Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25

Tema: Mikel-angelo

hej , e kam per vete!!!!!!!!!

hahahahhahaha
    djali e di qe na e ho“qe ............(ca na hoqe se ,s po me vjen ne mend noi batute ,nejse .... )
    ke te gjitha cilesite(ose me mire pothuajse te gjitha se perfektja nuk eksiston apo jo?) qe mund te kerkoj nje vajze po me siguri e ke nje defekt te vogel ,te vockel faaaaaaaaaaaaaaaaaare.
    nqs deshiron mund ta thuash per popullin e interesuar !!!!!!!
    te komplimentoj per shpejtesine e te berit te gjerave te veshtira
    (se di a morre vesht,nejse)

per gjera te perbashketa mmmmmmmmmmm kemi psh muajin e lindjes dhe milanin mgjs jam zhgenjyer tani ::::::::::::::::
    obobo u beme si te gazeta intervista::::::::::
    o mikeli mos u frikeso se nuk do vij ne usa jo :::
    jam pak si larg :::::::,,,,,,,,,,,
    me behet qejfi qe me konfirmove qe dhe cunat simpatike mund te jene inteligjente
    (deri tani kisha menduar te kunderten::::::::::::::
    take care

uuuups se harrova !

mqs dhe mua me pelqen shume hip hopi do kisha deshire te me thoje grupet e tua te preferuara:::::::::::::::::::::::
    c ya!

Anetar i dashuruar Maska e Mikel_Joni
    Anėtarėsuar
    25-05-2002
    Vendndodhja
    Boston, MA USA
    Postime
    13

hey lori...

Me vjen mire qe arrita te ndryshoj mendjen e dikujt me prezantimin tim. Eh, sigurisht, pa te meta nuk na dergon i madhi ne kete bote ne te gjoreve (qeniet njerezore=te gjoret:-)) Nje nga te metat e mia me te medhaja eshte se e kam te veshtire t'i besoj njerezve, dhe kjo ka bere ate qe te kem nje rreth shume te vogel shoqeror, e kam fjalen per shoke te vertete me te cilet mund te bisedoj gjithcka, se sa per muhabet ka sa te duash. Jam nje tip qe pak a shume di t'i pershtatem cdo situate. Kurse ne dashuri, e meta ime me e madhe eshte se nuk i perkushtohem dot vetem nje femre, nuk tradhtoj, ndahem para se te arrij deri ne tradhti, por problem kam ate qe nuk arrij te lidhem thelle me nje femer. Ndoshta ka te beje fakti qe s'kam rene kurre ne dashuri, nuk e di, por kjo eshte dicka qe do te deshiroja te ndryshoja ne karakterin tim...
    Sa per hip-hop, 2 Pac, Nelly, Jermaine Dupri, Eminem, Jay Z, Busta Rhymes, Ludacris, Ja Rule, Wu Tang Clan, Snoop, Dr Dre, Cash Money Millionaire, Master P, Eve, Missy Elliot, Timbaland etj, etj. Kenga ime e preferuar e te gjitha koherave eshte ''Stairways to Heaven''-Led Zeppelin, si dhe ''Dream On''-Aerosmith. Eh, kam aq shume per te thene sa mund te shkruaj versionin e trete te ''Nje Mije e Nje Net'':-))))
    Me, I always tell the truth. Even when I lie. So say good night to the bad guy.

Anėtarėsuar
    25-05-2002
    Vendndodhja
    Boston, MA USA
    Postime
    13

Scary...

O kuqalashe, a eshte ndonje cike trupmadh yt shoq? Se mos na marresh ne qafe, pa jo per gje:-)

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Edo.....burri the???? Ku..si...c'....kush??? Burri u nda, i am now officially divorced (Mikel, degjove ti? lol)

Po mire mo djale (per Mikelin kjo), i gjate po, me shkolle po, i buuukur po......por ato dreq grupesh muzikore qe degjon c'i kishe? Yeah yeah yeah Aerosmith rocks, po te tjeret? Ahhhh, s'qenka e thene per mua, do kthehem te ex-i prape....

ia kalofshi mire,
    Quksja

Anėtarėsuar
    25-05-2002
    Vendndodhja
    Boston, MA USA
    Postime
    13

...

O kuqalashe, po pse merzitesh ti? Une nuk thashe qe ato ishin grupet e mia te preferuara ne cdo lloj muzike, une thashe qe ato jane te preferuarat e mia ne hip-hop. Grupi numer nje per mua ka qene dhe mbetet "The Doors". Jim Morrison, Van Halen, U2, Led Zeppelin, Nirvana, Joe Satriani, Rolling Stones jane ata qe i japin kuptim muzikes! Ehhhh, rinia...

Exclamation per mikin!!!!!!!!!(apo s te pelqen te therras keshtu?te kujton fejmirine apo jo?)

me gezoi fakti qe e ``perfille ``mesazhin tim dhe une te falenderoj per reply back :::::
    (dhe po mos te me kishe derguar back s esshte se s do flija naten,hahhahahah)
    nejse ,ti vazhdon te me habisesh me keto cilesite e tua sepse jemi cuditerisht shume te ngjashem
    them cuditerisht se une gjithmone kam menduar qe me tipin qe kam jam e vetme te pakten ne shqiperi(shume modeste he?)
    anyway, ti me siguri po thua mevete qe po bej si tip interesant me zorr po jam mese e sinqerte :::::::::::::::::::.
    ate`` gjene e madhe ```` `se kam provuar as une akoma
    mgjs shpresoj ta gjej ne ndonje dite te bukur me shi::::::::::::::
    hej persa i perket muzikes ,jane suuuuuuuuuuuper (degjove kuqalashe,by the way beji te fala ex_it mqs do kthehesh prape te ai ,......hahahha)
    mua me pelqen ne vecanti eminem dhe missy eliot por kohet e fundit dhe r&b si psh destiny child ,tweet ,ashanti :::::::
    me ka mbetur fixim nje kenge e missy eliot qe e ka kenduar me nje tjeter kengetare zezake po qe tani per dreq nuk ia mbaj dot mend titullin ::::::kishte nje dhe nje djale qe tjhoshte zig zag zig zag etj etj ::::::
    se di a e mban mend ti :::::::o ska prob::::::::::::
    po tani do besh nje shkolle te dyte ?
    apo je per jete pushimesh ?
    nejse ,e zgjata shume ,ti lem kohe dhe te tjereve
    ciao
    have fun !!!!!!!!!

ah se harrova!!!!!!!!!!!!

100 vjec per neser !!!!!!!!!!te uroj t ia kalosh sa me mire me shoqerine dhe familjen per ditelindje!!!!!!!!

do na tregosh pastaj ca te dhuruan apo do e mbash sekret?????????
    viel spaß(kjo eshte ne gjermanisht)
    have fun!!!!

i/e regjistruar Maska e Tina
    Anėtarėsuar
    17-06-2002
    Vendndodhja
    Phoenix, AZ
    Postime
    17
    veq deshta te them qe shumica e djemve ne forume jane bukurosha, por Mikeli eshte diqka special, gorgeous. Kalofshni mire, tung

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Sa te mire e kam kete djale une.

Kishte dhe ditelindjen e harrova ta uroja ne kohe. Edhe 100 zemer!!

une

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kishat dhe Misionet e Veprimit Katolik ne Shqiperi
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-04-2006, 16:50
  2. Angelo Leotti
    Nga shigjeta nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-05-2005, 03:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •