ai eshte i dyti lol
se njeshi eshte
STONE COLD STEVE AUSTIN
ai eshte i dyti lol
se njeshi eshte
STONE COLD STEVE AUSTIN
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Vdes ne moshen 32 vjecare ish kecisti i WWE edhe aktualisht i TNA-wrestling, Chris Candido.RIP Candido.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Si ka mundesi qe nuk e kam degjuar ndonje here kete Chris-in un?
*Friendship is the only cement that will ever hold the world together.
*There is no such thing as no chance.
*There's a better way to do it.......... find it
*If you can dream it, you can do it
*You haven't failed until you quit trying
*Success doesn't came to you..........you go to it.
Se kur ai garonte ti akoma i kishe buzet me qumesht pluhur. Dmth i bie te ket qene ne WWE para 10 vjetesh.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
ti rrojn te tjeret se ske ēa i thu ne ket rast
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Nje nga legjendat Wrestling i madhi Eddie Guerrerro,dha shpirt ne dhomen e hotelit ne Minneapolis.
Shkaku i vdekjes se te mbiquajturit "Latino Heat",thuhet se ishte infrakt ne zemer.
Karrierra e tij mban shume suksese dhe tituj.Ne vitin 2004 shpallet kampion boteror WWE duke mposhtur kundeshtarin e tij Brock Lesnar ne nje duel "no way out".
Per me teper Eduardo (Eddie) Guerrerro.....................
http://www.accelerator3359.com/Wrest...eguerrero.html
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Ne WWE.COM eshte nje video e deklarates per shtyp te VInce McMahon pronari i WWE i cili bashke me nipin e Eddy Guerreros. Chavo Guerrero JR shprehen qe shkaqet e vdekjes jane akoma te paditur madje se vete Eddi naten me pare kishte qene mese normal.
Kjo tragjedi eshte me te vertete kulmi i nje serie vdekjesh te njepasnjeshme. Si duket ky lloj sporti eshte rrezik i larte. Per mendimin tim megjithse tifoz i cmendur i tij duhet reformuar per faktin se shume familje jane prekur nga tragjedia.
Neser WWE RAW edhe te enjten WWE SMACKDOWN do ti dedikojne serite e tyre memories se Latino Heat, Eddie GUERRERRO.......VIVA LA RAZZA BASSO.......
R.I.P Eddie.![]()
RIP Eddie Guerrerro!Babi im i mbushi syt me lot kur i thash une die qe vdiq Eddie sikur te ishte ndo nje njeriu ti...wrestling vetem per kete me teper e shikonte!
Gjyna![]()
Sa keq me ka ardhur per Eddin...ishte shpirt njeriu.....dhe profesionist ne punen e tij..gjynof.....Te henen ne WWE RAW kam qare shum sepse vetem te shifje tere ato Superstars si Batista, Chris Benoit, John Cena,Trible H, Big Show, Booker T etj, qe qanin si kalamaj, me te vertete qe ishte e tmerrshme
We love u "Eddie" and we miss u already...
![]()
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
me duket john cena e humbi titullin kush mund te spejgoj me mir ngjarjen?
Krijoni Kontakt