Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21

Tema: Titulli'''

i/e regjistruar Maska e nitROSHI
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    Se ku e kam lexuar kete gjendjen Galore, po nuk po me bie nder mend. Henri ma shpjego pak se cfare do te thote lali.

Nuk mund te jetosh dot ne qiejt e vrenjtur te Tiranes, kur zemren e ke ne Peterburg ;-)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2002
    Postime
    63
    Ec na ilumino tani
    LULE
    PS: atdheu me pa ne vere per nja ca kohe
    por tani jam une qe sdua ta shoh me per shume.
    Shendet
    e mos harro te na japesh nje leksion ekonomie sic e kemi hak,
    ndryshe do ve ne shitje gjithe injorancen time (dhe ta siguroj eshte goxha kapital)
    e me te do bej te lekundet nga themelet bursa me titujt e gjendjeve, aq sa tu veje vlera e tregut ne stratosfere
    (do te kujtohej si e enjtja e zeze e gjendjes)

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    pyka

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    12
    Po po sa te patalentuar e quaj veten ne kete fushe megjithese ,kam nje prirje ne nje fushe tjeter,psh filozofise,gje qe e cila me ploteson si njeri dhe me ben te jetoj ne nje bote te cilen e kam krijuar sipas permasave dhe kritereve te mia,pa abuzuar ne te drejtat e askujt,.Por te gjithe ju qe keni shprehur keto mendime ketu me keni bere vertete impresion,pasi menyra e te menduar tuaj eshte e nderthurur shume bukur me gjuhen tuaj letrare dhe e konsideroj art me vete menyren e te shprehur te nje ndjenje ose emocioni,pasi une mendoj se ne cdo poezi tuajen te nderuar shkrimtare( ju quaj te tille pasi e mendoj se jeni te tille)ka shume ndjenje dhe percillet shume natyrshem tek te gjithe ne qe lexojme poezite ose prozat tuaja.
    Urime dhe ju uroj qe ndoshta nje dite shkrimet tuaja i kalojne dyert e forumit dhe marrin permasa me te gjera.
    Personi me Pseudonimin Dita ,ka nje menyre te shkruari ,ndoshta te vecante dhe nje shkrim i saj mu duk vertete shume i ndjeshem dhe me kujtoi nje poezi te nje shkrimtari te njohur,shume te njohur O.Wilde "the Garden" ,por me nje ndryshim e di se perse e ka shkruar ai kete poezi ,por nuk e kuproj se perse ka kaq dhimbje ose ndoshta nuk shprehem qarte kaq pakenaqesi ne poezine tende Dita?....
    Ke menyre te shkruari shume te bukur,dhe kisha nje pyetje per ty,ngaqe nuk shkruaj vete dua te di se cilat jane momentet me te pasura te jetes qe mbushin me frymezim penen tende?
    Se besoj dhe mendoj se nuk duhet te jete cdo moment i dites,si psh F.Kafka frymezohej duke ekzaminuar karakterin dhe personalitetin e nje njeriu qe mund te takonte ne dite dhe aty i nxirrte nje konkluzion per jeten ose vizionin e tij ndaj jetes.
    Po ashtu dhe Nietzsche kishte adhurim dhe teper frymezim prej dukurive jetesore,si psh jetes ,vdekjes,endrres,realitetit.
    Po ti nga vjen frymezimi yt,mos ndoshta prej eksperiencave te jetes,apo eshte thjesht magjia jote ?
    Urime Jorida
    Turma eshte ajo kafsha elementare ku instikti eshte gjithandej dhe mendimi asgjekundi......

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    Hej o moderatori, kjo tema Titulli eshte hapun nga une dhe jo nga Dita.
    Te lutem nderroje pak.

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Nitroshi,

me vjen keq qe eshte shkaktuar ky keqkuptim tek tema jote. Nuk e di pse behet ky ndryshim tek autoret e temave, por ka te pakten nje vit e gjysem qe une e kam vene re kete gje. Edhe tek tema "Vallja" e Deti Bajrit, figuron emri im si hapese e temes.

Anathema,

te gjitha krijimet ne kete teme jane te NITROSHIT dhe jo te miat (DITES). Une kam disa tema te tjera me poezi dhe ajo qe ka me shume e qe eshte me aktuale eshte "Eksperimente me heshtjen". Te lutem kalo ne ate teme per te komunikuar me mua.

Ju lutem drejtuesve te forumit ta marrin parasysh kete gje ne menyre qe te shmangen keqkuptime. E kam bere kete verejtje kohe me pare (me duket se) tek tema Forumi i letersise (tek forumi i moderatoreve)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dita : 10-01-2004 mė 14:01

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    Pa gjume!

Mendimi i fundit eshte polen endrrash, a ndoshta fytyra jote qe largon rete e gjumit tim.

edhe ti pa gjume?
    Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    Jo!

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710

.............

Njerzit qe me kuptojne jane te rralle, e ata qe nuk me kuptojne edhe me te rralle.
    Sa keq qe kjo nuk vlen edhe per ata qe mendojne se me duan.
    Sa keq qe sot nuk kam asnje njeri per te vrare.
    Edhe veten se vras dot, sepse edhe ajo nuk me perket plotesisht vetem mua.

Kjo qe thashe me larte eshte budallalleku i rradhes, fundi i patetizmit tim.
    Ha hahahahahaa sot vrava patetizmin tim, ndersa ti, ti e ke rradhen neser.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Historia e Shqipėrisė
    Nga Albo nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-08-2004, 22:30
  2. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Fiori nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Postimi i Fundit: 02-09-2003, 00:16
  3. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Fiori nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Postimi i Fundit: 26-08-2003, 00:21
  4. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Postimi i Fundit: 23-06-2003, 09:43
  5. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-06-2003, 07:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •