Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 47
    in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Shakaja = ilaci me i mire.

(... shumica e semundjeve eshte ngjitese.)
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

IGLI_mister_KRETA Maska e Kingu_Tirones
    Anëtarësuar
    04-01-2003
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    20
    per mendimin tim eshte e ktoe qe fryheni si gjela jo po i ri dhe jo si ri.puna eshte se ne te gjithe themi qe do i rim patjeter,por kur na bie vet shamngemi sa me shpejt te jete e mundur.e gjitha kjo varet se si e do nje njeri [ersonin tjeter me shiprt apo interes.ose e do thejsht.po qe se me shpirt do sakrifikosh dhe od i rish prane deri ne minuten e fundit.sepse je i verberuar nga dashuria.por ama ju siguroj qe po qe se e do thejsht dashuri. as nuk e can koken fare se po vdes apo po ngjallet,mos htem kete tjetren qe nuk je per interres (lulet) jan te teperta.perballuni me realitetin o njerez mos shifni ondra me princera te kalter (e kom per ju o goca).eshte zor qe te gjesh shpirtin binjak.dhe dueht te kenaqesh me ate qe te vjen para.e di qe shume veta po me kritikojn ne kete moment me keto fjale, por po ti mendoni mire do te bindeni dhe keni per te me dhen te drejte.pacim o popull i thjeshte.
    la festa di san valentino
    e la festa di ogni cretino
    che crede di essere amato
    ma invece lo hanno fregato

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    ja nje tjeter qe ka folur kot fare.. cfare kan te bejn enderrat ketu me ate temen me lart mor djal shpjegoma pak.. sipas teje ne po enderrojm e spo shikojm realitetin sipas teje se tham nuk braktiset njeriu qe do.. mos ja keput kotit aman.. ai djal e martoi ate vajz.. e dashuroj e ne fund kur e pa qe ishte me zemer e la.. pergjigju temes sic eshte e mos ja keput kot..ska te bej ketu fare me princin e kalter..se kuptoj postimi me lart nga te erdhi ty.. dhe dicka tjeter.. dhe sikur mos ta duash ate njeri me gjith zemer.. apo e zem se ndalon ta duash.. nuk behet ajo gje qe ka bere ai djal.. keta njerez jan pa zemer, pa karakter.. pa shoqeri te vertete.. jan njerez qe jetojn dhe dashurojn vetem veten e tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Reina : 01-10-2003 më 15:02
    Be yourself and you will always be in fashion.

i/e regjistruar Maska e enka_al
    Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    18
    Dhe une jam shume dakort me Reinan.

Nuk ka te bej fare me enderrimet tona. Une e them me siguri te plote qe njeriun qe dashuroj apo qe do dashuroj do ti qendroj prane ne momente te veshtira dhe s'do ta braktis kurre.
    Do beja gjithcka qe ti lehtesoja sadopak dhimbjen personit qe dua ne te tilla raste. Dhe keto s'jane enderrime dhe s'ka ndonje gje per te enderruar.
    face each day with a smile

i/e regjistruar Maska e e vetmuara
    Anëtarësuar
    06-01-2003
    Vendndodhja
    Vendi i dimrit te gjate
    Postime
    67
    MOMENT

U krijuan shkallet e dhimbjes
    nga te shpirtit ulerima
    Fjala vret me shume se plumbi;
    pabesia me shume se te dyja.

Postuar më parë nga Kingu_Tirones
    e gjitha kjo varet se si e do nje njeri [ersonin tjeter me shiprt apo interes.
    E gjithe kjo varet se kujt i takon: grupit te kafsheve apo njerezimit. T'ja kthesh keshtu njeriut qe ka vendos te ndaje jeten me ty dhe ti vesh thiken e t'ia zgjerosh edhe em shume plaget eshte ndjenje egerrsirash, jo njerezish. Keto njerez nuk kane si dashurojne me shpirt, se shpirt nuk kane.. as me interes nuk dashurojne, se s'kane ment per te llogjikuar interesin. Nese ka dicka qe ai ka fituar eshte mekati qe do ta paguaj per koke.

Po ju o njerez o miq ,a do e braktisnit njeriun tuaj me te dashur ne castet e veshtira qe ai/ajo kalon?
    Per te braktisur dashurine time (njeriun me te dashur) ne caste te tilla, duhet te braktis se pari veten time.. te heq dore nga jeta.

*Rri me mua* Maska e Kukes_girl
    Anëtarësuar
    23-12-2002
    Vendndodhja
    N'vend takimin tone...!
    Postime
    57
    Postuar më parë nga StterollA
    E gjithe kjo varet se kujt i takon: grupit te kafsheve apo njerezimit. T'ja kthesh keshtu njeriut qe ka vendos te ndaje jeten me ty dhe ti vesh thiken e t'ia zgjerosh edhe em shume plaget eshte ndjenje egerrsirash, jo njerezish. Keto njerez nuk kane si dashurojne me shpirt, se shpirt nuk kane.. as me interes nuk dashurojne, se s'kane ment per te llogjikuar interesin. Nese ka dicka qe ai ka fituar eshte mekati qe do ta paguaj per koke.
    Per te braktisur te dashurine time (njeriun me te dashur) ne caste te tilla, duhet te braktis se pari veten time.. te heq dore nga jeta.
    Bashkohem dhe une me mendimin tend.Kush e do me gjith shpirt njeriun ne caste te veshtira se kur jan mire nuk ka rendesi.
    Po ja jeta qenka diku me kthesa,diku me gropa dhe diku me asfalte.Po me vjen keq per kete vajzen qe jeta e saj u kthye ne nje dhimbje te madhe qe humbi gjithcka...sepse dashuria e mban gjalle njeriun...pra eshte shpresa per jeten...dhe nese kjo te humbet ke humbur gjithcka.
    I wrote your name in the sky,
    but the wind blew it away.
    I wrote your name in the sand,
    but the waves washed it away.
    I wrote your name in my heart,
    and forever it will stay.

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Postuar më parë nga Leila
    Sa te rralle jane njerezit e tille... (qe nuk do e braktisnin njeriun e tyre)

... po ne forum, ama, gjinden me shumice
    Kam vene re kohet e fundit qe kerkon te tregohesh me e ditur sec je.
    Modestia e zbukuron e respekton njeriun.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Kolombi... harron ti qe pesha e fjaleve varet nga kush i thote, keshtu ben mire te mendohesh me shume. Me anetaret e tjere, as qe dua t'a di cfare thone, po une kam patur respekt per ty ne gjithe kohes qe te kam njohur.

Sa per diturine time... s'eshte per ty te fillosh te flasesh.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Hu
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    fole
    Postime
    86
    Nuk besoj se ka patur dashuri reciproke midis atyre te dyve.Cdo gje mund te kete qene vec dashuri jo.
    Kete e tregon veprimi i atij kingut.

Pike.
    Marre nga legjenda me 5 vellime "Qerosi, vellezerit dhe Kucedra".

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Letra e Kishës së Romës drejtuar Kishës së Korinthit
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2007, 16:35
  2. Si ta kthejme dikend ne besim islam
    Nga Arber gerguri në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 05:27
  3. Një dite do t'i kujtoni këto që po ju them
    Nga qorri_30 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-09-2006, 11:47
  4. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  5. "I dashur armik"
    Nga dodoni në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 31-08-2004, 16:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •