Close
Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 134
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    3 tetor 2003

Sot kisha dy provime, meduket bera mire ne provimin e psikologjis dhe kalkulas ")
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Ndjenja???

Nganjehere uroj qe mos kisha fare... E c'i do? Thua valle vetem per t'i dhene fuqine nje tjetri te beje c'te doje me ty?

Por hmmm... nganjehere tjeter mund t'i perdor edhe une per te pasur fuqi te tille mbi njerezit. S'kisha bere pune te tilla me pare. Te pakten jo me vetedije. Bera sot... ose keto ditet e fundit... Them se kam pasur profesor te mire, gjithashtu te pavetedijshem por sidoqofte profesor.

Ja qe ejnxhelli behet edhe djallush ndonjehere... kjo eshte jeta... Te pakten s'kam ndrojtje ta deklaroj.

Data? E mo nja tre tetor me duket... 18 vjet me pare isha 4 vjec dhe u bera me vellacke
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angeldust : 03-10-2003 mė 22:32
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Ahhh po harrova, akoma 3 tetor dhe dicka e paster, e embel, e bukur, e bute ende jeton brenda meje. Ja kam kycur deren nga jashte dhe s'e lejoj te dale. Ashtu e kam ultimatumin.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    ..3 Tetor...
    ..ditelindja ime ...sa?...ndjehem si 20...
    Wild and crazy can't be lazy

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609

4 tetor

Sot jam zgjuar me nje ganiture humori te habitshme,me vjen te qaj e te qesh.U habita kur dola ne dritare,koha me ngjante mua ,sot kishte dal dielli,por nje shih i himet u mundonte t'ja ulte temraturen,e megjithese dielli shikonte me buzeqeshje e me dukej mua sikur me thoshte: Mos u merzit se ke kohe te shijosh rezet e mija!Vura buzen ne gaz,dhe dy lot te ngrohte me vershuan ne faqe.I besova.......
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    21

Re: 4 tetor

Sa fort po sh'drit
    dhe sa pak po nxeh
    ai diell n'at maje ...

me keto fjale fillon eposi i kreshnikeve "Mujes dhe Halilit"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    21
    Sa fort po sh'drit
    dhe sa pak po nxeh,
    ai diell n'at maje ...
    .....

Me keto fjale fillon eposi i kreshnikeve te Jutbines.

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609

5 tetor

Sot jam e merzitur,nuk me lan endrrat te flej e qete .Dje, se mora nje provim qe ishte shume i rendesishem per jeten,e megjithate jam e detyruar ta jap ne vjesht.Ishalla nuk kam prap ate teme,sepse ishte nje pyetje shume e veshtire.
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    21
    Nqse nuk gabohem Maximilian Gorki (Shkrimtar rus) ne romanin e tij "Nena" shkruante per nje te ri komunist qe luftonte kunder regjimit ne fuqi (Carit). pasi u kap nga organet qeveritare u mor ne pyetje dhe sigurisht edhe u keqtrajtua fizikisht. Pavaresisht nga dhuna e fizike dhe psikologjike djaloshi trim nuk tregonte asgje nga ato cfare kerkonin hetuesit.
    Ne nje moment hetuesi qe tashme po e humbiste durimin i drejtohet me inat:
    - "A nuk e kupton mor djale se eshte budallek te ngrihesh kunder qeverise a nuk e kupton se nuk i biet kokes per mur".

Djaloshi pavaresisht se ishte i derrmuar nga keqtrajtimi e tejzgjatur mbodhi fuqine dhe iu drejtua policit, i cili nuk e leshonte per asnje moment kamzhikun nga dora:

-"Muri te cilit une i bie me koke eshte aq i vjetrua, saqe ai nuk eshte ne gjendje te mbaje veten dhe nje dite une ate do ta hedh pertoke".

Keshtu tha djali i pamposhtur dhe i doli edhe fjala. Komunistet rrezuan regjimin e Carit dhe cuan deri aty qe Rusia te behet dhe te ngelet superfuqi boterore. (Sigurisht qe ne aspektin e te drejtave te njeriut qeverisja e tyre, qe si model pas luftes se dyte boterore u kopjua ne gjithe Evropen Lindore, edhe ne Shqiperi linte shume per te deshiruar).

A e ke pare poshte cative te shtepive ka shume vende ku uji i catise ka bere edhe vrima ne gur ose ne beton. A kujton ti se uji, i rene me pika ka pas aq fuqi sa te shpoje gurin?
    - Jo, kurrsese nuk eshte e mundor. Ne kete proces qe pothuajse te gjithe e ka vene re ka dicka shume interesante.
    - Uji nuk e shpon gurin me force, por se ai i bie diten, naten ne cdo moment pa pushim. Pikat e shiut bien pa pushim dhe bejne ate qe njeriu nuk e arrin me force. Biles ajo qe arrin uji me papertueshmerine e tij eshte edhe e bukur. Ka forma te atilla qe gjeologet dhe historianet i vleresojne miliona vjecare te vjetra. Sigurisht qe ujit i jane dashur milliona vjet per te bere ate rruge, qe ne e shohim sot dhe magjepsemi me bukurine e saj (shiko luginen e Valbones, se cforce ka uji dhe sa i durueshem ka qene ai per te hapur rrugen e tij permes shkembijve, qe ne te dy anet shkojne deri ne 2000m mbi nivelin e detit dhe syri i cdo njeriu magjepset me ate bukuri te pashoqe).

Pra mos u merzit, qe nuk e more ate provim. Meso per vjeshte pa pertim dhe sigurisht qe ke per ta marre. Me pas ke per te pare se sa e lehte ishte. Kryesore eshte qe njeriu te mos humbasi nga syte kurre qellimin e vet.
    Po te duash nuk ka asgje te paarritshme.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Vendndodhja
    Qyteti i Lidhjes...me Lumbardhin mes per mes...
    Postime
    165
    Ne damar te gjakut tim je drite
    ēdo qelize e mbush me dashuri
    do t'i zeme bashke yjet ne prit
    qe te na ndriēojne me lumturi
    !...

Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •