Ja fute kotPostuar më parë nga Leila
Nuk jane shume sepse::
Saliu i mesoi se si te behen kriminela,kurse Nanua i mesoj si te behen hajduter
ka nuk them se nuk ka por sasi e vogel nje pjese nga familjet me tradite (jo gjihmone)
.
Ja fute kotPostuar më parë nga Leila
Nuk jane shume sepse::
Saliu i mesoi se si te behen kriminela,kurse Nanua i mesoj si te behen hajduter
ka nuk them se nuk ka por sasi e vogel nje pjese nga familjet me tradite (jo gjihmone)
.
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Po plako jam plotesisht dakort,kercet parajaPostuar më parë nga murik
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Te lau barku ja fute kotPostuar më parë nga kurkushi
Shqiptaret po merren me fete (kishat dhe xhamite),kercet selam alejkum
si plaku-plakes ne 2 te nates
Cu duhet shkolla atyre le te shohin hoxhen dhe prifti
jane te verber nga fete
.
Postuar më parë nga FJORIN
me thuaj ne nje vend qe kisha apo xhamia te thone mos meso edhe mos kontribuo per vendin tend !!!me thuaj nje vend edhe do te jap te drejte !!! kur je ateist mos i pergojo kot si kishat edhe xhamiat !!!
persa i perket temes une mendoj se intelektual quhet ai qe dijet e veta i konsumon per te miren e kombit !!! nuk e di sa i sakte mund te jem !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
une mendoj se po
biles ka shume intelektuale te mirfillte ne shqiperi
se pari:eshte mire te njihen cilet jane ata, te mbeshteten, te respektohen, te vleresohen ....
sigurisht per ate qe bejne ne sherbim te shoqerise
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Si ska ere. Ja ismail kadare apo Arber Xhaferriu.
kaq???...nuk ka me????Postuar më parë nga pitisoms
atehere me nje perllogaritje te vogel 2 ne perafersisht 3 500 000 shqiptar ne "shqiperi" i bie te jene 0,000057 % e popullates uauuuu...
Duke lene jasht te emigruarit...
ore intelektual jam vet un ajde ajd
Partizoni
jam plotesisht dakord me kete percaktimPostuar më parë nga Kryeplaku
e para eshte shkollimi te tjerat nga pas
hej jeta eshte si e krijojme
jam shume dakort me ty ..intelektualet e shqiperise kane marre rruget ,se shqiperia nuk diti ti vleresonte .Postuar më parë nga murik
![]()
Krijoni Kontakt