A mendoni ju se keqkuptimet jane nje nder armiqte me te medhenje te lidhjes, te dashurise?
A mendoni ju se keqkuptimet jane nje nder armiqte me te medhenje te lidhjes, te dashurise?
jeto dhe leri te tjeret te jetojne!
Eshte e vertete por varet nga tipi i partnerit. Nese eshte i predispozuar te mirkuptoje, asnjehere nuk keqkuptohet. Ne nje rast keqkuptimi eshte me mire te gjykohet veprimi i keqkuptuar pasi te jene ulur gjakrat. Nese partnerit i interesojne keqkuptimet (ndodh kur eshte sherrxhi dhe posesiv) ai e ben mode kete sjellje dhe me te si zor te gjesh mirkuptim.
Ndryshuar për herë të fundit nga Mina : 23-09-2003 më 16:27
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Per mendimin tim, qe te duash do te thot qe te kesh dhe durim.
Nuk mund te prishet nje "dashuri e sinqert" vetem nga ca keqekuptime.
Dmth rendesi ka, qe nje cift te mundohet te zgjedhi keqekuptimet dhe te dali mbi ato.
Une do thoja se keqkuptimi vjen shpesh nga mosbesimi dhe mos mire njohja midis dy partnerve... Kur e njeh nje njeri mire nuk ke pse keqkptohesh me te, mendoj une...
U lodhem duke peshperitur dhe theritur.
Zemrat qe dine te dashurojne dine edhe te kuptojne edhe te falin.Per dy njerez vertet te dashuruar,keqkuptimet duhet tu ngjajneatyre gjetheve te verdha qe ka rrezuar vjeshta,dhe ne ne rruget e bukura por edhe te veshtira te dashurise i shkelim dhe i leme pas.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Nese dy njerez qe dashurohen u japin rendesi keqkuptimve deri ne shkatrrim te lidhjes se tyre per mendimin tim nuk kane deshire te kuptohen. kur dashuron dike je gjithmone i disponueshem per ta kuptuar dhe per te larguar keqkuptimet.
I vizatoj keto shkronja ....
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
Krijoni Kontakt