Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 47 prej 47
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Postuar më parë nga MI CORAZON
    Mbase kete ka dashur te thote edhe "Larsus-i", por dihet si jane djemt e rinj sot...si " era me shiun"...aman, mos ja ver re.
    corasoni, rrofsh per skjarimin....e ashtu thone i riu si veriu...dhe une shoh me dyshim kur isha i ri se nuk e maj mend

kolombo, une nuk para hyj ne forum, dhe kete teme as s'e kisha idene qe e kishe nisur me nje histori specifike, po i rashe shkurt kur lexova titullin. Titulli i kesaj treme eshte kontradiksion ne terma, oximoron, i dashur te pakten per ato qe e konsiderojne veten njerez me ndjenja...

ai burri paska qene **** fare qe e la grune vetem per nje operacion ne zemer....dhe nuk e ka dashur, se thone robte qe nese e do vertet let it go, po nuk e kane provu nojhere pranaj ene bojne teorira neper forume..

sidoqofte, nuk jam duke gjykuar temen tate, aq me pak cilesine e permbajtejes qe fare pak te takon ty (pasi nje pjese e madhe eshte me pergjigje jo te tuat) ...po vallahi, mi ngacmoi nervat titulli...ska rendesi se jetoj une ne NY apo buffalo..robte i ndjane gjerat..kur e do nje njeri e do, nuk ka budallalliqe te ketilla..

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Fol me qarte ore Larsu se na hengre shpirtin me ato shprehjet e tua. Posi ore, i vure kapakun tenxheres ti. Pse keshtu na i zgjidhke ato problemet ti, i fut ca germa aty e u be pilafi. Dale, dale se zanati i thote mileti ka nje torbe me allate.

Mendimi im persa i perket hapjes se nje teme te tille interesante ka patur si synim(me sa e kam kuptuar une), ndergjegjesimin e individit ne veprimet e veta si dhe njohja e pergjegjesive ne martese. Me qe ra fjala, shume prej jush e dini se ne diten e marteses, nder fjalet e priftit jane per tu dalluar komentet qe kane te bejne me faktin e lidhjes se beses perpara zotit midis burrit e gruas "per ta respektuar e nderuar njeri tjetrin si ne varferi e ashtu edhe ne semundje".Jo me kot perdoret nje fjalor i tille nga prifti, pasi fjalet e zotit ne gojen e urates kane per qellim venien e ketyre dy individeve perballe pergjegjesive te ndryshme qe dalin gjate marteses.
    Shumica e pergjigjeve mbi temen e mesiperme kane patur per qellim nxjerrjen e nje perfundimi teper te rendesishem qe ka te beje me faktin se martesa kerkon maturitet dhe jo sjellje me pasione te castit ashtu si e beri ai "miku nga cifliku" ne rrefimin e kolombit.

Vlen per tu permendur fakti qe shumica nga pergjigjet e mesiperme kane karakter moral dhe vetem nje pjese relativisht shume e vogel ka karakter antimoral. C'ka te le te mendosh se keta te fundit kane shprehur mendimet e tyre me nota jo serioze.
    Me respekt Devisi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga EXODUS : 17-10-2003 më 16:05

i/e regjistruar Maska e loving
    Anëtarësuar
    03-09-2003
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    21
    Persa i perket temes me dhmibset shume ajo vajza se ka ashtu viktimash plot

Ty Kingu i Tiranes sdi sikur sme pelqejn mendimet e tua fare sikur vetem flet kot per funn...po te kisha ne dore te te beja ty ne gjendjen e asaj vajzes vetem per pakez kohe qe te kuptosh pak-a-shume se si eshte te jesh ne nje gjendje te tille...si e ndien veten kur nje njeri qe e don shume te braktise vetem sepse ska me interes per ty kur ti deri aty i dhe lumturi, pranove te besh jeten me te dhe ja dhurove gjene me te bukur ne jete *nje femije*
    nejse kshtu nuk dukesh i ri kto gjena smun ti ndryshojm ne ty tani se eshte teper vone por me vjen keq per ty shume qe ta dish. edhe per ate qe do i bjere puna te beje noj cop jete me ty.

Kingu-1 kam shume repsekt per ty edhe me te vertet dukesh qe je shpirt njeriu. Ti flet shume pak ama gjera shume te sakta, shume te verteta. hallall
    sikur te ishin gjith kingat si ti.
    take care
    R_SOPI

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Jeta shpesh na ven ne prove dhe ne shumicen e rasteve jane prova te veshtira.
    ne keto raste nxjerrim nga brenda vetes forca qe as nuk e dinim ti kishim.ose e kunderta..nzjerrim te keqen qe nuk mendonim te sundonte brenda nesh.
    ashtu dhe njeriu njihet ne momentet e veshtira.nuk mund te braktisesh nje person kur ka nevoje.
    pak rendesi ka çfare sentimentesh lidhin.mund te jete dashuri,miqesi ose thjesht njohje.
    ne rradhe te pare vjen njeriu me vlerat e tij pastaj sentimentet.

kolombi eshte nje histori e dhimbshme dhe te ben te mendosh.
    ai person nuk meriton asnje fjale,sepse do ishte shume.pak rendesi ka se e donte apo jo.gjesti qe beri foli per te.
    kjo eshte jeta...
    gjithe te mirat.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

** Vijezim Drite ** Maska e Altina
    Anëtarësuar
    07-09-2003
    Vendndodhja
    Ne kohe, ne diell, ne ere...
    Postime
    158
    NJe proverb e vjeter angleze thote "Ngrije tjetrit para se ti japesh goditjen tende". Ne ndodhin e mesiperme ka ndodhur e kunderta. Ndodh......
    I vizatoj keto shkronja ....
    Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-09-2003
    Vendndodhja
    para syve te tu
    Postime
    5
    a do ta braktisnit njeriun tuaj te dashur ne castet me te veshtira hajde pyetje hajde per kete pyetje po te ve nje pese te vleresimi i antarit
    ajo qe shkruajta me lart eshte thjesht dicka per te kaluar kohen dhe mund te mos jete e vertetaabsolute ndaj asnjerit sduhet ti ngelet qejfi ose te identifikohet me kete shkrim

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Une nuk do ta beja kurre nje gje te tille.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Letra e Kishës së Romës drejtuar Kishës së Korinthit
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2007, 16:35
  2. Si ta kthejme dikend ne besim islam
    Nga Arber gerguri në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 05:27
  3. Një dite do t'i kujtoni këto që po ju them
    Nga qorri_30 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-09-2006, 11:47
  4. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  5. "I dashur armik"
    Nga dodoni në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 31-08-2004, 16:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •