ua vdiqa per te bashkengjitur nje foto.... vajta muaj qe e kisha lene pas dore se nuk po ja dilja dot.... megjithate tani ja ku jam... ja kalofshi sa me mire dhe befshi sa me shume qejf.ciao ciao good luck![]()
ua vdiqa per te bashkengjitur nje foto.... vajta muaj qe e kisha lene pas dore se nuk po ja dilja dot.... megjithate tani ja ku jam... ja kalofshi sa me mire dhe befshi sa me shume qejf.ciao ciao good luck![]()
Ti me the TE DUA :^xhan2 & me puthe embel, syte me lotuan ishte vec nje enderr :^naterres
nice one![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
welcome ,kalofsh mir.
nice pic![]()
o-le-le firma
shume faleminderit goca.shume e sjellshme nga ana juaj.... ja kalofshi sa me mire dhe good luck sepse ndonje h ere duhet dhe fati...![]()
Ti me the TE DUA :^xhan2 & me puthe embel, syte me lotuan ishte vec nje enderr :^naterres
Welcome Żgli ja kalofshe same mire vlla
Afroi buzet te te shuaj zjarrin.
Po ti me thua;
-- Ż marr! A shuhen zjarret me zjarre!?
nice pic lalii ene mir se na gjete bofsh sa mo shum qef ktu![]()
MIre se erdhe!
P.S Nuk do harxhoje shkronja po te prezantoheshe icik!
{Shnet}
Jam JETUS jo TREGUS!.
hiiiiiiii
dukesh shume innocent tek ajo fotoja,edhte teper nice mire-se erdhe.edhe kjo macja po te thote nje hiiiiiiiii
>>Bota eshte shume e padrejte. Po e pranove je bashkefjator, po e ndryshove je xhelat.>>
mir se erdhe plako shpresoj t'ja kalosh sa me mir ne mesin tone
me resepkt Fatri
Love is a name
Sex is a game
play the game
and forgot the name...
Krijoni Kontakt