Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    ...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    I tha: "Takohemi ke cepi"
    HOLLAND...

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,428
    This is better
    HOLLAND...

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    po udhetonin me avion nje shqiptar nje amerikon dhe nje grek.kap amerikoni portofolin plot me lek dhe bom e hudh perjosht.shqiptari me grekun habiten dhe e pyesin pse mer i hudhe?epo kemi boll lek no amerikont ;pergjigjet amerikoni.kap greku aparatin fotografik dhe bom e hudh jashte.pse mer e hudhe e pyesin?epo edhe ne kemi boll ne greqi.pergjigjet greku.Ivjen radha shqiptarit kap grekun e bom perjashta..te gjithe ngelen te habitur dhe e pyesin pse? edhe ne kemi boll si keta ne shqiperi ia kthen shqiptari.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,428
    lol
    HOLLAND...

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Nje here ishte hapur nje ekspoizite dhe atje shkonin njerezit te shihnin pikturat. Nje burre shkonte cdo dite pasdite dhe rrinte disa ore te tera duke pare nje pikture. kjo piktura kishte te vizatuar nje femer lakuriq me nje gjethe perpara tek vendi i dhembjes.Kjo gje i beri pershtypje piktorit dhe nje dite e vajti dhe i tha me sa shoh une vetem ti me kupton mua si artist dhe e di se cdo te thote kjo pikture. Atehere e pyeti piktori edhe sa kohe do vish qe ta shohesh? Burri ju pergjigj:" Do vij deri ne vjeshte sa te bjere gjethja ne toke"
    Injoranca nuk zhduket me top

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-07-2003
    Vendndodhja
    Londer (UK)
    Postime
    14
    KEMBA E DJATHTE E BJONDES NUK I THOTE ASNJEGJE KEMBES SE MAJTE SEPSE NUK TAKOHEN KURRE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-01-2004
    Vendndodhja
    toke
    Postime
    83
    nje femije shqipetar qe kishte lindur ne Itali shkon ne shkolle. Mesuesja i pyet te gjithe femijet ne klase nga jane si dita e pare e shkolles. Kur i vjen rradha kalamonit shqipetar te lindur ne itali, ky i shkreti sdinte cte thonte dhe i shpjegon mesueses qe prinderit i kishte shqipetar dhe vete kishte lindur ne Italu dhe mesueja ja kthen qe ska rendesi nga jane prinderit mqs ke lindur ne Itali je italian.
    pasi mbarooi mesimin pas nja 2 oresh iken femija ne shtepi dhe i thote te atit, babi une jam italian, ik ore mbushu i thote i ati dhe i jep nje shuplake surratit dhe i thote more vesh ti: je shqipetar jo italian, femija duke qare ja kthen 2 ore kam qe jam italian dhe probleme me shqipetaret.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2004
    Vendndodhja
    ulqin
    Postime
    27
    me pelqyen shume. ja edhe timin...

ishte njehere nje fshatar (fshatar i kulluar qe skishte as televizor ne shtepi dhe skishte pare asgje) dhe kur e vizitoi nje i afermi i tij ia la nje leter, ia shkroi adresen e tij ne qytet ku jetonte dhe i tha nese don te vish te me vizitosh hyr ne autobus dhe kur te zbresesh kerko nje taksi, jepja kete leter dhe taksisti e sheh adresen dhe te sjell te une. pas disa kohesh fshatari u nis qe ta vizitonte te afermin e vet, shkoi me autobus deri ne ate qytet ku jetonte ai dhe mori taksin e ia dha letren per ti treguar se ku ta conte. pasi qe u nis taksisti mendoi ne vehte dhe teksa e merrte ndezesen e cigares ne veture per ta ndezur nje cigare e pyeti fshatarin prej nga je. pasi e vensosi ne vendin e vet ate ndezesen e cigares e mori ky fshatari e afroi te goja dhe tha: jam nga .........

i/e regjistruar Maska e Kosovari_78_Ca
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    257

Teknologjija e Re

Ish kon nje shqiptar edhe nje japan,japanit po i cingron mobili e ai veq po e ngre nje tel prej gishtit dhe po flet, e ky shqiptari po e pyet qa po ban bre, japani po i thot e teknologjia jone po perparon,ne ate moment shqiptarin po e rok lemza"hik,hik"japani po e pyet qa u bo bre,shqiptari po i thot qe bre me erdhen dy mesazhe.
    Miresia civilizon inteligjencen
    PUNEN E SOTME MOS E LE PER NESER

“Po iu jap njė porosi,
    Kėmba e huaj keq iu rri,
    Nuk durohet gjithė vaji i fėmisė, Ēonu tė gjithė nė shėrbim Shqiperis”

i/e regjistruar Maska e Kosovari_78_Ca
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    257

Kursimi

Dy shoke takohen ne mengjes ne pune.I thote njeri tjetrit:"Sot kurseva 50 fining", e sheh tjetri me habi dhe e pyet se si?
    "po ja,- thote i pari,-kur dola nga shtepia ne mengjes te kapja autobuzin urban, sa vajta ne stacion per 30 metra me iku(autobuzi), e ndoqa me vrap ta kap te stacioni tjeter, per 25 metra me iku prape dhe keshtu autobuzi para dhe une nga prapa me vrap, arrita deri ne pune dhe ja fitova 50 fining".
    I pergjigjet tjetri:"Ca budallai qe paske qene, po pse nuk ndoqe me vrap ndonje taksi, i kishe kursyer 5 DM"
    Miresia civilizon inteligjencen
    PUNEN E SOTME MOS E LE PER NESER

“Po iu jap njė porosi,
    Kėmba e huaj keq iu rri,
    Nuk durohet gjithė vaji i fėmisė, Ēonu tė gjithė nė shėrbim Shqiperis”

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lexoni Biblėn on-line nė gjuhėn shqipe.
    Nga Albo nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 30-11-2012, 05:42
  2. Zjarrfikėsi i veshur si Njeriu Merimangė shpėton djaloshin
    Nga strange nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2009, 15:21
  3. Lexoni > Sekretet e Ahmet Zogut
    Nga Humdinger nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 12:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •