jam skandalizu, me reagimet e nje moderatojere (super) .
Sse per ate armandon nuk ia vlen me e citu fare cfare ka thene.
fatkeqesisht , pelini, sokoli, pentesilea , dreri.... din ta lexojne poezine (ndersa te tjeret e llomotisin) te pakten kete poezine e skender Rusit.
Ne fund te fundit as moralin (jopoetik) nuk keni ditur ta mbroni me argumente, apo me moral te lart, vecse duke thene motra, vajza etj etj , fjalor te rendomte shtepishe te vogla
O fior , pse e dh... muhabetin e nga niveli i krijueses bie ne nivelin e moralizueses....(te pakten kur nuk kohe , mundesi, dhe aftesi kritike, etike arti, apo ku e di une, ose te kunderten kur nuk i perket brezit te litarve qe bene moralin me te pamoralshem ne bote, pse e pordhos emrin e postit qe ke ne albasoul)???
...
Do te sugjeroja krejt miqesisht, qe para se te hidhesh ne pergjgije , te pakten per disa tema ji me e vemendshme ne lexime, mos ia fut shpatit duke mbajtur ne sup sopaten me bisht te thyer te asaj qe je kush je ne forum dhe ke gjithe kapacitetin dhe te drejtat per te thene gjithe sa thua ashtu si i thua.
Me fal se tu drejtova direkt ty, po e bera ne shenj vleresimi, se atij armando_druvarit me ato qe ka shkruar ai , nuk denjoj ti flas, per te mos then se ka then shpfurina.
Inferioret jane po kaq te rrezikshem sa mosmirnjohsit, mos u shko mbrapa!
... Kush i bie poezise se Russit per mua eshte inferior ne boten e kuptimit (jo me estetikes se mendimit, ndjenjes , qe ndryshe quhet edhe poezi).
Pelin , i jam mirenjohese fatit qe ti je anetare i ketij forumi.Dhe ty te jam po kaq mirnjohese per vemendjen qe i jep letersise qe bejm e qe sjellim ne, ketu. Fiorit gjithashtu qe punon dendesisht , por vetem qe punon (te pakten per rastin e kesaj teme , do te doja te mos i kishe hedhur ato mendimi pa mendim ne kete teme.
Me dashuri per te gjithe , macia!
Krijoni Kontakt