ah te lumte ti po qe qenke injorant numer 1... Kot nuk behesh dijetar per komentim hadithesh .... Merr edhe ndonje nga kisha dhe bejini vete komentimet si tju vije per mbare...
ah te lumte ti po qe qenke injorant numer 1... Kot nuk behesh dijetar per komentim hadithesh .... Merr edhe ndonje nga kisha dhe bejini vete komentimet si tju vije per mbare...
dmth, kjo eshte pergjigja e nje njeriu qe sipas Kuranit thuhet se kush o muslimon, keta jane nga me te miret e njerezimit?Postuar më parë nga The exorcist
E mira eshte qe po nuk pate pergjigje, mos jep fare. Merr shembell nga muslimane te tjere ketu. Ose jep pergjigjen, ne lidhje me temen, qe ti di edhe kaq, por mos kalo ne ofeza koti.
Se fundmi, nuk duhet te kalosh ne ofeza, sepse edhe sikur dikush te jete injorant, i cfare do te ishe ti, nqs ti vete do te ishe shume me i ulet se ai?
Jo beteja, por pergjigje. Mendoj e shpresoj se nuk jam duke folur me ndonje palestinez apo iraken?
Ejvallah
Ste mjafton kjo me siper apo do vetem ate qe te pelqen ty ? MOs eshte e hidhur e verteta apo deshtimi ? Skam pse ta perseris 1000 here te njejten gje , nqs di te lexosh hapi syte sepse pergjigjen ta kam dhene ...Sta kam fajin une qe nuk e kupton ti ose nuk te punon fryma e shenjte sot ne darkePostuar më parë nga The exorcist
o seminari ti vetem nam po le ne forum jo per gje ... Ti mund te thuash cfare te duash bashke me shkrimet e Silas-it apo Jochen Katz sepse nuk kane per te ndihmuar...
hadithi me siper flet per azl-in dhe jo per lejimin e perdhunimeve... Qe te jesh me mire i informuar lexo rebuttals qe i kane dhene te tjeret... Mos u hiq si i ditur kot...
Ti i nderuar ( ta bejme nje cike qefin) per cfare flet hadithi ? Per azl apo per lejimin e perdhunimeve... ???
Edhe njehere po te them mos bej si i ditur kot ... Po deshe e krahasojme edhe me incestet e Bibles ....
Apo ke deshire te hapim ndonje teme mbi Biblen ?? Si ta kesh qefin ... Vetem mos u nxito se i kopjon gabim. ....
,Postuar më parë nga Seminarist
b]Ne ikem me te derguarin e Allahut ne nje ekspedite ne Mustalik and morrem rob disa gra te mrekullueshme arabe, edhe ne i deshiruam ato, pasi po vuanim nga mosprania e grave tona[/b]
Keshtu qe ne vendosem te bejme seks me to por pa mbajtur azl (duke terhequr organin seksual te mashkullit para leshimit te fares per te shmangur shtatzanine). Ne thame: "Ne po bjeme nje veprim duke patur te dergarin e Allahut ketu. Perse te mos e pyesim ate?" Keshtu qe ne e pyetem te derguarin e Allahut edhe ai na tha: "Nuk ka rendesi nese e beni apo jo ate gje (shenim nga une: dmth lenien shtatzane te atyre grave) , pasi ai shpirt qe duhet lindur deri ne Diten e ringjalljes, do te linde[/i]"!
Nuk do koment (perdhunimi) per boten e qyteteruar, apo jo? [/B]
Dmth, marrja rob e femrave edhe seksi me to sepse te pelqen ty, e sepse ti nuk paske grune me vete, nuk qenka perdhunim? E aq me teper me lejen e Muhamedit?
Kjo eshte pergjigja jote?
Per ca e pyeten ata Profetin ?? Me thuaj ti per ca e pyeten !!! Me thuaj ne cilin varg profeti e lejon nje gje te tille ?
Dukshem dhe ja ben muuuuuuu ata e pyeten profetin per azl-in dhe profeti i ktheu pergjigje vetem per ate ceshtje...
Konkluzionet e tjera mbaj per vete ...hajd shnet
Shume bukur, exorcist.
Kjo e fundit ka qene pergjigja me e permbajtur karshi temes.,keshtu qe une e respektoj. Megjithate, une personalisht nuk bie dakort, ose me mire te them se lexoj se ata dolen ne ekspedite me vete Muhamedin. Morren disa gra rob, e pasi kryen marredhenie seksuale me to, meqe ato ishin te zena rob, e meqe ata nuk kishin grate me vete, u lindi pyetja e azl-in, keshtu qe pyeten Muhamedin, nese po vepronin drejt???
Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 13-12-2012 më 14:17
T'i lutesh kryçit, ta adhurosh ikonen dhe te besh gjum e seks nen kryçin mbi krevat, me shume se paganizem, eshte idiotizem ne boten e zgjuaresis.
Askund J.K. nuk tha se un ju krijova, krijova edhe universin,.. dhe un jam gjykatesi juaj ! S'tha.
As nuk u tha Jehudive qe e keqtrajtuan, se o mekatar : Ju po e malltretoni "zotin" tuaj ?! S'tha jo, hic mos u habisni.
Krishterizmin e formoi nje çifut (Pali ngaTarsi (ne Turqin e sotme) ) qe vriste musliman.
Krijoni Kontakt