Pershendetje per gjithe bashkadhetaret ku do qe jan.
Ja po prezantohem dhe une ketu haaha
Quhem Elena. Vije nga qyteti i trendafilave Permetiiiiiiiiiii. Kam lindur dhe rritur brenda ne Permet per 12 vjete.Kam 10 vjete qe jetoj ne Boston. Kam mbaruare shkollen e larte ne Boston University, per computra. Kam 2 vjete qe jam e martuare me nje djale nga Permeti ketu ne Boston qe e kam si shpirt , te dy bashke kemi krijuar nje vajze te bukure si princesh, qe tani eshte 6 muajshe dhe e qujatur Ajisa. Deshirat e mia si nene jan qe ta rise kete vajze me te gjitha te mirat si princesh e vogel qe eshte
Doja ta beja kete prezantim se disa nga juve me thoni je e martuare dhe vjen ne chat, une vije ne darke ne chat rreth nja 2 ore sepse burri me punon turni i dyte dhe jam vetem ne shtepi dhe vije kaloje pak kohen me bashkeatdhetaret e mi, e jo per gjera budalleqe sic thone ca nga juve , se nuk besoje te vine shqiptare ne chat per gjera dashuricka se eshte jete vertuale qe u befsha gropen ahah. Besoj se ju sqarova per kete gje . Ju pershendes te gjithe bashkadhetaret ku do qe jan , God bless all of you. muahhhhhhhh nje kiss ne faqe per te gjithe ata qe me duan dhe qe nuk me duan its ok
![]()
Krijoni Kontakt