Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Pėr: Shpirti dhe feja islame

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    O gjytyrym!! Nuk ka kush ne kete forum qe te mos perfundoje ne personalizime, kur debaton me ty!!Ti je i nje niveli me mesian4ever dhe Cenin!!

Shihe veten, dudum, kur shkruan idiotesira!!
    Krejt dynjaja flet per "rrethanat" ndersa une flas per "fymezimin"!!
    Cili idiot perveē teje perlemsh "rrethanat" me "frymezimin"??!!!

Ja ashtu Tunxh, shko e m'shkruj noj nuske ke hoxha e beji dua sulltan Muratit per mue!!! Beji falmeshndet edhe krimbave te tjere!!
    Jar, ne boten e te rriturve nuk argumentohet me tallavaja. Frymezimi i isis-ave eshte i natyres te njejte si frymezimi i jot per mendimet qe ke. Dakor pra, se bota jote jote dhe bota nornale jane dy gjera te ndryshme ?....ashtu them edhe une, dhe per kete nuk ndihmon dot hajmalia, por thjeshte vakcina dhe kurime ne ambiente te posaēme, ne rrastin tend, me qendrim disavjeēare...

Une jam nga ato qe shpullosin kur ai karshi lutet si magjup per shpulla (tetovarce per "shuplaka")....ose ndryshe, une jam doktori per disa forumist ketu. Natyrisht se nuk kerkoj nga ti qe te ndrosh ne mua, ose me cilindo musliman tjeter qofte ketu, fjale ne nivel te civilizuar, vetem ta terhjek verrejtjen per ate qe je. Ti, nuk ke vetem me mua probleme ne konverzacionet, apo jam gabim une ?.....ti ke averzione te natyrshme ndaj cdo njeriu qe e mbron islamin. Qofte edhe ne detaje te parrendesishme per asgje hic (si pastrimi i prapanices p.sh.) e fryn muhabetin deri ne ate shkalle qe te paloje ne univerzin tend "privat"....

Hajt mjaft me se jemi total jashta teme...

Tung
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Frymezimi i isis-ave eshte i natyres te njejte si frymezimi i jot per mendimet qe ke.
    Ti, je i afte qeme pese fjale te na shpjegosh natyren e frymeszimit te "isis-ave"?!
    Dakor pra, se bota jote jote dhe bota nornale jane dy gjera te ndryshme ?...
    Nese me "bote normale", ti quan boten e ISIS dhe Allahut, patjeter qe jane dy gjera te ndryshme!!
    Veēse, "normen" e percakton shumica e civilizuar e jo kopeja e grigjave mesjetare!!!
    Une jam nga ato qe shpullosin kur ai karshi lutet si magjup per shpulla (tetovarce per "shuplaka")....ose ndryshe, une jam doktori per disa forumist ketu.
    Po,po...si karagjoz, je njish!!
    .....ti ke averzione te natyrshme ndaj cdo njeriu qe e mbron islamin.
    Ti nuk ke "averzion"(thuhet "kundershti" ne shqip, o turk) per ata qe mbrojne nazizmin??!
    Qofte edhe ne detaje te parrendesishme per asgje hic (si pastrimi i prapanices p.sh.) e fryn muhabetin deri ne ate shkalle qe te paloje ne univerzin tend "privat"....
    Jo,jo....perlat e gomarlleqeve muhamedane na bejne me humor!!

Sa per temen, zotrote fillove te flasesh per "shpirtin" dh epastaj ia mbajte per nga varrezat dhe e degjenerove temen deri ne kete pike!!
    Idiotesia jote, te ben te pellasesh pa pushim edhe kur je plotesishti paditur ne nje lemi te caktuar.......Tunxh stambolli!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-02-2015
    Vendndodhja
    prishtin
    Postime
    13

vetem nje ajet eshte qe flet per shpirtin aj i cekur me lart sure 17:85 edhe pse eshte i vetem ky ajaet menjeher bie ne kundershtim me vete thenien e ti, citojo tė tė pyesin ty pėr shpirtin. Thuaj: “shpirti ėshtė ēėshtje qė i pėrket vetėm Zotit tim, ndėrsa juve nuk ju ėshtė dhėnė veēse pak dijeni” VERENI fjalet e fundit juve ju eshte dhene pak dijeni!!! tash shtrohet pytja ku eshte ajo pak dijeni qe na u eeshte dhenee? cili ajet na tregon aq pake per shpirtin pra? UNE BESOJ QE ZOTI KESI GABIME NUK BENE PO TE ISHTE NGA ZOTI KY LIBER NUK DO KISHTE KUNDERSHTIME MES VETE SEPSE ZOTI ESHTE I GJITHDISHMI ndersa muhamedi arabi qoban nuk eshte i till ,

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesėr
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Intervistė me Myftiun e Kosovės, Mr. Naim Tėrnava
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Personalitete te medha te kombit shqiptar
    Nga DEN_Bossi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 17:23
  4. DOKTRINA - Kapitulli III: Trinia e Shenjtė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-03-2005, 23:02
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •