Ja ku po dal edhe une !
Te nderuar antare te Forumit Shqiptar, Une jam prezantuar nje her ,po tani kan ardh shum anther te rinje edhe nuk me njohin mire se kush jam ,pata deshir qe ta bej edhe nje her prezantimin tim.
Mbase eshte pak me vones per ata antere qe nuk me njohin po si themi ne me ate shprehjen * Me mire von se sa kurr*.
Tani ne radh te par dua te pershendes te gjithe ato antaret qe me njohin ,po nje pershendetje specjale per ata qe nuk me njohin ,shpresoj se per nje koh sa me te shkurtur do njoh me shum antare se sa njoh tani!.
Tani po ja filloj me prezantimin se me sa shikoj u zgjata shum !
Une quhem Blerim.
Sic e din shumica e antarve jam Kuksjan, por kam 4 vjet e gjysem qe familja ime jeton ne Tiran.
Une jetoj ne UK- London-Bromley.
Ketu Po studjoj Business study , ICT vocation edhe Art , shpresoj qe ti mbaroj me suksese keto land qe I kam nisur .ketu kam 1 vit e gjysem po ja kaloj shum mire tani gradualisht jam ambjentuar me vendin edhe gjuhen .shpresoj qe per nje perjush te shkurtur ta mesoj gjuhen me mire (dihet kjo gje se c`do kush ka deshire ).Jam shum I apasjonuar mbas sporit ,po me shum me pelqen futbolli, Skuadra e zemres time edhte Kuq e Zi sikur eshte flamuri Shqiptar qe ka emrin AC Milan,
Sa per ne shqiperi me pelqen Tirana eshte nje skuader qe gjithmon ka luajtur futboll te bukur pamvarsisht se nuk eshte kualifikuar as nje her ne europ.
Jam I apasjonuar shum mbase futbollit sepse luaj vet ,ketu ne angli kam 1 vit e ca qe luaj futboll ,kam ndryshuar shum skuadra deri tani ,dmth jam ne perparim e tutje .tani per momentin po mundohemi qe te bejm nje skuader shqiptare ketu ne londer po nuk e di se sa do ja arrim qellimit ,Po shpresa kam shum qe do e bejm ate gje, tani per tani luaj me shkollen ketu per cdo jav kemi nga dy ndeshje .nje per kup e nje per lige.
Pozicjoni ime eshte sulmues aty me pelqen me shum po nga nje her luaj edhe si mesfushor, po kam shum shpresa se nje dit edhe enderra ime do behet ralitet .
Mbase ndonje do kishte deshir ta dinte se sa vjec jam mos u merziteni se u plakem tani ,iki jeta ditet ikin shum shpejt nuk I kupton se si shkojn .
Tani po dalim ke hobet se te gjithe duan ta dijn se ca hobesh kam .
Nje nga hobet me te medhaja qe kam va tregova me lart .Po tani po shkruaj ca te tjera se mbase shumica e antarve kan deshir ta dijn.
Po filloj me Muziken, Me pelqen muzika shum sepse vertet kur je I merzitur te c`lodhen edhe te ben qe te ndjehesh me I relaksuar, (mbase ndonje ka deshir ta dij se ca muzike qegjoj ?) une kam qef muzik shqiptare edhe bilez popullore po pati mundesi. Po keto kohet e fundit sikur ka filluar me me hyr ne zemer edhe muzika e huj me te vertet nuk e kam pase pelqyer shum mbase arsyja do jet qe nuk e kuptoja po tani ne te vertet ka fillu me me hyr ne zemer ,si p.sh. me pelqen te degjoj Rap ,Hip-Hop e tej .
Kengetari me I preferuar I huaj per mua eshte Eminem.
Kurse nga shqipetaret kam shum nuk po va them emrat hiq.
Hobi tjeter I mi .Kinemaja me pelqen te shkoj ne kinema shpesh edhe ne te vertet kam shkuar shum shpesh kam par shum filma te ri ne kinema .
Kam shum filma te preferuar po nje nga ato qe me ka pelqyer me shum eshte (American Pine Wedding) kam par shum filma po si ai nuk kam par ndonje her.
Pastaj aktori me I preferuar spo ja them emrin hic.
Humori me pelqen shum. Humori me pelqen sepse me te vertet kuj je ne qef edhe je ne ndonje mbramje me shoket edhe shoqet sikur te besh pak humor di ishte me mire ,do shkonte darka me mire.
Pata deshir tju tregoj nje.po po e lejm per nje dit tjeter.
Hobi tjeter ! besoj se te gjithe e kuptojn se ca hobi do jet ky.
Vajzat , si te gjithe qunat edhe une pelqej vajzat ,ne te vertet kam shum shoqe edhe do kasha deshir qe te kem sa me shum ,pa shoqeri nuk kalohet jeta ,Do falenderoja dy vajza pamvarsisht se ata nuk do ken mundesi ta shikojn kete falenderim ,sepse jan te huaja (Ceyda edhe Aashiam) sepse me kan ndimuar shum per te mesuar anglisht edhe me jan gjetur pran gjithmon .
Tani sikur u zgjata edhe une shum ,
Ah edhe nje gje tjeter .patrijot I qmendur jam dua ta shikoj shqiperin sa me mire ,do kisha deshir qe shqiperia te ishte nje nga shtetet me te bukura ne bot ,pamvarsisht se atje mbizotron korrupsjoni.
Kam deshir qe shqiperia neser te jet me mire se sot .
Tani antare te nderuar po e mbylli me kaq prezantimin tim !
Kam shum shpres edhe deshir se do ja kaloj me mire se ja kam kaluar deri tani ne kete forum.
Nje pershendetje per stafin e Forumit Shqiptar sepse na kan dhuruar mundesin qe te flasim me te gjithe bashk atdhetaret tan ku do qe ndodhen neper bot.
Urime stafi !
Suksese te me tejshme.
Do vendosi edhe ca foto qe te shikoni se kush jam .
Blerimi
Krijoni Kontakt