Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 47
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2003
    Vendndodhja
    ct usa
    Postime
    12
    o kingu i tirones ,shume gjera the por asnje fjale me kuptim ,dhe me qs ti ke vuajtur ashtu sic thua, une po te theme disa shprehje te urta ppopullore .cdonjeri lane mekatet e tija ,dhe cdo mekat ne kete jete shlyet dhe e fundit mali me malin stakohet, por njeriu me njneriun takohen .dhe kur te shkruash mundohu te shkruashe pa gabime,bay noa lol.

I shkreti Mahmut Jihadi Maska e LONDON-TIRONC
    Anëtarësuar
    08-12-2002
    Postime
    279
    Do te dukej teper praktike edhe intriguese(me kutin e shqiptarit te shekullit te 21) qe ta braktisesh te dashurin tend ne momentet e veshtira qe te sjell jeta,por,,mendojeni vete,ku do te ishim tani sikur te ishte vepruar me te tilla praktika nder shekuj,,ku do te gjendeshim ne si njerez?kur dy majmune,vellezer,te bere nga e njejta majmuneshe,lol,te uritur prej disa ditesh,shikojne nje kokerr molle te vetme,edhe zihen se kush do ta marre i pari,edhe per me shume vriten per ate molle,,,,,,,,,,,,,,,
    Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
    Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    e kom lexu ket histori dhe me par
    nuk e di nese i kam ber koment apo jo.

por un sdo ta leja kurr njeriun qe kam pas me te afrm te jetes time te kalonte caste te tilla dhe mos ti gjindesha prane.
    jo per femije por per as gje ne bote, nese zoti e ka shkruar te vdesim qe te dy le te vdesim, por ta braktisja ne nje far menyre kurr, per as gje ne bote, biles ateher do ta doja me shum dhe do ti jipja kurajo.

ta ma bente mua ate gje sdo ja falja kurr
    sdo ti thoja as nje fjal pervec se kam dashurar nje shpirt katil.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e enka_al
    Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    18
    O Kingu_Tirones jam kunder teje qe thuaj se bota eshte vetem interes, ndoshta ke arritur te njohesh vetem kete pjese te botes, vetem ate qe eshte e perbere nga interesi.Pastaj kush e coi temen tek ajo qe do vdisnim per njeri-tjetrin, asnje me sa pashe une s'tha nje gje te tille. Pjesa me e madhe qe kane kthyer pergjigje thone se do te qendronin me ate person dhe sidomos ne ato momente te veshtira (per kete eshte hapur tema apo jo?) kur ka me shume nevoje. Dhe une do ta beja per personin qe dua do ti qendroja prane ne caste te tilla, dhe s'po flas fare kot, nuk kam dashuruar dhe nuk do dashuroj asnjehere per interes.

Uroj qe nje dite dhe ti te dashurosh me gjithe shpirt dhe te fitosh besimin ne dashuri (me duket se e ke humbur kete), me gjithe zemer ta uroj.
    face each day with a smile

Kupidusi vogel Maska e Enola
    Anëtarësuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    nga ketu shikoj malin e Dajtit
    Postime
    102
    O Kingu _Tirones
    nje gur e ke prej meje...
    Mire qe nuk ke besim per veten tende, po mos ia fut kodra mas bregut.....
    I'm not interested in the next generation
    I'm interested in US

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Nuk ka gja me te vyer se dashuria ne kete bote, ashtu sic shume prej jush e dini. Mendimi im mbi temen e mesiperme eshte teper i ndikuar nga cfare eshte thene prej anetareve qe kane marre pjese ne kete teme mjaft mbrese lenese. Persa i perket shkrimit qe ka be ai tironsi them se nuk duhet ti kushtohet aq rendesi tipave te tille, te rendomte. Menyra se si ai eshte pergjigjur kesaj teme tregon qarte per karakterin e tij. Besoj se tipave te tille u eshte fryre mendja e ju kane dale brire maj kokes, e kushedi ca u duket vetja Nuk me duket aspak e mencur te merreni me lamashe te tille, pasi tipa si ata perpiqen te terheqin vemendjen tuaja dhe ne te njejten kohe te ndikojne po ashtu te sulmojne mendimet tuaja humaniste, duke perdorur komente qe jane kunder njerezimit. Megjithate persa i perket pergjigjes sime ne lidhje me temen do te bashkohesha me mendimet humaniste e pjeses me te madhe te anetareve te mesiperm duke kritikuar ashper sjelljen " e dobet" te atij tipit pa fytyre qe braktisi ate vajze e cila ishte e destinuar te vuante nje drame fizike dhe ne te njejten kohe plaga e saj mori natyren e nje drame te dhimbshme shpirterterore ne momentin qe ajo ra ne kontakt me lajmet pothuajse vdekjeprurese. Gjithashtu dua te perfitoj nga rasti te shtoj edhe dicka tjeter qe ka te beje me faktin se jemi qenie njerezore plot me ndjenja e vetmja dukuri qe na dallon nga kafshet, dhe nuk duhet te pushojme se sjelluri ne menyre te tille.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    e si e quake njeriun tend me te dashur ate ti kur i kthe kurrizin kur ai ka keq? amon mo hapni nje teme qe ja vlen se late nam
    TBD

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Postuar më parë nga Larsus
    e si e quake njeriun tend me te dashur ate ti kur i kthe kurrizin kur ai ka keq? amon mo hapni nje teme qe ja vlen se late nam
    Duke e konsideruar forumin nje familje te madhe shqipetare solla ketu nje histori te nje njeriu te aferm familjar,te cilen ju po e quani teme per te lene nam.
    E di qe temat ne te cilat ti merr pjese tew kinematografia jane te mrekkullueshme,dhe nuk jane per te lene nam.Ndoshta ti dhe grupi yt i zjarrit me stil amerikano-holliwoodian,jeni te nje klasi tjeter.
    Plako kujdes se qarkullimi i tepert i makinave ne NEW YORK ka ndotur ambientin dhe ajri i ndotur ka turbulluar mendimet e tua .Nese historia nuk te intereson injorohe,por mos na bej moral per cilesine apo temat e hapura.Nejse heren tjeter do mundohem ne privat te konsultohem sa here do kem mundesi te sjell ketu nje histori reale me shpirt njerezor,qe per ty qenkan per te lene nam.

Ps (vertet per ate ai ishte njeriu me i dashur deri sa ti kthente kurrizin,ku eshte veshtiresia per tu kuptuar,edhe krimineli thote jam i pafajshem derisa sa drejtesia hedh drite mbi fajesine e tij)
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Postuar më parë nga kolombi

Ps (vertet per ate ai ishte njeriu me i dashur deri sa ti kthente kurrizin,ku eshte veshtiresia per tu kuptuar,edhe krimineli thote jam i pafajshem derisa sa drejtesia hedh drite mbi fajesine e tij)
    Kolomb, ai mund te kish qene njeriu me i dashur per ate vajzen, por sic paskan vajtur punet, kuptohet qe ajo vajza s'paska qene njeriu me i dashur per ate djalin. E rrjedhimish ndodh edhe braktisja. Mbase kete ka dashur te thote edhe "Larsus-i", por dihet si jane djemt e rinj sot...si " era me shiun"...aman, mos ja ver re.
    Where does a thought go when it's forgotten?

"KINGU-1"
    i/e ftuar
    "Ne qofte se dikujt i kthen shpinen, dikujt tjetri do i perulesh"

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Letra e Kishës së Romës drejtuar Kishës së Korinthit
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2007, 16:35
  2. Si ta kthejme dikend ne besim islam
    Nga Arber gerguri në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 05:27
  3. Një dite do t'i kujtoni këto që po ju them
    Nga qorri_30 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-09-2006, 11:47
  4. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  5. "I dashur armik"
    Nga dodoni në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 31-08-2004, 16:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •