.. dhe se ato perrallat e hesiodit e te homerit nuk hyjne fare ne shkencė me ēka sot as Akademia shqiptare as Europiane nuk mirret me to sepse jane mite..dhe se origjina e nje popullit nuk mbeshtetet mbi mite por mbi baza shkencore pra, tė mbledhim mend njehere se ne jemi vetem se ilirė dhe duhet te jemi krenar me kėtė origjinė se e tėrė bota sot na njehė me kėtź origjiė dhe historia nuk duhet tė ndryshohet !
Qe me ēka jam krenar qe jam shqiptar,
jane gjera qe duken e jo perralla; http://rilindjapelazgoilire.blogspot...rit.html#links
Krijoni Kontakt