Jar, ne boten e te rriturve nuk argumentohet me tallavaja. Frymezimi i isis-ave eshte i natyres te njejte si frymezimi i jot per mendimet qe ke. Dakor pra, se bota jote jote dhe bota nornale jane dy gjera te ndryshme ?....ashtu them edhe une, dhe per kete nuk ndihmon dot hajmalia, por thjeshte vakcina dhe kurime ne ambiente te posaēme, ne rrastin tend, me qendrim disavjeēare...
Une jam nga ato qe shpullosin kur ai karshi lutet si magjup per shpulla (tetovarce per "shuplaka")....ose ndryshe, une jam doktori per disa forumist ketu. Natyrisht se nuk kerkoj nga ti qe te ndrosh ne mua, ose me cilindo musliman tjeter qofte ketu, fjale ne nivel te civilizuar, vetem ta terhjek verrejtjen per ate qe je. Ti, nuk ke vetem me mua probleme ne konverzacionet, apo jam gabim une ?.....ti ke averzione te natyrshme ndaj cdo njeriu qe e mbron islamin. Qofte edhe ne detaje te parrendesishme per asgje hic (si pastrimi i prapanices p.sh.) e fryn muhabetin deri ne ate shkalle qe te paloje ne univerzin tend "privat"....
Hajt mjaft me se jemi total jashta teme...
Tung
Krijoni Kontakt