Hajt mire se na erhe prane gjirit tone ne forumin tone te kendeshem qe un te ben te merzitesh prej tij
ja kalofsh sa me mire edhe befsh qef si gjithe ne te tjeret
llokumja
Hajt mire se na erhe prane gjirit tone ne forumin tone te kendeshem qe un te ben te merzitesh prej tij
ja kalofsh sa me mire edhe befsh qef si gjithe ne te tjeret
llokumja
Pershendetje & Kalofsh Bukur![]()
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
mire se erdhe n eforumin shqiptar!shpresoj tja kalosh sa me mire ketu midis nesh!
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""roeli"""""" """""""""""""""""""""""""""
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloj femirija
Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time
......................^_R_o_L_u_A_^
wowoow te pershendes mire se ek ardhur nese ej ai qe mendoje cenke goxha djalosh nag shkrimi kure ne paltak e teprojshe nga nje her mase skam @ketu se ta kuqi)) cdo te mire befsh qef shaka ishin kto ok Prishtinasi uk(Endri....)
Me rrespekt KUKESIANE
NE KUKES U RRITA DHE ATJE DO VDES
KUKESIANE JEM DHE KUKESIANE DO MBES
4Ever KUKESIANE;^
Prishtinasi uk mir se erdhe dhe bash qef
mire se erdhe.. befsh qejf
Be yourself and you will always be in fashion.
tung tung
mire se erdhe midis nesh
befsh qejf
ciao
jam i lumtur qe po beni pershendetje po ashtu edhe po i lexoje te gjitha thekset e gjuhes shqipe ne mesin tuaj,gjithashtu ju pershendes eshe une me shqipen prishtinase te gjithe juve se shpejtii do ta bashkangjes edhe nje foto ne kete forum,kukesiane po ai jam veq mos ma be bounce e mos ma kuq se jam alergjik prej pikave te kuqe hahhaha jo ishalla me ma kuqen se nuk e meritoj mu bere me pike te kuqe si indian
mire se erdhe befsh qef:-)
¿~*¤(K)(L) §wëèt Îññô¢êñt Åñgêl (F)(K)¤*~?
ahhah Prishtinasi uk Mire se ke ardhur lol mos shkruje shpejte ktu e pa lidhje se njerzit kane @ hahha kukesiane me vejn keq per ty beso hhahahh ani ska ma @ ej kuksjane ca ke dasht me than endri moj kush esht ai)
prishtinasi kalofsh cdo te mire bro kujdes lol
Snjef Kufi Zemra Shqiptare Kombi S'ndahet Pa Dal Fare Ku i Thojne Buke E Ku i Thojne Uje Jem Shqiptar Dhe S'ja Lshojm Kuje.....
Krijoni Kontakt