Prishtina me ngjet me nje lagje periferike te Tiranes!
Cfare ndryshimi mes dy kryeqytetesh!
Naten e mire Tirane, miremengjesi Prishtine
...zhurme, shume shume zhurme....
Prishtina me ngjet me nje lagje periferike te Tiranes!
Cfare ndryshimi mes dy kryeqytetesh!
Naten e mire Tirane, miremengjesi Prishtine
...zhurme, shume shume zhurme....
Deri te Molla e Kuqe!
5 Nentor
eshte ftoht....me mungon nje pallto
hej kur do vij 15 nentori sigurisht2003
5-6 nentor,
Mbremja perfundoi si e me keq, ndersa nga mengjesi shihet se as dita sot nuk do te kete ndonje ndryshim te madh...
Cdo dite e me shume habitem nga ajo se cfare nje njeri , apo grup njerzish mund te bejne( ne aspektin negativ)...Te bejne te urresh te gjithe boten , duke futur ketu edhe ata te miret...
Kam vetem nje pyetje: Pse??!!!!
Do kaloj shume kohe derisa te mesoj!
"Populli i cili nderon tė rėnėt pėr liri,nuk duhet tė frikėsohet nga e ardhmja!"
S.U."Graver's"
Damn forever
6 Nentor....
Midis mbremjes qe kembngul ne mua, nates qe me grumbullohet nder sy te mbyllur dhe mengjesit te sotem te fragmentuar cuditshem ndodhem une.....
I vizatoj keto shkronja ....
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
6 nentor
Kur i kisha humbur shpresat tek dashuria, ja kur u shfaqe ti, dhe buzqeshqeshja filloj te ndriconte fytyren time, flm!
Nentor 7....
Nese egzsistojne mrekullite kam nevoje per nje te tille sot.
Lus te ndodhi....
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
7 nentor,
....Si duket te keqijat s'kane te ndalur kur fillojne, tash kam filluar ta besoj ate fjalen e urte : Peri ku eshte me i dobet-keputet!
"Populli i cili nderon tė rėnėt pėr liri,nuk duhet tė frikėsohet nga e ardhmja!"
S.U."Graver's"
Damn forever
Nuk e di a do te me lene sot rete qe ta shohe diellin ne zenit. Sidoqofte... le ta marre tatepjetezen rrugetimi i diellit per ne perendim, dhe le te mos lind me kurre...
!...
Ende eshte 7 Nentor..??
Sa cudi mu duk se kalova 100 vjet vetmi....
Do te marre ndonjehere fund "fundi" i lene pezull oreve te mia??
Krijoni Kontakt