Ketu Ftoj te gjithe tifozat e Lakers te shkruajne per skuadren e tyre te preferuar.
Ketu Ftoj te gjithe tifozat e Lakers te shkruajne per skuadren e tyre te preferuar.
Ne ndeshjen kunder Indianes, ylli i Lejkërsave, Kobi Brajant, hyri sërish në histori. Ai shënoi për të katërtën ndeshje radhazi të paktën 45 pikë dhe kjo gjë kishte ndodhur për herë të fundit në vitin 1964, kur e arriti Uilt Çembërlein.
Foto nga ndeshja e fundit...
My silence doesn't mean I am gone!
woooooooooooooooooooooooooooooooow bravo
Juventini edhe ti "liqenas" je a?
Une mendoja se jam i vetem ketu, por shyqir Zotit paskam shoke. Edhe pse te urrej (lol) me qe je juventin, tash do behemi me LA LAKERS, legjendat e NBA-se...
Legjenda????????? Mos doje te thoja legjenda qe vazhdojne te jene heronj edhe ne ditet e sotme! Per basketboll me ke mua ne krah! Muhabet tjeter futbolli!
o Davius, nuk e ke hap dikur ket teme me pare? per tifozet e Lakers ekam fjalen....
a ja vle me postu pas cdo neshje qe Kobe ka bere 40+ pike ? eshte thjeshte dicka e automatizuar tashme.
ekipi eshte shume mbrapa per te pretenduar ti beje balle ekipeve me mbrojtje te forte sic jane kampionet e 2 sezoneve te fundit. eshte e vertete qe ne ndeshje gjate kampionatit mund te kapin fitore, por per ne playoff ndryshon puna. megjithate, po bejne pune te mire, dhe Kobe ka gjetur nje 'bashkepuntore ne krim': Odom eshte vertete lojtar puntor dhe qe shpesh ben pike te rendesishme. eshte lojtar universal, pike+tabela+pasime.
nejse, kunder Heat dhe Shaq, u treguan vertete te forte mbreme. Ishte ndeshja ime e pare nga NBA per 2006-en, dhe skena qe me beri te buzqesh dhe te mallengjehem: Kobe dhe Shaq perqafohen perpara ndeshjes.
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Mad, s'kam hapur teme me vete se kam menduar se vetem une jam me Lakersat ne forum, se perndryshe une ne shume tema verdalle ne forum kam treguar simpatite e mia per kete klub.
Pranoj faktin se LIQENASIT jane shume dobet edhe kete vit, por ne gjithmone jemi me klubin edhe kur fiton edhe kur humbet...![]()
GO GO LAKERSSSS
Te jesh tifoz eshte dicka qe ti nuk e percepetoke dot MAD sepse te jesh tifoz do te thote te jesh me nje skuader ne te mire e ne te keq! Merr shembullin e Interistave!
Lol, Juventini, po te sjell nje cik kendej Inter for ever dhe te tregon ai cka flet hahaha ahhaha
Se shaka e vertete ishte! Pse te nxehet aq shume ai!!! LOL
Krijoni Kontakt