------------------------------------------------------------
Mendoj se nuk do ta braktisja. Po nuk u ndodhe ne keto situata eshte veshtire te flasesh.
Mendoj se nuk do ta braktisja. Po nuk u ndodhe ne keto situata eshte veshtire te flasesh.
Në botë ka 10 lloje njerëzish: ata që kuptojnë sistemin binar, dhe ata që nuk e kuptojnë!
Ne qoftese e do ate njeri , nuk do ta leje kurr ne nje moment te tille .
Njeriu aty shihet se sa te do dhe sa te duan ne momentet e veshtira.
bye bye![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Edhe sikur te MOS e DASHUROSH me nuk eshte moment i pershtatshem per braktisje. Te vret e te dhemb me teper se nje plumb.
I'm not interested in the next generation
I'm interested in US
Ne momentin qe vendos ta braktisesh, personi tjeter nuk konsiderohet me i dashur, perndryshe kurre nuk do ta braktisje. Ne kete kontekst them qe nje braktisje eshte traumatike sidomos nga pala qe nuk e deshiron. Mendoj qe ky vendim duhet marre pasi te kesh pergatitur situaten. Dhe kjo duhet bere per respekt ndaj tjetrit, pavaresisht se dashuria ka humbur prej kohesh.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Marre gjithcka qe thashe mbrampsht e te kerkoj falje.Ndoshta e ka fajin historia e trishtueshme e nje prej njerezve te mi me te dashur,dhe kjo me mbush sa here qe e kujtoj me brenga me dhembje,dhe nuk e kapa sensin e fjaleve te tua.Postuar më parë nga Leila
Kolombi... harron ti qe pesha e fjaleve varet nga kush i thote, keshtu ben mire te mendohesh me shume. Me anetaret e tjere, as qe dua t'a di cfare thone, po une kam patur respekt per ty ne gjithe kohes qe te kam njohur.
Sa per diturine time... s'eshte per ty te fillosh te flasesh.
Me fal
Gjithe te mirat.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
meqense te gjitha mes qe jane derguar nga femrat po shkruaje edhe une qe jame mashkull .dashuria e vertete te verbon dhe nga jehere nuki shikon ,sa per ate k.k qe fluturon me p ne b une do ja kisha nxhirre jeten do ta beja ti thoshte m ,karamele
Kolombi sapo e lexova shkrimin tend
ishte me te vertet prekes me preku jashte mase
erdhe me vjen shume keq per ate fatkeqesi qe asaj i ndodhi
se njeriu nuk ka nevoje per dashuri kur eshte mire por me shume i duhet dashuria ne momente e caste te veshtira
aty e tregon edhe veten se sa shume e ke dashur e do edhe do ta duash ate person une kurre nuk do ta beja nje gje te tille se aty e tregoj veten qe sa e dua ate person Prandaj ehe njerzit martohen me njeri tjetrin qe te ndajne gezimet e hidherimet bashke SI thote edhe fjala e urte popullore
Ne rrezik e ne nevoje shoku-shokun ta ndihmojme
shpresoj qe kjo te jete e para edhe e fundit histori qe degjojme ne kete teme nuk dua qe tu ndodhi njeri tjeter
Ju uroj te gjitheve fat, lumturi e mbaresi ne jete
Sinqerisht
llokumja
NJerezit harrojne se LUMTURIA e tyre qendron ne faktin te besh te lumtur tjetrin.
Nuk do ta braktisja Kurre....
I vizatoj keto shkronja ....
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
hajde hajde nuk e kutpoj pse ju vjen inot, i goca e kutponi qe me kete dua tju them qe dashuria nuk zjgat shum ose kujtoni ju se zgjat un po ju flas troc keto duan me kunja.lol.dmth ju thoni se ai e ka dash. ateher pse ja boni naften kurr u semur po ta donte nuk do e linte.kjo tregoooooooon qe ke ai person dashuria nuk ka eksiztuar fare. ndoshta i ick ne fillim po..por edhe ju flisni kot dhe kerceni kot qe thoni un do e beeeeeeeej sepse kur vjen punaaa me fjal ngrihem pallate e gradacelaaa po me verpa shifet.ju qe skeni provuar ate gje mos folni kot se te flasin ata qe e kan provuar se si jna ndier ja bojn apo sja bojn naften direkt.:P.perballuni me realitetiiiiiiiiiiin. dhe menojuni i cik me mire.ok . o yjer bote.per mua do i beja naften direkt sepse kjo bote kshtu ecen vetem nepremejt interesin ky eshte mendimi im i sinqerte.ah po ju doni tju htem qe po do i ri deri ne fund me fjal te bukura amon vdkeshau na etj etj do vras veten po vdiqe ti etj etj..... lol.mund ti rri sa per sy e faqe mudn te derdh ndonji koker lot sepse me ka dhon i cik lumutri po jo te vras veten edhe budallalleqe te tjera.bye tani dhe vini mend o goca. edhe ju o cuna se keto kan futur djallin ne shishe e jo me ju.lol.bye thnx per mendimet
la festa di san valentino
e la festa di ogni cretino
che crede di essere amato
ma invece lo hanno fregato
se harrova keto jan vetem se ne qofte se fjalet dalin ka zemra dua tju htem me keto shkrime qe ne dashuri asnjeher nuk duhet te veprosh ose te flasesh sa per sy e faqe por me zemer ok.nuk dueht te shtiresh kurr nuk do te rrish me me ate person.te vret ndergjegja.ika un. ju bjerini gajdes kot.loooool.un me kete teori sa per dijeni mund ta kem ndonji goc ketu qe po felt me zemer edhe thot jom kundra kingut ene dashnore. lol.nejse sdu me i ul vlerat vetes shyqyr qe sme njifni se kuhs jam se do me kishit gjutj me gure.lol.shifena o goca se bota e vogel o.lol.byeeeeeee mwahhhh ne llap gjtih gocave.ju kom njihsa ju kom po mos i mernin ju gjerat seriozisht ene po mos genjenim ne cunat sdo kishte as seks as dashuri.ok.majeni ment mrie kete fjali.mwah edhe i her se mbeta ketu kom pun te tjera pacim.
la festa di san valentino
e la festa di ogni cretino
che crede di essere amato
ma invece lo hanno fregato
Krijoni Kontakt