wowoowo lokja do doja qe ti te jesh lokja ime lol faleminderit per trandofilin jeni e mrekullushme love u all
wowoowo lokja do doja qe ti te jesh lokja ime lol faleminderit per trandofilin jeni e mrekullushme love u all
Shqiperin e Dua se Jam Shqipetar{} Kercoven e Dua se Jam Kercovar!!
shkodrane naqe mos je hy dhe ti ne paltak me dikesh si e njohur ne shkrim une rri ne long island lol; po ti :PPPP
muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
muah
mire se erdhe
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
london girl jeni e mrekullushme te pershendes nga thellsia e zemress cdo te mire ne jete qynaf qe nuk je princese e Shqiptaris love uuuuuuuu
mire se erdhe.. prezantim i kendecem![]()
Be yourself and you will always be in fashion.
nuk besoj te njihena se un nuk jetoj ne long island...jetoj upstatePostuar më parë nga Qefi_Pi_Zajazi
shkodrane naqe mos je hy dhe ti ne paltak me dikesh si e njohur ne shkrim une rri ne long island lol; po ti :PPPP
ne qefin tim
Oh qefi pi zajazi serjozit po me befason ti ketu ne forum lol))paske betre premysime spo te shof ma ne paltak ke dashuria bye kalofsh mire pase mesu shume mire shqip
))
NE KUKES U RRITA DHE ATJE DO VDES
KUKESIANE JEM DHE KUKESIANE DO MBES
4Ever KUKESIANE;^
mire se na erdhe
t'ja kalofsh sa me mire patriote
ciao
euro gurl16 te pershendes pse nga je ti lol me qe jem patriote ;ppp lol kalo mire falm
hello qefi p[i zajazi mire se ek ardhur kalofsh as em mire ne mesin tone ne paltak shum flet lol ti j/k righte)) te pershendes cdo te mire e njef nje burim nga zajazi njof dhe metin ne brighwater kalo mire
me rrespekt
MERGIME
4 EVER KUKESIANE
Krijoni Kontakt