Close
Faqja 4 prej 22 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 211
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    Ypsilanti Twp, MIçigan, SH.B.A.
    Postime
    226
    Shiko, erdha prapë unë! (por jo si km.)
    E lamë tek shqipja. Do shtoja një tjetër polici, atë gjuhësore.
    Sektorët ekonomiko-strategjik siç janë minierat, nafta, telekomunikacioni, peshkimi, portet me transportin detar dhe ajror do t'i mbaja aktivitete ekonomike shtetërore. Këta sektorë do të mundnin që më së miri të mbahej sektori buxhetor. Kështu do të kishte një sistem arsimor, shëndetësor, policor e drejtësi e rehabilitim në një nivel të kënaqshëm, ku punonjësit e këtyre sektorëve, pra shtetëror ta pyesnin mirë b... se ku do shkojnë po ikën nga këto punë. Do të rigjallëroja sektorin e turizmit ku do t'i jepej përparësi sektorit të shërbimeve hoteliere duke subvencionuar ku të ketë nevojë. Ja mu këtu do ndërtohej rrjeta e peshkimit të të korruptuarve dhe shpënjen e tyre në xhehnem.
    Vetëm këtu do kishte fe ku njerëzit do i tremeshin Zotit (d.mth. mua)
    Mirupafshim herën tjetër, (ndoshta KM i radhës).
    Për të gjitha trojet Shqiptare nën një tërësi Shtetërore Shqiptare, t'i shkrijmë çdo energji!

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    ...po i them edhe une nja dy gjera njehere... se ku i dihet

...per mendimin tim ne fillim duhet te forcohej Sherbimi Inteligjent, jo per gje po shumica e te kqijave na kane ardhur nga fqinjet, "spiunat" e tyre bejn qejf ne Shqiperi, bejn çfare i do qejfi...edhe informacionet per qeverine do ishin me te sakta dhe me te shpejta...pastaj do forcoja rendin,do krijoja nje drejtori te tipit FBI apo Scotland Yard ku do te inkuadroja gjysmen e oficereve me me pervoje dhe me te paster te policise dhe gjysmen tjeter nga te dipllomuarit ne akademite perendimore te rendit,kesaj drejtorie do t'i bashkangjisja dhe repartin Renea me personel te pergatitur per te zgjidhur çdo lloj situate dhe çdo lloj kryerje operacioni ne autonomi te plote (jo vetem rambo,por edhe inteligjent)...ndersa ne polici do te lija gjysmen e oficereve te tjere me pervoje dhe pjesen tjeter te oficereve te rinj te dipllomuar...vrasja me qellim gjakmarrjen do denohej me burgim te perjetshem dhe i paamnistushem (nqs do te ekzistonte denimi me vdekje,denim me pushkatim dhe faturra plumbit familjes ose ekzekutim live ne tv ne karrike elektrike )...korrupsioni do te shpallej krim i rende ku do merrte nga 30 deri ne burgim te perjetshem dhe i paamnistushem...doganat t'i vilnin taksat tamam kokerr ne kokerr...tatimet kokerr me kokerr taksat e veta...amnisti fiskale per 15 vjet per te gjithe,edhe per shqiptaret edhe per te huajt...mbeshtetje per te gjithe shtresen e varfer te popullsise, tentative per ngritjen e pagave mesatare deri ne 700 Euro, sistem arsimor duke ju pershtatur tregut te punes,sistem shendetsor,uje e drita per te gjithe vendin (edhe atje ku ha pula gure),transport publik...autostrada e superstrada per te gjithe vendin... bregdet te paster per sa me shume turizem... ushtri profesioniste te afte per çfaredo lloj situate dhe te armatosur mire...mostolerim shkelje kufiri nga greket dhe maqedonsit...çdo rasti pergjigje me te njejten monedhe...moslejim te cenimit te shtetasit shqiptar ne çfaredo vendi qofte...kaq njehere.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    O firme mos harro se kina osht akoma i vetmi shtet komunist .. Pra jo vetem qe se ka pershtat sistemin po eshte duke jetuar ne ate sistem. Pra thjesht bej matematiken jane ne kine me shume se 1 miliard kineze. nga keta 80 % jane nen nivelin e jeteeses te quajtur normal. Ste duken si shume 800 milion njerez qe me zorr sigurojne jetesen? E ca evolimi eshte ky?
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Do te beja ate qe me mesoj perendimi.
    Ato jane te shumta por jo te pa mundura.
    Shqiperia ka nevoje per nje "pastrim" total, qe nga rrenjet gjer ne maje.
    Siguria eshte nje pyetje kyce, siper investime te huaja dhe per turizem. Pa keto nuk ka perparim.
    Kriminelat ne biruce,pezullim per te korumptuarit.Me greket do te flisja per Camrine , jo per Himaren. Kjo do te ishte nje nisem e mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 18-10-2003 më 15:34
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

my prince arrived Maska e joanna
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    300

Thumbs up

kjo eshte teme vertet e bukur.
    personalisht po te isha ne kete pozite do kisha goxha gjera te beja.e para fillon me spastrimin e kryesise nga hajdutet dhe njerezit qe e kane treguar qe te vetmen gje qe bejne eshte te vjedhin popullin.sic i thone dhe asaj fjales te urte:"peshku mban ere nga koka".
    pastaj do mundohesha duke patur prane njerez te te gjitha shtresave te mar mendime dhe te mundohem ti kenaq te tere nderkohe me karar.
    pjesa tjeter e politikes time do ishte ajo me punet e jashtme.do duhet te ngreme vehten si popull e mos kete njeri as grekerit,as italianet,as njeri tjeter te sillet keq me nje nenshtetas shqiptar.
    e di qe mund te degjohet e pamundur ose me mire si nje ender,por te tera keto do jene te mundura te ealizohen vetem me bashkepunimin -nese jo te tereve-te pakten te shumices te popullit.
    programi im do kishte shume pjese te tjera,por nuk mundem te them te ter se do dukej si fushate para zgjedhjeve.kur te ve kandidature po deshet lexoni programin qe do nxjerr ateheren dhe po te jeni dakord dhe mendoni se mundem ti dal mbane votomeni.tani per tani keto kam per te thene.
    _Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
    -jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
    E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P

Senior Member Maska e IL_DON
    Anëtarësuar
    10-02-2003
    Vendndodhja
    ne mal
    Postime
    163
    ka ndonje pune bodyguard kendej mbasi te zgjidhent ndonjera kryeministre,se ate pune e bej mire:P me leni vetem ndonje makine,ndonje pike doganore me kaluar maunet :P
    ishalla behesh KM zonjushe Joanna dhe une e kam te siguruar vendin e punes :P
    GABIM 404

Une ty po te pressss.... Maska e Elti...
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Ravenna, Italia.
    Postime
    75
    me pak fjale do kerkoj vetem drejtsi, qe ne vendin tone nuk ka ndodhur kurre e per fate te keq ska per te ndodhur kurre ne qofte se vazhdojme keshtu...

ciao lol
    Ma hengri miu firmen!!! :(

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-08-2003
    Vendndodhja
    canada
    Postime
    28
    Po te isha kryeministri i shqiperise nuk do tja shisja shqiperine grekeve ,por do te forcoja kufirin greko shqipetar dhe grekeve do ti tregoja gryken e kallashnikovit. E jo ti lejoja monopolin e bankave dhe ekskluzivitetin e telefonave,e kam fjalen per <vodafone> e me rradhe kompanite greke.Por kuptohet qe kryeministri aktual po kerkon ta shese shqiperine ne duart e nje armiku shekullor greqise shtetit dhelper .Po ta kisha mundesi te isha kryeminister per nje dite te gjithe greket qe do te ishin ne shqiperi do ti depertoja brenda 24 oresh dhe te gjithe greket qe do te kerkonin te hynin ne shqiperi edhe per pushime do ti nenshtoheshin aplikimit per visa.
    You don't wont to f..... with albanians

Une ty po te pressss.... Maska e Elti...
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Ravenna, Italia.
    Postime
    75
    ajajaj krekt e shkret....
    mir ja ben kshu e duan ata....
    Ma hengri miu firmen!!! :(

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    Po te isha kryeministri i Shqiperise? Ne fakt kjo tema ka dale pak si gabimisht ketu, se besoj asnjeri nga ne nuk ka as eksperiencen dhe jo me detajet e tjera per te qene i tille.
    Megjithate duke pare pergjigjet tuaja, po jam dhe une mendimin tim ashtu ne siperfaqe, ndoshta me ne brendesi ne nje te ardhsme te mundshme.
    Po te isha Kryeministri i Shqiperise, ne rradhe te pare do beja shume per popullin qe po kalon nga vitet me te zeza te tij, do te mbaje nje qendrim sa me Shqiptar e jo progrek. Rendesi do i kushtoja arsimit, punes, rendit.
    Gjithashtu do mundohesha te rregulloja rruget, dritat dhe ujin, ne menyre te tille qe infrastuktura aktuale e cila e ka lene Shqiperine ende te panjohur ne fushen e turizmit, ne te ardhmen ta shnderroj Shqiperine ne nje vend te njohur turistik.
    Keto jane disa nga endrrat e mija, ku si te gjithe Shqiptaret dua dhe une ta shoh vendin tim te lulezoj nje dite.
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Faqja 4 prej 22 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipëria
    Nga Albin në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  3. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Lek Zogu me se fundi ka nje strehe..
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 26-11-2005, 13:42
  5. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •