Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 50

Miresejugjeta Bashkatdhetar

Pershendetje per gjithe bashkadhetaret ku do qe jan.
    Ja po prezantohem dhe une ketu haaha
    Quhem Elena. Vije nga qyteti i trendafilave Permetiiiiiiiiiii . Kam lindur dhe rritur brenda ne Permet per 12 vjete.Kam 10 vjete qe jetoj ne Boston. Kam mbaruare shkollen e larte ne Boston University, per computra. Kam 2 vjete qe jam e martuare me nje djale nga Permeti ketu ne Boston qe e kam si shpirt , te dy bashke kemi krijuar nje vajze te bukure si princesh, qe tani eshte 6 muajshe dhe e qujatur Ajisa. Deshirat e mia si nene jan qe ta rise kete vajze me te gjitha te mirat si princesh e vogel qe eshteDoja ta beja kete prezantim se disa nga juve me thoni je e martuare dhe vjen ne chat, une vije ne darke ne chat rreth nja 2 ore sepse burri me punon turni i dyte dhe jam vetem ne shtepi dhe vije kaloje pak kohen me bashkeatdhetaret e mi, e jo per gjera budalleqe sic thone ca nga juve , se nuk besoje te vine shqiptare ne chat per gjera dashuricka se eshte jete vertuale qe u befsha gropen ahah. Besoj se ju sqarova per kete gje . Ju pershendes te gjithe bashkadhetaret ku do qe jan , God bless all of you. muahhhhhhhh nje kiss ne faqe per te gjithe ata qe me duan dhe qe nuk me duan its ok

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Vendndodhja
    ca po te duhet ty!!!!!!
    Postime
    101
    Mire se na erdhe dhe ja kalofsh sa me mire midis nesh!!
    Gezohem qe ja ke arritur te gjithave, shkolles, burrit, dhe princeshes tende dhe shpresoj qe jeta te ec sa me mbare per ty!!!
    Suksese kudo!!!

P.S Ehuuuu motra hajde ne chat e be qef se ske pse ti japesh llogari asnjeriut !!!

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    Elena, njė prezantim shumė i bukur! Gėzohem shumė qė erdhe mes nesh

Fėmija ėshtė dhurata mė e bukur dhe kuptimplotė qė mund tė japi Zoti. Ashtu edhe marrdhėnia familjare, dashuria qė e bashkon ėshtė bekimi mė yjnor. Edhepse beqar dhe pafėmijė, njė herė kam parė nė ėndėr sikur kisha njė vazjė 3-4 vjeē si fėmijėn time. S'kishte kėnaqėsi mė tė madhe. (lol m'u paska bo koha me qėnė baba , lol).

Tė uroj nė rradhė tė parė gjitha tė mirat qė fati mund tė tė sjelli nė familje dhe mė vajzėn tėnde. Sė dyti t'ja kalosh mirė mes nesh.

Sinqerisht,
    Drini.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Dhe Permeti qenka qyteti i trendafilave?? Nuk e dija.
    Mirsevjen ne forumin shqiptar dhe me jete te gjate vajza.

Flm te gjitheve per mire pritjen
    Moj Eliona mi korbe , po Permeti njihet ne gjithe shqiperine, qe eshte qytet me trendafila , te rente pika qe me shkrive , po te duash ti zemer trendafila te kuqe dhe me ere te mire hec tek ne ne permet se kemi aq shume sa funizojme dhe qytetet e tjera . Pacim dhe flm dhe iher

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Welcome permeti.
    Befsh qef edhe mos bertit shume se je teper nevrike.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Zemra po ne ne Elbasan kemi bacet me trendafila jo vetem te kuqe, lloj lloj ngjyrash. Hajde per vizite ke gjyshja ime ti shofesh njehere. Te kenaq era me metra larg. Apo nuk kemi dhe kenge
    Besoj qe nuk te paska qajtur goca sot prandaj je kaq e gezuar, jepi nje te puthur nga une meqe ka qene vajze e mire.

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anėtarėsuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    Pelmetare Welcome yvoooooooo ene bofsh qef sa me shum.Mos u merzit se te gjith te kan xhan.
    muahhhhhhh ke faqja JO^JO
    o-le-le firma

^ Peek-a-boo ^ Maska e Sirena_E_Vogel
    Anėtarėsuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    565
    Mire Se Erdhe Permetare ...
    Shume i bukur prezantimi, te uroj tia kalosh sa me mire ketu ne forum mes nesh, dhe te te rroj princesha e vogel....
    Cuteness !

Licking da lolly pop Maska e Korcare_lozonjare
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    ***EastSide***
    Postime
    341
    Mireserdhe
    Befsh qejf ne forum..
    100%SHQIPTARE
    I wrote ur name in the sky
    But the wind blew it away
    I wrote ur name in the sand
    But the waves washed it away
    I wrote ur name in my heart
    And 4ever it will stay

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •