nji here tre murgesha kishin bo mekat dhe shkun me i la mekatet ke prifti duke i thene qe mekati yn eshte se kemi lojt me veglen emashkullit ok thot prifti po qe te lahen mekatet duhet ta lani doren me te cilen keni lojtur muzike me uj te bekur bien dakort dhe afrohet epara drejt prifti duke i then qe eshte dora e djatht mir i thot prifti laje dhe mekatet te jan falur ndersa e dyta mer drejtimin drejt priftit hidhet e treta duke then o prift he ia kethen ai te laj pak gojen une perpara se te laj ajo bufen.

nji here nji bure cdo njeri qe eshikonte ulur me kuriz te perthyer i vinte dhe ia mbeshtilte nga mbrapa mendoi ky qe sishte edrejt dhe shkoi ke prifti me la mekatet kur hyn ke dera ekishesh shikon priftin duke u fal si tia bej si tia bej prifti do jet i fundit tha dhe ta kap priftin fut ebjer fut ebjer e keni parasysh prifti me gjysme zeri mezi i tha qe nje dite kur te vdesim une do shkoj ne parajse ndersa ti ne fer pas pak vitesh vdiqen keta dhe prifti qe kish bere te mira shkon ne parajse ndersa ky ne fer pa s nji jetese ne parajse prifti i lutet zotit duke i thene qe kish deshire tA bente nji vizite andej nga feri dhe keshtu beri kur shkon ne fer shikon djallin perpara me nji zjar te vogel para tij dhe me nji kuverte i iku truri keti u cudit dhe shkoi epyeti po ti djall dikur ebeje zjarin shum te madh si keshtu tani po te le ai shkr........ata te mbledhesh shkarpa

na vdes nji prift dhe nga te mirat qe kish bere shkoi ne parajse pas nji jetese shum te mire ne parajse i thot zotit se kishte deshire te bente nji vizite ne fer dhe zoti smund tia prishte se kishte qene njeri shum i mire dhe i jep leje sa shkon ky ne fer kur i dalin perpara ca vajza gjith naten me to priftoja me nji fjale ia kalon shume mire pas pak kohesh i duheshe te ikte perseri ne parajse shkon aty po cne me zor po e shtynte u merzit dhe ne parajse dhe mer guximin i thot zotit se deshte te shkonte ne fer te jetonte mo po na i thot zoti se po ike zvjen dot me ketu mendoju mire jo do ik thesh prifti< jam trim une> e keshtu beri sa shkon aty dhe filluan mundimet vuajtjet e pyet prifti djallin ore djall po kur erdha atehre sishte keshtu feri pse tani kaq keq hidhet djalli duke thene po atehre kur erdhe ishe turist tani sje me turist