Nuh Musa sa here kemi diskutuar beshke ne forume te tjera dhe nese do mund te ti nis edhe njehere shkrimet e tua ku ti e quan kohen me te bukur kohen e pushtimit turk. I kam akoma ata shkrimet e tua ku shan perendimin dhe ul poshte vlerat shqiptare. Edhe tani ne kete moment ti e urren Skenderbeun (kujtohu se cfare ke shkruar para nje viti e gjysem).
Tani na je bere patriot. Nese me te vretet ka ndryshuar dicka ne ty, me behet qejfi.
Shumica e shqiptareve nga Kosova ketu ne Gjermani nuk kane
degjuar kurre per mbretin Zog i I. Si mund te diskutosh per ta mbi mbretin? Si mund te te kuptojne ata Agim Doci?
Mos shih tre-kater studente qe shkruajne ne forum. 30-40% e kosovareve jane te genjyer nga politika e xhaxhit.
Kur ishte lufta e Kosoves para tre vjetesh isha ne universitet dhe do benim mbledhjen per te ndihmuar UCK-ne. Erdhen vetem kosovare dhe disa nga Shqiperia, por asnje shqiptar i Maqedonise. Njeri me tha: ne e kemi shtetin s'na intereson lufta e Kosoves. I kemi te gjitha te drejtat edhe universitetin do na e lejojne tash kur te vije partia e gjeorgjevskit ne fuqi.
Kosovar nuk ke pse te nxefesh se e kisha me Nuh Musen. Shaja nje here Turqine dhe e shef ti se cdo degjosh. Duhet te lexosh shkrimet e tij ne forumet e tjera. Ktu ku jam une ka shume nga Gostivari dhe Tetova, shaja po deshe Turqine s'te flasin me goje. E di si me tha njeri? "Te ka mbajtur me buke 500 vjet, mos i bie bukes me shkelm" dhe gati sa s'po i dilnin lot nga syte.
Kjo eshte e verteta, eshte shume e hidhur, sepse kemi qene nen ndikimin e kulturave te ndryshme, por qe te thuash te verteten nuk do te thote qe jam antishqiptar ose pa gjak shqiptari.
Tigri me lara te pershendes, une nuk te njoh, por kam pasur te bej shume me shqiptare te Maqedonise sic kam shkruar me lart. Te pershendes dhe nuk doje te ofendoja njeri. Dicka me pelqeu shume. Per te pritur mbretin LEKA i I kishin ardhur edhe shqipatre nga Maqedonia.
Krijoni Kontakt