Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23

Keni degjuar gje ...

Qe disa vjete po ndodhin martesa te shumta te grave qe vine
    nga Shqiperia ketu ne Maqedoni , gjithcka ne regull , e drejte e tyre , por ka ne mesin e tyre nga ata qe per burre zgjedhin Maqedonsa sllave, perse ndoshta vete ata sjane Shqiptare apo edhe po te jen Shqiptare kjo nuk duhet te na brengose?
    Nje shok imi punone ne sektorin per te jashmit pra regullim leje qendrimi ne Maqedoni ose vazhdim i saje aty shpesh drejtohen me se shume njerez nga Shqiperia dhe ja qe e ka habitur nje raste qe nje goce shume e mire na qenka martuar me nje tullac budalla Maqedons nga nje vend malor qe gjendet afer kufirit te Kosoves me Maqedonine, mua me intereson se cfare i shtyne keto gra qe te martohen ne kete menyre?
    Besoj se eshte teme per te cilin mund te bisedohet .

i/e regjistruar Maska e babadimri
    Anėtarėsuar
    07-07-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    704
    per here te pare po degjoj per nje gje te tille. Qenka me te vertete brengosese, po a thua pse shteti shqiptar nuk i sankcionon keta njerez te eksistoje nje ligj i pa shkruar per ti ndeshkuar ne menyre institucianle qe te denoje degjeneriket e tille.
    edhe kur bie cohem...kurre nuk dorezohem

i/e regjistruar Maska e As^Dibrane
    Anėtarėsuar
    03-12-2002
    Vendndodhja
    e humbur diku
    Postime
    206
    E cpo thua o babadimri si mundet me ligj te sanksionohet dikush se do te martohet ajo eshte absurde e nuk egziston askund. Me duhet ta pranoj se eshte me te vertet keqardhese por ndoshta ndoshta nuk e di mundet dhe gabim jam por ne te shumten e rastet jane mungesat financiare, ato mjete qe jan primare per jetes dhe detyrohen ne nje zgjedhje te tille. Se as edhe nje femer nuk do e kish bere ate zgjedhje nga qejfi. Pastaj ka edhe shume gjenjeshtra ne kete rreth ka shume femra qe jan te mashtruara, u kan thene per tjeter gje e kan gjeter krejt tjeter
    Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Shqiptaret (nga Shqiperia) per fat te keq nuk bejne shume dallim ne Maqedoni.Ne shume raste keto shqiptar Maqedonine e kuptojne dhe e pranojne si maqedonas perfshire ketu edhe shqiptaret.Une kam njohur raste te dy vajzave nga Pogradeci te deklaruara si maqedonase ne fakultetin tim por qe asnje fjale maqedonisht nuk e kane ditur.Kur kam biseduar me to e kane pranuar se jane shqiptare etnike por....njera prej tyre u martua me nje maqedonas etnik per ta mesuar gjuhen me mire :-)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2004
    Postime
    18
    Po Po eshte e besueshme ato te shtetit AME e bajne ket mare pa fije turpi se kujt ia japin zemren , se na e perzijne gjakun me sllavet nuk u shkon mendja aspak . E gjith ato djem te rinj qe ka ne qytetet tona djem petrita.

Po ato te SHqiperise po e bajne kete mare -- po jo vajzat lokale se ua presin kryet si pules.

Ne aSNJI QYTET TE IJRM nuk asht martue ndonji vajze shqiptare me s
    llav ,pervec dy a tre .

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Ka shume cuna Shqiptare qe martohen me goca maqedonase, atehere pse qenka ndryshe per femrat Shqiptare?Jo shkoni me filozofine- Bej sic them une por mos bej si bej une.

Nese kerkoni tu vini fre lirive te veprimit, standartizojeni per te gjithe.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Perderisa njerezit martohen me dike per te mesuar gjuhen...
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    a ka dicka te keqe ketu, pse martohen a?...
    si me u martuar me italian apo gjerman njejte eshte...ashtu edhe me sllavomaqedon te gjithe te huaj jane...
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Kush ju jep juve te drejten te thoni shqiptari mund te martohet me maqedonsen ndersa shqiptarkat te mos martohen me maqedonet?

Cfare jeni juve?

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Tito, ska pune te drejte fare, gjera te tilla vine nga shprehje nacionaliste qe kane dhe popujt qe na rrethojne neve Shqiptareve. Shprehje si vdekja jote rritja jone(me duket se Greku ka dicka te tille), apo dhe te tjera qe jane nga politika serbomadhe bejne qe te kete kete reagim nderjmet Shqiptareve. Gjithashtu femra eshte femer, dhe shume njerez madje perfshire dhe une ketu kam rezervat e mia nese keto gra do trajtohen me te gjitha te drejtat nga maqedonasit, apo nese do abuzohen apo jo nga to.... sepse fundia fundit persa i perket asimilimit, grate jane ato qe mbartin gjuhen dhe ja kalojne dhe femise, megjithate ngelet trajtimi i femres nga pala maqedonase.

E njejta gje mund te ndodhi dhe me Shqiptarin qe merr nje grua maqedonase.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Plavė e Guci
    Nga Davius nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  3. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  4. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •