Qyteti qe ju doni Shkupi, tetova.....
cili ju pelqen votoni dhe diskutini si ka ana juaj
pesrhendetje
babadimri
Manastiri
Tetova
Gostivari
Dibra
Shkupi
Kercova
Kumanova
Struga
Ohri
Prespa
te gjitha
asnjera
dy e mes hume me pelqejne
ej se di
se di
Qyteti qe ju doni Shkupi, tetova.....
cili ju pelqen votoni dhe diskutini si ka ana juaj
pesrhendetje
babadimri
Te them te drejten asnje nga keto dy qytete si kam pare, por kam degjuar qe Tetova eshte e bukur![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Lus ata qe kane foto nga qytetet nga IRJM ti vendosim qe te mund te shohin njerezit foto. Ja po ju jap disa adresa ku mund te shikoni foto: tetova.com gostivari.com tetova.de po mundeni edhe me google te gjeni
pershendetje
PS Malli Kalaja e Tetoves eshte dicka e bukur ata qe kane hypur atje jane fascionuar. Eksiston legjenda e bukur familja e Abdyrahman Pashes kur sulmohet nga forcat e Dervish Cares nga kalaja ky beu8 don te sulmoje por nena e vet nuk el dhe terhiqen per Shkup. Keshtuqe Dervishj Cara e merr nen kontroll Tetoven. KA edhe legjenda tjera po keto mund ti lexoni ne faqe te ndryshme.
edhe kur bie cohem...kurre nuk dorezohem
qyteti me i bukur nga ilirida esht Kercova me qe jam andeh vete po struga dhe oheri jan te bukur KERCOVA the best 4 me
Shqiperin e Dua se Jam Shqipetar{} Kercoven e Dua se Jam Kercovar!!
...per mua qyteti me i bukur eshte GUMENICA qe ndodhet ne token shqipetare qe momentalisht eshte e pushtuar nga greket...
struga eshte qytet i bukur megjithese i vogel...
kane ate uren qe kalon permes qytetit dhe kane gjithashtu korzen si i thone shqiptaret e maqedonise...
Po edhe Manastiri eshte qytet i bukur edhe kam shume nostalgji per kete qytet. qe mediat e Shqiperise me paciperi i thone shpesh Bitol e zoti ua thafte gojen
Ejjj po Dibra ime qe eshte si nje yll i vogel i bukur, te pakten per mua keshtu eshte, por nga tjerat qytete do e vecoja Ohrin i cili eshte i mrekullueshem. Puthje nga Dibra e Madhe me 7 minare
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
Po sa e bukur eshte edhe Kumanova!
Ke te drejte , Kumanova eshte nje nga qytetet me te mdhaja te Maqedonise ,po mos te harrojme edhe nga me trimereshat e shqiptarise.
tung
[COLOR=Lime]Selamualejkum ,Allahu na meshirofte me meshiren e Tij te madhe ...
Krijoni Kontakt