mire se erdhe kalofsh sa me bukur midis nesh
mire se erdhe kalofsh sa me bukur midis nesh
Be yourself and you will always be in fashion.
shum e mir
respekt
frozen22 e pershendes
respekt
jam nje antare e forumit ehde ju pershendes te ghithv edhe gjith te mira
respekt
jam nje antare e forumit ehde ju pershendes te gjithve
edhe gjith te mira
respekt
Ciao... mire se erdhe ne forum dhe spe ke qene dikur por pa foto ne mos gaboj... qenke shume kinge.dhe shume flm te foton me mace(e ke bashkengjtur te igli)ciao ciao kinge
Ti me the TE DUA :^xhan2 & me puthe embel, syte me lotuan ishte vec nje enderr :^naterres
igli ajo macja shume e bukur.flm cum.mlluaq.
po ashtu edhe ju te tjeret flm cum per pershendetjen,keni nga nje vote nga une te gjithe si shenje falenderimi.
jeni te mire
goca(lol)
>>Bota eshte shume e padrejte. Po e pranove je bashkefjator, po e ndryshove je xhelat.>>
nga fotua dukesh shume e lezetshme kaq per tani bay
flm thamas per pershendetjen edhe per komplimentin,ke 1 vote nga une.
flm te gjitheve,jeni te mire.
o buno ku je ti se ke humbur fare?apo tek vendi eee?e pashe ate grupin e sherupit.lol.sa kam qesh kishe te drejte.haahahahah.
ps.igli besoj se kjo macja ime sja kalon maces tende?e kam te shkathet e shikon ku sfutet?
>>Bota eshte shume e padrejte. Po e pranove je bashkefjator, po e ndryshove je xhelat.>>
lol sa pash burberry socks n skirt...thashe kjo goca jeton ne angli..:d..jo per gje e ka dhe une fundi but in pink...nejse se dola jashte teme me duket...ooopsie...mire se erdhe ne forum edhe ja kalofsh sa me mire
![]()
The Heart Has Reasons That Reason Cannot Know
eeeeeeeeeee, une i kam pike po si bera cik kombinim,dal deri tek vethet tek veshi.lol.
weekending qe kaloj kisha veshur nje vest sweet purple edhe vethet i kisha purple rose(shume te vockla ato trendafilat)jam cik si e cmendur.:-(
flm rrusho,mire se te gjetha.
mluaq
lool hajde kombinim hajde...kep it up...muahz bk at ya...edhe njehere ja kalofsh mire
luv
d
xxx
The Heart Has Reasons That Reason Cannot Know
Hi frozen
Ja kalofsh bukur midis nesh, sado qe ti ke kohe ketu)
Nice pic
"Be careful what you pretend to be because you are what you pretend to be."
hahhaah ca je ti.... e pe eee tani me beso...une andej edhe kendej jam...po te coj 2lepulusha..qeqeri me bunin.
kalofsh mire rrushoo...
ps. e si eshte kjo babygirl...edhe corapet nen kepuse i ka me ngjyren e veshmbathjeve...ajo me nga jashte...se na merzit nga njehere rri 2 ore vetem duke gjetur corapet...hihihihi....te kam yll bote po he....![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
hei baby girl edhe ti je shume e bu.... nqs eshte vertete ajo fotua jote ,dhe me pozicionin qe ke mare ne foto dukekesh me te vertete shume e eger ,por ma do mendja se ne brendesi je me e embel sec mendoje une .dhe duket dhe nga yjet qeke nen foto ,qe do te thote se ke popullaritet te te math .dhe mos u beje xhel per te tje...leri admiruset e tu ta shikolne dhe te vlersojne
Krijoni Kontakt