Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Vendndodhja
    Norrköping, Suedi
    Postime
    215

Me duart nė m-t...

Tė dashur miq, jam mjaft i tronditur. Kam qenė nė njė portal qė thotė se qėllimi ėshtė "e vėrteta pėr Maqedoninė". Źshtė njė portal anglisht dhe greqisht me prejardhje greke. Gjeta dicka me ndyrėsi tė rrallė, dhashė pėrgjigje dhe pėrgjigjja u botua. Nuk besoj se unė mund tė ndikoj nė mentalitetin e kėtyre njerėzve, por i kam sulmuar sė pari me ironi dhe pastaj me zėrin e arsyes.
    Rubrikat e diskutimit ishin:

HOW CHEAP ARE ALBANIAN WHORES YOU BUY ONE GET TWO FREE.. leo-ology on Sep 18, 2003, 4:19 AM
    Do you have first-hand knowledge of this?. Archelaus on Sep 18, 2003, 4:23 AM
    ITS TRUE AND ITS LEGAL,ALBO WHORES YOU COULD EXCHANGE FOR APPLES FIVE WHORES FOR ONE APPLE. leo-ology on Sep 18, 2003, 4:40 AM
    Hmmm, let me take a guess...... Vigla on Sep 18, 2003, 4:43 AM
    moron-ology likes them apples just fine.... Nika on Sep 18, 2003, 4:50 AM
    albanian whores arn't worth stealing they come free, dirt cheap!. leo-ology on Sep 18, 2003, 4:44 AM
    Well, if you say so!. Nika on Sep 18, 2003, 5:14 AM
    Congratulations leo-logy!. Veriori on Sep 18, 2003, 8:21 PM

Dhe mesazhi im vazhdon:
    I wish to congratulate you on your taste for apples and Albanian whores. I feel sure you with your male status have gathered a whole apple-whore-house around you! Since the matter is so easy: they are perverted and you are a moral example for all of us!
    I have a German book from 1883 about the Orient by A von Schweiger-Lerchenfeld. He describes the Albanians as robbers and killers. Then he describes the Greek and I quote:
    "I must ask myself if present day Greeks are a cultural element or not. .... The main feature of the Hellenic popular character is vanity, bragging and want of profit..... There was a toughness in the Greek resistance to the Turkish Empire, which however was not due to their Hellenic blood but - in fact the Albanian blood. Almost all the famous chieftains in the war of liberty were Albanians; the men in the fleet who were so prominent in the Liberation war were recruited among the Albanian men of the islands Spetsae, Hydra and Poros plus the mixed Albanian population of Salamis, Evboea and Aegina."
    Terrible, isn't it? Take well care of the Albanian whores, my friend, if you like to improve the Greek blood! I think this blood, so precious in the Former Ottoman Possession of Greece (FOPOG) in comparison with the bastards of slavic Macedonia (FYROM) not to mention Albania....
    Well, my friends, do start thinking! I have been playing with you to make you THINK! What the book wrote is correctly quoted, but I don't take it so seriously. I have met the fine people of Greece, the fine and hospitable Albanians and also the Macedonians who were very friendly. I can't say a bad word about anyone of them. But someone is gaining if you are stupid, evil and full of ethnic scorn and hatred. I have been fighting with an Albanian who said the Greeks are the lowest race in the world. I said to him "don't copy Adolf Hitler". He is now my friend, he understood. I am sure Greeks and Macedonians will use their intelligence and understand as well.
    Veriori from the very north

Kam shumė dyshime se grekėt nė fjalė do tė tregojnė fisnikėrinė e mikut tim shqiptar, i cili pranoi arsyetimet e mia. Tė shohim! Ky mik ka tė drejtė: Nėse shqiptarėt janė racistė. atėherė grekėt dhe disa tė tjerė janė 100 herė mė shumė tė tillė. Dhe duhet tė luftojmė kundėr shėmtisė!
    Ullmar Qvick

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Ullmar!

Ku gjendet kjo rubrike
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Vendndodhja
    Norrköping, Suedi
    Postime
    215

Adresa

Adresa ėshtė: truth.macedonia.gr

Tė fala nga Ullmari
    Ullmar Qvick

raku
    i/e ftuar
    i nderuar ullmar ...

ne rradhe te pare te pershendes per mundin qe ti more per ta sjell ketu ket rubrike ...
    ti me njeh mire mua ne ket forum me emrin olsen dhe tani rakku dhe e di shume mire qe ne folem nje here rreth kesaj tek nje teme qe quhej RRACIZMI SHQIPTAR ne mos gaboj...
    ti ishe shume kritik ndaj nesh ne ate teme dhe isha une personalisht qe te thashe ty se cfare rrace e poshter qe greku eshte ...
    ti mu kunderpergjigje duke me thene qe duhet ti shikoni gjerat ne nje tjeter kendveshtrim dhe jo nga kendveshtrimi etnik....
    keto nuk ishin fjalet qe ti the saktesisht por ky ishte qellimi qe ti doje te thuaje me kunderpergjigjen tende...
    shume anetare te tjere pervec meje flisnin me shume urrejtje rreth grekeve dhe kjo gje ty te cuditi jasht mase .......

tani i nderuar zoteri shpresoj qe e kupton mire se cfare populli eshte greqia qe ti kishe kaluar pushimet dhe te kishte dhene pershtypjet me te mira......

tani ti e kupton doktrinen e vertet qe quhet shteti grek...

greket ,i nderuar ullmar kane te njejten tipare qe kane cifutet....
    greket ashtu si edhe cifutet i fusin hundet kudo dhe jane rracistat me te medhenj qe mund te ekzistojne ne ket toke.....
    ata jane popull frikacak dhe e dijne shume mire qe po te luajne me shqiptarin eshte sikur te luash me zjarrin....
    maqedonia sot quhet ish republika federale jugosllave e maqedonise fale perpjekjeve te medha te shtetit dhe politikes greke por ta mos njohur dhe identifikuar maqedonine me emrin qe i perket sepse bie ne mosperputhje me historine e heleneve,paraardhesit e ashtu quajtur nga greket {e dyshimte kjo}...

athina eshte i vetmi kryeqytet ne bashkimin europian qe nuk ka asnje xhami te ndertuar ne te....
    parisi dhe londra kane nga dhjetra xhami ndersa athina absolutisht asnje,duke konsideruar numrin e madh te emigranteve nga shqiperia dhe lindja e mesme qe ndodhen ne greqi...

kjo eshte nje absurditet i plote dhe prandaj une te thashe ty me pare qe bashkimi evropian nuk ka kredibilitet fare.....
    si eshte e mundur qe ky bashkim i vendeve me te perparuara dhe moderne dhe te civilizuara ne bote ta lejoje nje shtet si greqia te shkeli te drejtat kushtetuese dhe njerezore te qytetareve te saj....{jo nenshtetas por qytetare}..?

edhe nje here te falenderoj i nderuar ullmar per postin interesant qe na solle ketu dhe shpresoj qe ti zoteri do fillosh ta kuptosh me mire mentalitetin ballkanik grek.......

pershendetje...
    rakku!!!!!!!!!!

raku
    i/e ftuar
    i nderuar ullmar....
    ketu do te sjell ca linke qe ti shikosh me syte e tu realitetin qe ndodh ne greqi dhe me politiken greke...
    asnje nga keto linke eshte shqiptare ose e pergatitur nga ndonje shqiptar....

Nga nje grek
    http://www.theliteraryreview.org/sec...apandreou.html

Greket mohojne emrin maqedon
    http://www.realitymacedonia.org.mk/w...e.asp?nid=2096

Minoritete ne greqi
    http://www.pubinfo.gov.nc.tr/h060399e.htm

RAKKU!!!!

raku
    i/e ftuar
    rracistet grek kundershtojne ngritjen e xhamise
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/3104893.stm

--------------------------------------------------------------------------------
    almost 100% of the population here is opossed to the mosque
    --------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------this is a problem for us as the first impression visitors will have will be something not representative of greek culture....
    they will feel they have arrived in a muslim country...
    ------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------"I CANNOT CONCEIVE OF THIS MOSQUE BEING BUILT HERE", says parish priest FATHER ANTONIOS MILAKIS.
    "AT THE ISLAMIC CENTRE THEY WILL TRAIN AND ORDAIN MUSLIMS AND THEY WILL TRY TO CONVERT PEOPLE OF OTHER FAITHS"
    ------------------------------------------------------------------------------------

RAKKU!!!!!!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Vendndodhja
    Norrköping, Suedi
    Postime
    215

Pak komente tė shkurtėra

Mirė Rakku, edhe nė kėtė rast tė pėrdora ty si shembull e njė njeriu me pikėpamje jo krejt si tė miat por i arsyeshėm, shumė njerėzor dhe me vullnet tė mirė. Pėr mirėkuptimin tėnd tė falėndėroj shumė, Rakku vėlla.

Por njė gjė ėshtė me rėndėsi: Fillova duke masakruar kėtė racist tė ndyrė grek me argumentet e mia - ai kishte goditur njė palė tė pambrojtur, tė shkretat vajza nga Shqipėria tė cilat kanė pasur si zgjidhje prostitucionin ose vdekjen - dhe sigurisht me perfiditet edhe shqiptarėt nė pėrgjthėsi. Pastaj unė e ofendova nė "sedrėn" e tij tė mbrapshtė, duke pohuar se gjoja me gjakun shqiptar ai mund tė pėrmirėsonte grekėt (po luaj me mentalitetin e tij) pastaj po them: Mjaft! Mendo! Ne jemi tė gjithė nė thelb njerėz, pa pėrjashtim! Aq tė mirė, aq tė kėqinj nga baza jonė njerėzore. Dhe i dhashė si tė them dorėn time pėr ta cuar nga m---i i tij nė tė cilin ai kishte zhytur vetvetėn - me ndihmėn time.

Asnjė reagim nė atė portal deri tani..... LOL. Ndoshta kanė marrė njė mėsim se nuk luhet pa tjetėr me njė palė tė pėrvuajtur.

Kėshtu, po pėrpiqem disi nė drejtim tė Forcės sė Mujit, i cili e kishte thithur qumėshtin e Zanave LOL. (Asnjė krahasim tjetėr!) Problemi im ėshtė gjithmonė: Tė mbroj sa mė mirė interesat e shqiptarėve dhe interesat e pėrgjithshme njerėzore. Jo si njė puthadore ose altoparlant por si mik i vėrtet! Dhe aspak pėr arsye se gruan e kam shqiptare. Kam qenė cka jam pėr 25 vite para takimit me tė....

Kam mjaft material pėr tė masakruar edhe serbėt, por kryesorja, Rakku dhe tė gjithė, ne duhet tė themi: Tė zhduket nga faqja e dheut mentaliteti racist, mentaliteti i urrejtjes etnike kudo ku po shfaqet! Dhe kam treguar se edhe ne, suedezėt "fisnikė" kemi edhe ne disa kufoma nė garderobė... askush nuk ėshtė i pafajshėm, as plotėsisht i fajėsuar! Por ėshtė fryma, mentaliteti i poshtėr qė duhet tė luftohet, jo racat!

Oh sa shpresoj se do tė mė kuptoni drejt, miqtė e mi!
    Ullmar Qvick

Hu
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    fole
    Postime
    86
    Ullmar, sinqerisht te falenderoj per mundimin dhe argumentat qe u ke dhene atyre kerrmave.

Te kam lexuar edhe me pare dhe me emocionon njohuria qe ke ne gjuhen Shqipe, kulturen tone.

Je mik i vertete.Kete e tregon tema jote.
    Marre nga legjenda me 5 vellime "Qerosi, vellezerit dhe Kucedra".

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •